REA & övriga rabatter

50%
CDON - Upp till 50% RABATT hos CDON
Upp till 50% RABATT hos CDON Gäller tills vidare.
ID: 395
70%
CDON - Upp till 70% RABATT hos CDON
Upp till 70% RABATT hos CDON Gäller tills vidare.
ID: 396
35%
CDON - Upp till 35% RABATT i CDON fyndhörna
Upp till 35% RABATT i CDON fyndhörna Gäller tills vidare.
ID: 397
Visa fler erbjudanden
75%
CDON - Upp till 75% RABATT i CDON OUTLET
Upp till 75% RABATT i CDON OUTLET Gäller tills vidare.
ID: 398

Populära sidor hos CDON

El-scooter

När du ska köpa el-scooter eller elsparkcykel är det viktigt att tänka på hur den ska användas. Vilka vägar ska du köra på? En elektrisk scooter som används på slät och fin asfalt behöver kanske ingen fjädring eller luftfyllda däck. Är väglaget sämre påverkas däremot komfort och köregenskaper. På sämre vägar vill man gärna ha däck fyllda med luft, även om man riskerar punktering och att dessa kräver att de pumpas med jämna mellanrum. En el-kickbike kan ha fjädring både fram och bak men vissa modeller är helt utan fjädring. Tänk på detta beroende på vilket skick vägen du ska åka på har. Titta in här hos CDON. De har ett stort utbud av elscootrar för barn och vuxna.

LOL Surprise

En av de mer unika och intressanta leksakerna från LOL Surprise är en LOL docka. Dessa dockor är mycket realistiska i utseende och har snabbt blivit ett samlarfenomen. De är inte bara mer realistiska, utan de finns nu i ett sortiment av färger som säkert kommer att bli en stor hit hos ditt barn. Förutom den traditionella röda, vita och blå, innehåller den nyare begränsade upplagan färgade dockor ett brett utbud av rosa, lila och ljusgrönt samt många andra livliga färger som säkert kommer att bli en stor hit i barnrummet med leksaker. Du hittar varumärket på den här sidan hos CDON.

NERF

NERF har gjort några bra leksaker genom åren och en av deras mest populära NERF-guns är N-strike a blaster. Det är en topprankad NERF-pistol av många skäl, men främst för att den gör det möjligt för barn att vara ute och leka. Det är alltså leksaker med skumammunition med så kallade NERF-skott och således inga riktiga vapen. Istället för att sitta inomhus och spela tv-spel hela dagen har det blivit populärt att istället leka med nya coola NERF-sniper eller NERF-Fortnite som nyligen har kommit ut till försäljning. Titta in hos CDON och se vad du och dina kompisar kan hitta för NERF-favoriter.

Sexleksaker

En fleshlight och andra sexleksaker kan användas tillsammans för lite snabb och intensiv självglädje. Användningen av vibratorer under samlag är vanligt och har visat sig vara mycket angenäm för båda inblandade parter. Fleshlights och andra sexleksaker är bra för alla olika typer av nöje. Även om dessa leksaker är bra för soloälskaren, kan de också användas för par. Både män och kvinnor kan använda dessa tillsammans för att öka sitt sexliv och nå högre nivåer av nöje. Med så många olika vibrator- och fleshlight-kombinationer där ute kan det vara svårt att välja den bästa som gör jobbet för dig och din partner. Om du vill lägga till lite extra spänning i ditt sexliv kanske du vill överväga att köpa några olika typer av vibratorer och fleshlight.

Sminkspegel

Ett av de viktigaste sminkverktygen som varje makeupartist måste ha i sitt sminkbord, är en sminkspegel med belysning. Du kan aldrig få slutresultatet bra om du inte ser vad du gör, och makeupartister vet det mycket väl. En spegel med belysning är förstås att föredra eftersom det gör att du kan applicera sminket felfritt utan korrigeringar. Du slipper dessutom kisa varje gång du applicerar sminket om du har en riktigt fin spegel med lampor och en bra belysningsmiljö. När lamporna lyser på ditt ansikte skapar det en mjuk glöd som får dina ögon att se mycket bättre ut. CDON har snabba leveranser på din nya sminkspegel.

Högtalare

Det finns många olika typer av högtalare, och varje tillverkare lägger ut minst ett par olika modeller. Det finns till exempel stående golvhögtalare, skrivbordshögtalare, bluetooth-högtalare, bashögtalare och subwoofers. Varje typ har sina egna speciella egenskaper och egenskaper som är önskvärda i en högtalare, men varje typ har också sina egna brister. Att känna till dessa brister hos de olika typerna av högtalare kommer att göra det möjligt för en person att fatta ett mer välgrundat beslut om vilka högtalare som är rätt för dem. Under de senaste åren har användningen av högtalare för underhållning och speciellt bluetooth-hörlurar ökat i popularitet. En av de största fördelarna är deras bärbarhet. Med dagens teknik är högtalarna ofta små, lätta och mycket billiga. JBL högtalare är ett välkänt märke, men även Marshall- och Sonos högtalare är väldigt populära. Hos CDON hittar du ett stort sortiment av högtalare för underhållning och portabla högtalare för utomhusbruk.

Om CDON

CDON kan titulera sig själva som Nordens största nätbutik och har som affärsidé att sälja allt till de bästa priserna du kan hitta. Verksamheten startade år 1999 och är idag en del av e-handelskoncernen Qliro Group. CDONs huvudkontor ligger i Malmö och företaget som helhet sysselsätter i dagsläget ca 150 personer. Jämförelsen med Amazon gäller inte enbart produktutbudet, liksom den amerikanska förlagan samarbetar också CDON med flera andra butiker.

Betalningsalternativ
Hos CDON kan du välja mellan olika alternativ för direktbetalningar samt faktura och delbetalningar. Direktbetalningar går att genomföra med Visa, Mastercard, Trustly och PayPal. Om du vill delbetala eller betala med faktura betalar du via Qliro.

Leveranser
CDON levererar ordrar med fraktbolagen PostNord, Schenker, Bring och DHL. För de flesta produkterna går det att välja leveranssätt, men beroende på produkt kan alternativen ibland vara begränsade till ett eller några av ovanstående alternativ. Exakta leveransmöjligheter finns angivet under respektive produkter. Frakten kostar någonstans mellan 29-59 SEK, beroende på vad det är för produkt och om den lagerförs av CDON själva eller någon av deras samarbetspartners. CDON har en medlemsklubb som de kallar för CDON+, om du blir medlem i den är alla beställningar till ett värde över 100SEK fraktfria.

Returer
Du har 14 dagars ångerrätt på alla köp du gör hos CDON. För att returnera varor rekommenderas det att du skickar tillbaka dem i ett spårbart paket. Exakt hur du går tillväga för att returnera en vara beror på om produkten säljs direkt av CDON eller via dem från någon av deras samarbetspartners. Returadressen kan därför variera, men du får alltid rätt instruktioner genom att gå tillväga som följer. Du loggar in på ditt konto hos CDON (du får ett konto hos dem i samband med att du lägger en order) och registrerar sedan din retur via deras kundtjänst. När du gjort det får du en retursedel skickad till dig via mail. Den skriver du ut och klistrar på ditt paket. Returfrakten står CDON för.

Vanliga frågor om CDON

Vad säljer CDON?

CDONs produktutbud innefattar i princip alla typer av olika produkter. Bland kategorierna finns till exempel Böcker, Film & Musik, Spel & PC Gaming, Elektronik & Mobil, Hem, Trädgård & Vitvaror, Sport & Outdoor, Kläder & Skor, Leksaker, Barn & Baby, Skönhet & Hälsa, Livsmedel & Snus, Inredning & Möbler samt Bygg & Fritid. Sedan alldeles nyligen kan de också erbjuda lån och resevaluta, upplevelser samt olika typer av prenumerationstjänster såsom tidningar och antivirus.

Hur snabbt levererar CDON sina beställningar?

Om dina produkter finns i lager levereras beställningen inom 1-5 arbetsdagar. Om paketet är tillräckligt litet levereras det direkt till din brevlåda, i annat fall aviseras du och får hämta ut beställningen hos närmsta uthämtningsställe. Exakt var beror på vilket av fraktbolagen din försändelse skickats med.

Har CDON studentrabatt?

Om du är student kan du få rabatt hos CDON om du är registrerad hos Mecenat eller Studentkortet. Studentrabatten ligger på 5 procent och du som för närvarande studerar kan ta del av den.

Finns det några rabattkoder till CDON?

Om det finns – så hittar du dem längst upp på den här sidan! Du hittar alltid de senaste och bästa rabattkoderna till CDON här hos oss på NextDeal. Vi jobbar ständigt med att kunna erbjuda de bästa erbjudandena så att du kan få en riktigt bra deal när du handlar från CDON.

CDON AB
  • Box 385
  • 201 23 Malmö
  • Sverige
Kundservice
  • kundservice@cdon.com
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Dhl
  • Postnord
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Paypal