Barahandtag

Till webbplatsen

REA & övriga rabatter

50%
Barahandtag - Upp till 50% RABATT på Barahandtag KAMPANJER
Upp till 50% RABATT på Barahandtag KAMPANJER Gäller tills vidare.
ID: 520
FRAKT
Barahandtag - FRI FRAKT på din order hos Barahandtag
FRI FRAKT på din order hos Barahandtag Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 521

Villkor för rabattkod ovan: Gäller vid köp över 1000 kr.

Mest besökta sidorna hos Barahandtag

Gjutjärnspanna

Handtag kök eller handtag köksluckor

Kökshandtag

Köksknoppar

Läderhandtag

Trådbackar

Barahandtag – allt inom knoppar och handtag

Vill du pigga upp köksluckorna, eller behöver den gamla byrån ett lyft? Då är det till nätbutiken Barahandtag.se du ska vända dig. Här hittar du allt inom beslag till dörrar, lådor och skåp som du kan tänka dig. Dessutom har butiken ett brett sortiment av andra varor, till exempel kökstillbehör, garderobsinredning, badrumstillbehör och belysning.

Omdöme
Barahandtag är en butik som har satsat på ett ganska smalt, men ändå brett sortiment. Det gör att du kan hitta allt du behöver inom den valda varugruppen, nämligen knoppar, handtag och förvaringslösningar. Att man fokuserat på att hålla butiken så riktad är positivt eftersom man då kan ge kunden större valmöjligheter inom det segmentet. Kort och gott är Barahandtag.se butiken för de där små detaljerna som gör stor skillnad för hemmets helhet. Även betallösningar och frakter är smidiga, något som gör att Barahandtag.se kammar hem pluspoäng.

Frågor och svar om Barahandtag

Vilket sortiment har Barahandtag?

Hos Barahandtag.se hittar du ett sortiment av över 350 olika knoppar och handtag. Det betyder att du med största sannolikhet kommer att hitta något som passar just din smak. Välj bland klassiska modeller och riktigt trendiga. Här finns bokstavligen allt. De kan dessutom även erbjuda ett sortiment av dörrhandtag, eller så kallade dörrtrycken.

Har Barahandtag produkter för förvaring?

Något som man också fokuserar på hos Barahandtag, butiksnamnet till trots, är förvaring. Därför kan du hitta många smarta lösningar för förvaring, till exempel skåp- och lådinredning samt tvättkorgar och trådbackar. Till badrummet finns också en rad smidiga lösningar, till exempel toapappershållare och handdukskrokar.

Hur fungerar betalning, frakt och leverans?

När du checkar ut din varukorg från butiken debiteras du en fraktkostnad på 49 kronor oavsett hur skrymmande din order är. Har du handlat för mer än 1 000 kronor bjuder dock butiken på frakten.

Som betallösning använder man sig av Klarna. Det innebär att du kan välja ett betalsätt som passar dig, till exempel faktura, banköverföring eller kortbetalning. Klarna är en säker betalningslösning som många e-handlare använder sig av.

När du har lagt din beställning behöver du bara vänta i två till tre dagar innan du har din leverans hos dig. Observera dock att det kan ta något längre tid för dig som har lantbrevbärare. Skulle du inte hämta ut ditt paket debiteras du en kostnad om 199 kronor.

Barahandtag AB
 • Spinnerivägen 1
 • 448 51 Tollered
 • Sverige
Kundservice
 • kundtjanst@barahandtag.se
 • 031-381 46 00
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  Kortbetalning
  Mastercard
  VISA
  Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura