Dustin Home

Till webbplatsen

REA & övriga rabatter

50%
Dustin Home - Upp till 50% RABATT på Dustin Home KAMPANJvaror
Upp till 50% RABATT på Dustin Home KAMPANJvaror Gäller tills vidare.
ID: 460
FRAKT
Dustin Home - FRI FRAKT på din order hos Dustin Home
FRI FRAKT på din order hos Dustin Home Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 461

Villkor för rabattkod ovan: Gäller vid köp över 3000 kr och ej frakt med PostNord hempaket, budbil eller frakt med pall.

FYNDA
Dustin Home - Se alla FYNDVAROR hos Dustin Home
Se alla FYNDVAROR hos Dustin Home Gäller tills vidare.
ID: 462
Visa fler erbjudanden
FYNDA
Dustin Home - Handla BILLIGT med RABATT som student hos Dustin Home
Handla BILLIGT med RABATT som student hos Dustin Home Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 463

Villkor för rabattkod ovan: Studentrabatten gäller hela vårt sortiment, men beroende på prissättning så kan studentrabatten variera och det kan förekomma produkter där det inte är möjligt med ytterligare studentrabatt.

Vanligt besökta sidor hos Dustin Home

Dator

Grafikkort

iPad

RAM-Minne

Speldator

Surfplatta

Dustin Home ledande IT-partner

Privat- eller företagskund
Dustin Home vänder sig till både privatpersoner och företag. Du får välja vilken kategori du tillhör när du går in på sajten. Viktigt att notera är att företagspriserna visar exklusive moms och för privatpersoner är momsen inkluderad i priset. Något som du kanske inte tänker på om du handlar som privatperson men som skiljer sig åt från att handla som företagare.

Sortiment
I sortimentet finns all sorts teknik och tillbehör. Datorer och surfplattor för privat såväl som professionellt bruk eller för gaming. Datorutrustning som skärmar, tangentbord och mus, headset, högtalare och säkerhetsprodukter. Med ett stort sortiment av server och storagetillbehör säkrar du din dator och verksamhet.
Förutom vardagselektronik som mobiltelefoner, tv, hemmabio, konsoler och spel finns all teknik som behövs runtomkring för att få allt att fungera. Servar, nätverk, datorkomponenter, minnen och kablar.

POS (Point of sale)
I företagssortimentet finns bland annat produkter som handdatorer och terminaler, kvittoskrivare, kassalådor, streckkodsläsare och etikettskrivare. Allt som behövs för att ett företag ska kunna fungera smidigt och följa gällande regler och lagar.

Köpråd
Inom flera kategorier finns extra köpråd om vad du ska tänka på när du ska göra ett inköp.
Tips om vad du ska välja för storlek på skärm, tänka på när du köper dator, telefon och så vidare.

Jämför produkter
Du kan jämföra produkter på sidan och på så sätt lätt se vad som skiljer olika modeller åt. Välj de produkter du vill jämföra och få en översikt över lik- och olikheter.

Tillbehör
När du söker på en speciell produkt får du även upp förslag på passande tillbehör. En tillbehörsguide kan hjälpa dig att hitta rätt inom toner, bläck, skrivartillbehör och minneskort .

Språk
Du kan välja mellan att visa sajten på svenska eller engelska. Den engelska versionen har delar av texterna översatta till engelska.

Frågor om Dustin Home

Erbjuder Dustin några rabatter?

Studenter och förmånskunder kan få rabatt. För att erhålla rabatten behöver du registrera dig för respektive rabatt. Är du redan kund kontaktar du kundtjänst för att erhålla rätt rabatt.

När skickas varorna?

Om produkten finns i lager och du beställer innan 16.00 på vardagar så skickas varan samma dag eller nästa vardag. Är det längre leveranstid framgår det vid beställningen. Digitala lösningar kan levereras direkt. Innan leverans måste betalningen ha godkänts.

Vad kostar frakten?

Grundpriset för frakt är 69 kronor för leverans som sker med mypack. För gods som levereras på pall är kostnaden 399 kronor. Leverans sker fraktfritt när ordern överstiger 3 000 kronor och levereras till ombud.

Hur levereras varorna?

Leveranssätt varierar beroende på vad du har köpt för vara. Dustin väljer lämpligaste leveranssättet utifrån varans vikt och förutsättningar och anlitar Postnord och budfirmor.

Hur länge har man öppet köp?

Du får returnera varan upp till 60 dagar efter utfärdat fakturadatum. Varan ska inte vara öppnad, använd eller förstörd. Du som kund betalar returkostnaden och är ansvarig för varan tills Dustin har fått den tillbaka.

Dustin Sverige AB
 • Box 1194
 • 131 27 Nacka Strand
 • Sverige
Kundservice
 • order@dustin.se
 • 08-55 34 40 00
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
 • Bud
 • Postnord
 • Utkörning
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
 • Delbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura