Fotbutiken

Till webbplatsen
Visa tidigare rabattkoder

Tidigare rabattkoder

FRITT
Fotbutiken - FRI FRAKT på din order hos Fotbutiken
FRI FRAKT på din order hos Fotbutiken Gäller till 2022-12-31 23:59:59
Visa rabattkod
Rabattkod:FRIFRAKT2022
ID: 4454

REA & övriga rabatter

RABATT
Fotbutiken - Köp skoinlägg med RABATT hos Fotbutiken
Köp skoinlägg med RABATT hos Fotbutiken Gäller tills vidare.
ID: 285
FRAKT
Fotbutiken - FRI FRAKT på din order hos Fotbutiken
FRI FRAKT på din order hos Fotbutiken Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 286

Villkor för rabattkod ovan: Gäller vid köp över 400 kr.

STÖD
Fotbutiken - Stödstrumpor från 99 kr hos Fotbutiken
Stödstrumpor från 99 kr hos Fotbutiken Gäller tills vidare.
ID: 287
Visa fler erbjudanden
BÄST
Fotbutiken - BÄSTsäljare mot Hallux Valgus hos Fotbutiken
BÄSTsäljare mot Hallux Valgus hos Fotbutiken Gäller tills vidare.
ID: 288

Populära sidor hos Fotbutiken

Ankelstöd

På Fotbutikens sida för ankelstöd och fotledsstöd hittas effektiva skydd när fotled eller ankel behöver skyddas eller stabiliseras. Stöden används med fördel vid rehabilitering av stukade fötter eller andra likvärdiga skador. Du kan även stötta förebyggande och hålla ömtåliga fotleder i en stadig position för på sikt uppleva en effektivare blodcirkulation och därigenom uppnå lägre stelhet med mindre smärta och högre rörlighet.

Fotmassage

Här finner du mycket hjälpmedel, verktyg och utrustning för en riktigt skön fotmassage. Med massage eller fotmassage ökar blodcirkulationen och eventuella spänningar som finns i din kropp reduceras eller löses upp samtidigt som det lindrar ömmande och spända muskler. Kom ihåg att dina fötter har mindre cirkulation då avståndet till hjärtat är längst och blodtrycket lägst. Fotmassage kan även sänka din puls och stressnivå.

Hallux valgus

Hallux valgus eller sned stortå som det betyder på latin är vanligast hos kvinnor där 9 av 10 individer drabbas. I norden förekommer hallux valgus oftare än i länder där skor inte används i lika stor omfattning. Fotproblemet är vanligt då ärftlighet samt användning av för små skor också kan vara en bidragande orsak. Hallux valgus uppstår när fotens främre del först blir plattare och bredare, stortån vinklas senare ut i riktning mot de övriga tårna och då bildas sår mellan dessa. Passa på att besöka Fotbutikens sida med stöd och skydd mot hallux valgus.

Knäskydd

Knäskador uppstår ofta genom inflammation, fel- eller överbelastning i musklerna. Av kroppens alla delar är dina knän bland de mest belastade, både av stötar men även av tryck. Idrottsskador är ofta relaterat till knäskador. Med ett knäskydd hjälper du din kropp med fixering och stabilisering. Det är viktigt att läget och riktningen på knäna blir korrekt. Knäskyddet både värmer, komprimerar och stödjer. Vanliga knäskador är hopparknä, löparknä, schlatter, menisk, slemsäcksinflammation och ledbandsskada.

Liktornsplåster

Fotbutikens liktornsplåster hjälper dig med liktornar, dels den mjuka, men även den hårda sorten. Utsätts foten för nötning, tryck eller liknande kan detta orsaka liktorn. En sko som skaver eller orsakar tryck på samma punkt eller del av din fot, under längre tid, kan vara anledning till att liktornar uppstår. Dessa kan göra mycket ont men de går att behandla med t. ex. liktornsplåster.

Skoinlägg

Skoinlägg från Fotbutiken ger stöd och hög komfort vid eventuell överansträngning som kan orsaka smärta. Använd skor med god passform och dämpning, vila fötterna då möjlighet finns, för att i möjligaste mån undvika ansträngda fötter. Utsätts dina fötter dagligen för större påfrestningar, kan ett skoinlägg underlätta vardagen. Fotbutiken har inlägg för dina skor med hålfotsstöd som hjälper vid pronation. Vid ex. hälsporre finns speciella inlägg som är bekväma för dina hälar. Fotbutiken har även skoinlägg för idrott, arbete eller vardag. Du kan även använda skoinlägg för att framstå som längre i sociala sammanhang.

Stukad fot

I Sverige är en stukad fot anledningen till ca: 45 000 fotledsskador varje år. För motionären eller idrottaren är det en vanlig skada. Ofta skadas fotledens ledband vid ett snedtramp och stukningen uppstår. Bristningar och mindre blödningar kan uppstå i muskelfästen nära skadan. Har du stukat foten erbjuder Fotbutiken lite olika hjälpmedel. Dessa är ankelskyddsband, kompressionsstrumpor (ankelstrumpor), fotledsskydd, fixerande fotledsskydd samt ett extra kraftigt och stabilt fotledsskydd.

Fotbutiken produktexempel

Badskor

Fotbutiken Badskor
Pris99 SEK
Ord. pris.99 SEK
Köp
Fotbutiken Badskor
Pris349 SEK
Ord. pris.349 SEK
Köp

Fotmassage

Fotbutiken Fotmassage
Pris129 SEK
Ord. pris.129 SEK
Köp
Fotbutiken Fotmassage
Pris89 SEK
Ord. pris.89 SEK
Köp

Hallux valgus

Fotbutiken Hallux valgus
Pris199 SEK
Ord. pris.199 SEK
Köp
Fotbutiken Hallux valgus
Pris399 SEK
Ord. pris.399 SEK
Köp

Knäskydd

Fotbutiken Knäskydd
Pris199 SEK
Ord. pris.300 SEK
Köp
Fotbutiken Knäskydd
Pris199 SEK
Ord. pris.199 SEK
Köp

Vad har Fotbutiken för sortiment?

Butiken fokuserar främst på olika skosulor och inlägg som ger dig extra stöd för dina fötter. De har både hel och halvsulor samt sådana som kan användas när du idrottar. Om du har problem med hälen kan du även använda dig av en hälsula. När du klickar dig in på en viss produktkategori kan du läsa mer om sulorna och när de kan passa. Tanken är att underlätta din vardag och att du inte ska ha några besvär av onda fötter. De har även ett stort sortiment av fotvård som olika krämer och filar. Du kan även köpa produkter som hjälper dig om du lider av fotsvett eller har en förhårdnad på foten.
Hos Fotbutiken kan du även köpa allt som relaterar till nagelvård och manikyr samt pedikyr. De har också produkter som ger dig extra stöd, alltså allt från knäskydd till stödstrumpor. Ett par stödstrumpor kan till exempel vara bra att ha när du flyger för att minska risken för blodproppar. Sist men inte minst finns även skotillbehör och en del vackra fotsmycken du kan bära.

Detta kan du göra åt benhinneinflammation
Benhinneinflammation är en vanlig åkomma hos idrottare och det känns som en dov värk på framsidan och baksidan av ditt underben. Om du har problem med detta ska du inte fortsätta träna utan vila och börja med rehab. Det är också viktigt att använda ett par skoinlägg för att inte öka belastningen på ditt ben. Om du har väldigt ont kan du även använda ett par stödstrumpor eftersom dessa ökar blodcirkulationen i benen. Inflammationen är vanlig hos de som springer eller promenerar på hårda underlag. Du ska vara särskilt försiktig efter ett uppehåll eller om du inte är van vid en viss träningsform. Även om det främst förknippas med löpning så kan det även drabba dig som håller på med andra idrottsformer. Var alltså försiktig att inte överanstränga dig vid träning.

Frågor och svar Fotbutiken

Vilka slags åkommor har Fotbutiken produkter för?

Fotbutiken har produkter som passar till olika fotrelaterade problem. Du kan till exempel får hjälp om du har hälsporre eller pronation. Du kan även köpa hjälpmedel för hälseneinflammation och benhinneinflammation. När du kommer in på startsidan ser du samtliga problemlösare som första val i menyn.

Vilka betalningsmetoder kan jag använda?

Det finns tre olika betalningsmetoder som du kan välja bland när du gör ett köp hos Fotbutiken. De är kortbetalning, att göra en banköverföring eller betala via faktura hos Klarna. Du ser samtliga av dessa alternativ när du kommer till kassan. Om du tar faktura är det Klarna du ska vända dig till om du har några frågor. Beställningarna skickas med Postnord och levereras normalt nästkommande vardag om varan finns i lager.

Hur kommer jag i kontakt med kundtjänsten?

För att nå kundtjänsten klickar du på just ”kundtjänst” i menyn. Sedan klickar du bara i vad ditt ärende gäller och kommer till ett kontaktformulär. De strävar efter att besvara dina frågor inom 24 timmar. Det finns även ett kontor i Helsingborg men det är inte möjligt att besöka dem personligen.

Fotbutiken
 • Mörsaregatan 25
 • 254 66 Helsingborg
 • Sverige
Kundservice
 • kundservice@fotbutiken.se
 • 072-163 49 92
Sociala kanaler
Leveransalternativ
 • Postnord
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
 • Delbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura