REA & övriga rabatter

25%
Apotea - Upp till 25% RABATT på veckans KAMPANJ hos Apotea
Upp till 25% RABATT på veckans KAMPANJ hos Apotea Gäller tills vidare.
ID: 510
FRITT
Apotea - FRI FRAKT på din order hos Apotea
FRI FRAKT på din order hos Apotea Gäller tills vidare.
ID: 511
NYHET
Apotea - Se alla NYHETER hos Apotea
Se alla NYHETER hos Apotea Gäller tills vidare.
ID: 512

Välbesökta sidor hos Apotea

D-vitamin

Ibuprofen

Ida Warg brun utan sol

Satisfyer

Vattenflaska

Womanizer

Apotea – ditt apotek på nätet

Onlinebutiken är skapad för att erbjuda en bra och tydlig butik som är lätt att navigera. Våra produkter har samlats i flertalet kategorier för att det ska bli enkelt för dig som kund att hitta det du söker. Sökfunktionerna hjälper dig att selektera produkterna enligt specifika behov och önskemål. För samtliga kategorier finns sammanfattande information och länkar till kontakt och rådgivning.

Sjukdomar och hälsoproblem
Butiken erbjuder allt du kan behöva för att lindra sjukdomar och hantera hälsoproblem, sköta hygien och kroppsvård, hjälpmedel för allergier och viktnedgång, samt intimprodukter och kosttillskott. Inom kategorin för hjälpmedel samlas vitt skilda produkter som underlättar vardagen och lindrar olika problem. För hem och hushåll erbjuds varor för städning och disk, samt säkerhet och hemtrevnad. Sortimentet för olika aktiviteter omfattar kategorier för resor och träning. Säsongens produkter gör det lättare att komplettera sitt hemapotek med det som är bra att ha hemma för de olika årstiderna. Här samlas checklistor, rådgivning och aktuella produkter som kan behövas.

Föräldrar och barn
I kategorin förälder och barn finns allt som kan behövas för gravida, nyblivna föräldrar och barnfamiljer. För att produkterna ska användas tryggt och säkert finns tydliga beskrivningar och anvisningar. Här finns produkter för amning och mat, sjukvård och hygien, samt graviditet och olika hjälpmedel.

Livesändningar med Apotea
Sändningarna tar upp relevanta ämnen, visar nya produkter och samtalar med gäster. På vår hemsida presenteras vilka ämnen och datum som planeras framöver.

Vanliga frågor hos Apotea

Erbjuder Apotea rådgivning?

Vid enkla symtom eller besvär kan Apoteas egna apotekare bidra med råd och information. De vanligaste råden har vi samlat för snabba svar inom olika områden. Även personlig rådgivning gällande läkemedel, hälsovård och hälsokost erbjuds av legitimerad personal.

Finns ett sortiment för sällskapsdjur?

Sortimentet för djur erbjuder produkter för hälsa, sjukvård och tillbehör. Även receptbelagda läkemedel för djur kan beställas. Råd från veterinär erbjuds via Agria vårdguide där tjänsten är kostnadsfri för dig med Agria djurförsäkring. För hund och katt finns samlad information gällande vanliga sjukdomar och hälsoproblem.

Kan receptbelagda läkemedel beställas hem?

För dig med e-legitimation går det bra att logga in och se dina recept. Läkemedel kan beställas hem och vi erbjuder även rådgivning kring dina läkemedel. Här sköts även barnens läkemedel av dig som vårdnadshavare. Fullmakter kan beställas för den som behöver hjälp att hämta ut sina läkemedel.

Hur fungerar betalning, frakt och returer?

Betalningen är säker med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Apotea erbjuder snabb och enkel frakt med leverans till hemmet eller ombud. Öppet köp gäller för en stor del av sortimentet, men gäller ej läkemedel.

Erbjuder Apotea några kampanjer eller rabatter?

Hos Apotea skapas veckans kampanjer med ett brett sortiment av varor. Där samlas rabatterade produkter och paket till förmånliga priser.

Apotea AB
 • Sveavägen 168
 • 113 46 Stockholm
 • Sverige
Kundservice Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
 • Best
 • Budbee
 • Bussgods
 • Dhl
 • Instabox
 • Postnord
 • Schenker
 • Utkörning
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
 • Delbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Swish