REA & övriga rabatter

49%
Babbel - 49% RABATT på 12 månaders medlemskap hos Babbel
49% RABATT på 12 månaders medlemskap hos Babbel Gäller tills vidare.
ID: 85
GRATIS
Babbel - 7 dagars GRATIS språkkurs hos Babbel
7 dagars GRATIS språkkurs hos Babbel Gäller tills vidare.
ID: 86
GE BORT
Babbel - Ge bort en språkkurs i PRESENT hos Babbel
Ge bort en språkkurs i PRESENT hos Babbel Gäller tills vidare.
ID: 87
Visa fler erbjudanden
KURS
Babbel - LÄR DIG engelska, spanska, ryska, portugisiska m.m. ONLINE hos Babbel
LÄR DIG engelska, spanska, ryska, portugisiska m.m. ONLINE hos Babbel Gäller tills vidare.
ID: 88

Välbesökta sidor hos Babbel

Babbel

Hos Babbel kan du lära dig nya språk på naturlig väg. Du kan själv skapa rutiner som fungerar bra för dig. Rutiner utan stress men samtidigt med hög inlärningsfaktor. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller mer erfaren. Du bygger upp dina kunskaper steg för steg eller väljer mer koncentrerade studier runt vissa ämnen som t. ex resor eller jobb för att snabbt komma framåt.

Babbel Spanska app

Här lär du dig Spanska på ett effektivt sätt medan du har roligt under tiden. 400 miljoner har spanska som modersmål. Använd Babbels app som fungerar på både dator och mobil för att enkelt lära dig när du själv har tid eller känner för det.

Lära sig tyska

Innan man köper en av Babbels språkkurser, tyska i det här fallet, rekommenderas att man först testar den första lektionen som är helt gratis. I den lektionen får man lära sig hur man på ett informellt sätt hälsar och säger hej då samt frågar hur någon mår. Programmet använder sig av olika metoder för att ”kolla” att man förstått. Det kan ske genom direktöversättning från svenska till tyska, eller genom att kasta om bokstäver som står i fel ordning till rätt ordning eller genom att para ihop ord med rätt översättning. Ibland ges även möjlighet att välja mellan olika alternativ. Programvaran använder sig av en kombination av färg och ljud. Om man svarat rätt indikeras detta med grön färg. Fel svar markeras med rött. Detta förstärker troligtvis inlärningen. Ibland ges även informativa kommentarer i direkt anslutning till den övning som avses. Bra! Överlag känns detta som ett intressant och roligt sätt att förbättra sina språkkunskaper. Lättarbetat med hjälp av en dator eller liknande. Men som alltid när det gäller språk – man måste jobba aktivt själv också.

Franska

Franska anses vare ett romantiskt och tilltalande språk som formades sakta från latin. Fornfranskan blev under 1400- till 1600-talet medeltidsfranska för att på senare tid bli den moderna franska som pratas idag. Språket är efter engelskan det näst mest studerade i världen. Som kuriosa kan nämnas att Frank betyder fri man. Efter den franska och belgiska kolonialiseringen är det i skrivande stund ett officiellt språk i 29 länder. 75 miljoner människor har franska som modersmål och 130-230 miljoner har det som andra språk.

Träna engelska

Med hjälp av Babbel’s språkövningar tränar du lätt upp dina färdigheter i engelska på ett roligt och omväxlande sätt. Kurserna kostar från 52,99 kronor till 104,99 kronor i månaden och blir ännu billigare om du fortsätter utbilda dig flera månader efter varandra. Du kan själv lägga upp ditt lärande på ett sätt som passar just dig eftersom inte tid eller plats begränsar dig. Kurserna är tillgängliga både online samt för Android och iOS appar. Dra fördel av att bygga upp dina kunskaper i olika teman som resor eller mat. Du kan även använda dig av taligenkänningssystemet som är ett verktyg utvecklat av Babbel.

Hur fungerar Babbel?

Babbel är en tjänst där du börjar lära dig ett nytt språk från första dagen. Du kan använda appen precis när du vill och behöver inte följa något schema. Allt är alltså på dina villkor. Du kan också följa dina resultat och se hur mycket bättre du blir på ditt valda språk. Efter att du har köpt tjänsten kan du ladda ner appen och köra igång. Du kan välja att träna på dialoger som speglar verkliga dialoger eller andra övningar. Du får repetera ord och fraser flera gånger om för att lära dig på det effektivaste sättet. Appen känner även igen ditt tal så du kan få personlig feedback och förbättra ditt uttal. Det spelar ingen roll om du har Google eller Appstore då den är kompatibel med båda valen.

Dra nytta av att lära dig spanska
Spanska är ett av de största språken i världen och ligger ofta i topp över de språk som svenskar helst vill lära sig. Det är faktiskt över 450 miljoner människor över världen som har det som modersmål och att kunna spanska öppnar oändliga möjligheter. Spanska talas som första språk i 20 olika länder inklusive Spanien och Mexiko. Genom att tala och höra spanska så ofta som möjligt kommer du utveckla dina färdigheter och bli en bättre talare. Om du lär dig spanska öppnar du upp möjligheter karriärmässigt men också när du är ute och reser. Du kan lära känna lokalbefolkningen på ett helt annat sätt och få en massa spännande och nya upplevelser. Kanske har du planer på att flytta till ett spansktalande land i framtiden? I så fall ger du dig själv ett försprång med språket.

Frågor och svar om Babbel

Vad kostar det?

Du köper ett abonnemang på 3, 6 eller 12 månader för det språk som du vill lära dig. Om du vill ha tre månader kostar det 104,99kr/månad, om du vill ha sex månader kostar det 79,99kr/månad och om du köper ett år kostar det 52,99kr/månad. Summan dras en gång när den period du valt har gått ut. När du har betalat har du tillgång till obegränsat med lektioner och kan lära dig prata om olika ämnen.

Vad är Babbel Magazine?

Babbel har sin egen tidning online där du kan läsa en rad hjälpfulla artiklar. Här lägger de ut nya artiklar om dem själva, språk och annat som kan vara intressant att läsa. Du får också resetips om du vill åka till Spanien eller något av de andra länderna vars språk som erbjuds. Det finns också roliga utmaningar som testar om du kan lära dig ett nytt språk på 7 dagar och liknande artiklar.

Vart ska jag vända mig om jag har frågor?

Om du har några frågor om ditt abonnemang eller hur du använder appen kan du alltid vända dig till kundtjänsten hos Babbel. Det första du kan göra är att titta i deras FAQ och se om du hittar svaret på din fråga där. Annars kan du alltid mejla till deras e-post: support@babbel.com eller använda formuläret som du hittar på hemsidan. De svarar så snart de har möjlighet.

Lesson Nine GmbH
  • Max-Beer-Str. 2
  • 10119 Berlin
  • Tyskland
Kundservice
  • support@babbel.com
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
    Kortbetalning
    Betalalternativ
    • Pkort