Rabattkod

3%
Eneba - 3% RABATT på köp av PC-SPEL hos Eneba
3% RABATT på köp av PC-SPEL hos Eneba Gäller tills vidare.
Visa rabattkod
Rabattkod:EASTERNAS
ID: 3746
Visa tidigare rabattkoder

Tidigare rabattkoder

3%
Eneba - 3% RABATT på köp av PC-SPEL hos Eneba
3% RABATT på köp av PC-SPEL hos Eneba Gäller tills vidare.
Visa rabattkod
Rabattkod:EASTERNAS
ID: 3746

REA & övriga rabatter

70%
Eneba - Upp till 70% RABATT på spel för Nintendo, PC, PS4 och Xbox hos Eneba
Upp till 70% RABATT på spel för Nintendo, PC, PS4 och Xbox hos Eneba Gäller tills vidare.
ID: 265
FRITT
Eneba - FRI FRAKT på online-spel som Minecraft och The Witcher hos Eneba
FRI FRAKT på online-spel som Minecraft och The Witcher hos Eneba Gäller tills vidare.
ID: 266
STEAM
Eneba - Köp digitalt PRESENTkort till STEAM hos Eneba
Köp digitalt PRESENTkort till STEAM hos Eneba Gäller tills vidare.
ID: 267

Vanligt besökta sidor hos Eneba

Fortnite skins

Ikonik

Mog Station

Robux

Steam keys

Uplay

Eneba – allt för spelfantasten

Nätbutiken Eneba är grundad av två som verkligen kan sin sak, nämligen två äkta gamers. Historian om Eneba startade redan på tidigt 2000-tal när studenterna Vytis och Zygis delade studentrum och upptäckte sin gemensamma passion för gaming.
Idag är butikens främsta syfte att få alla att upptäcka vilken rolig sysselsättning det kan vara att spela data- och tv-spel samt andra typer av spel. Därför hittar du i butiken något för alla, allt ifrån häftiga actionspel till hjärngymnastik i form av strategispel. Du kan även köpa spelpoäng, prenumerationer och presentkort till andra som gillar gaming lika mycket som du.

Omdöme
Vi skulle vilja säga att Eneba är en nätbutik som passar den gamingfrälste som hand i handsken. Här finns nästan allt du kan tänka dig inom spel. Roligt är också att du kan köpa presentkort så att du enkelt kan dela din passion med någon annan. Ytterligare ett plus är att butiken erbjuder ett så rikt utbud av betalalternativ, något som gör att de flesta kan hitta ett som passar. Möjligen skulle vi vilja ha ett större utbud under kategorin för programvaror, men frånsett det är Eneba en riktigt bra butik att handla spel ifrån.

Vanliga frågor hos Eneba

Vilket utbud har Eneba?

Eneba har ett mycket brett utbud inom spel, något som gör att du kan hitta det mesta här. Utbudet är indelat i sju olika kategorier. Dessa är spel, presentkort, spelpoäng, Xbox, PSN samt Nintendo. I kategorin spel hittar du ett brett utbud av olika spel i kategorier såsom sport, action, indie och simulering, med flera. Här finns spel för de flesta populära konsoler och plattformar, till exempel Xbox, Steam och Nintendo Switch. I kategorin spelpoäng kan du kort och gott köpa spelpoäng, till exempel till Fifa och GTA. Inom kategorierna Xbox, PSN och Nintendo hittar prenumerationer för respektive plattform. I samma kategorier kan du också hitta presentkort att ge bort i gåva.

Hur beställer man från Eneba?

Eftersom de flesta produkter på Eneba är digitala innebär det att det är enkelt att beställa. Allt du behöver göra är egentligen att registrera dig på sidan, lägga de produkter du vill ha i varukorgen, skriva i dina detaljer, betala och checka ut. Det du beställt levereras sedan digitalt till dig inom kort.

Hur kan jag betala hos Eneba?

Hos Eneba har du ett stort urval av betalalternativ att välja bland. Dessa är kreditkort, Eneba Wallet, Trustly, Paypal, Neosurf och Paysafecard. Du kan enkelt välja det alternativ som passar dig bäst.

UAB, Helis play
  • Gyneju g. 4-333
  • LT-01109 Vilnius
  • Litauen
Kundservice Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Epostlev
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Maestro
Betalalternativ
  • Direktbetalning
  • Paypal
  • Pkort