REA & övriga rabatter

MOBIL
Fyndiq - Hitta tillbehör till din mobil hos Fyndiq
Hitta tillbehör till din mobil hos Fyndiq Gäller tills vidare.
ID: 2429
SKÖNHET
Fyndiq - Hitta smink och lösögonfransar hos Fyndiq
Hitta smink och lösögonfransar hos Fyndiq Gäller tills vidare.
ID: 2430
MASSAGE
Fyndiq - Köp din massagebänk hos Fyndiq
Köp din massagebänk hos Fyndiq Gäller tills vidare.
ID: 2431
Visa fler erbjudanden
SHOPPA
Fyndiq - Köp klockor, parfym, fidget spinner, babblarna m.m hos Fyndiq
Köp klockor, parfym, fidget spinner, babblarna m.m hos Fyndiq Gäller tills vidare.
ID: 2432

Populära sidor hos Fyndiq

Naglar

Magväska

Nyckelring

Mobilskal

Singelfransar

iPhone 11 skal

Navelpiercing

Pärlplattor

Fyndiq – mer om webbshoppen

Fyndiq AB grundades 2009 utifrån grundkonceptet att vara en e-handelsplattform där svenska företag kunde bli av med restlager. Inriktningen ligger därför inte mot några specifika produktkategorier utan innefattar allt från leksaker och elektronik till skönhetsprodukter och möbler. I dagsläget är det lite drygt 1400 olika butiker som lyckas sälja överblivna produkter via Fyndiq. De har därför inget eget centrallager utan alla beställningar lagerförs av andra butiker. Fyndiq samordnar och administrerar däremot alla ordrar övergripande, vilket innebär att det är till dem du som kund vänder dig om du vill reklamera eller returnera varor.

Betala på faktura och avbetalningar
Hos Fyndiq kan du välja mellan ett antal olika betalningssätt. Självklart godkänner de Visa och MasterCard samt direktöverföringar från din bank. Det är också möjligt att betala med Klarna där du antingen kan välja att betala på faktura med 14 dagars förfallodatum, alternativt med delbetalning.

Leveranser
Fyndiq har inget eget lager utan alla produkter skickas från den butik som säljer den. De har dock byggt upp en gedigen infrastruktur kring sina leveranser som gör att de kan behandla alla ordrar inom 24 timmar. Produkterna har du sedan i din hand mellan 1-5 arbetsdagar från att du la din order. En del av produkterna i utbudet är märkta med ”Expressleverans”, det innebär att det är produkter som du får levererade till dig inom 1-2 arbetsdagar. Undantag för expressleverans gäller för Gotland och orter norr om Dalarna. I de sistnämnda fallen sker expressleverans inom 3 dagar.

Returer
Du har full ångerrätt inom 14 dagar från och med dagen då du fått hem dina produkter. Om plomberingen brutits omfattar inte ångerrätten produkter som bad- och underkläder, peruker, örhängen, CD-skivor, TV-spel, in-ear-hörlurar m.m. Observera att du själv måste betala returfrakten. Om returen däremot gäller en reklamation (det vill säga vid fel på din produkt eller om du fått fel varor) står Fyndiq för fraktkostnaden. Vid returer rekommenderas du att skicka tillbaka produkterna i ett spårbart paket.

Vanliga frågor om Fyndiq

Vad säljer Fyndiq?

När detta skrivs rymmer deras sortiment nästan 3 000 000 artiklar. Det betyder att du hos Fyndiq hittar utförliga sortiment inom i princip alla produktkategorier. Bland elektroniken hittar du tillbehör till mobiltelefoner inkluderat mobilskal, laddare, hörlurar och mycket annat. Kategorin för hemelektronik inkluderar datorer, TV-apparater, köksredskap och så vidare. Du hittar också kategorier för mode (inkluderat herr- dam- och barnkläder), sportutrustning och kläder, leksaker med mera. Du kan filtrera utbudet genom fritextsök eller bläddra igenom en lista med alla varumärken som finns på lager.

Hur kontaktar man Fyndiq?

Du kommer i kontakt med Fyndiq via deras kundtjänst. Den finns tillgänglig via deras hemsida. För att få kontakt med dem behöver du ha tillgång till det beställningsnummer eller ordernummer som bifogades i den bekräftelse som skickades till dig när lade din beställning hos dem.

Har Fyndiq några rabattkoder?

Om det gör det just nu så hittar du dem längst upp på den här sidan! Med rabattkoder till Fyndiq kan du köpa produkter ur deras redan prisvärda sortiment till ännu bättre priser. Vi håller ständigt koll på aktuella rabattkoder så att du kan göra en redan bra deal ännu bättre.

Fyndiq AB
 • Box 815
 • 101 36 Stockholm
 • Sverige
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  Kortbetalning
  Mastercard
  VISA
  Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura