Visa tidigare rabattkoder

Tidigare rabattkoder

10%
Ginos - 10% RABATT på HELA SORTIMENTET hos Ginos
10% RABATT på HELA SORTIMENTET hos Ginos Gäller till 2020-12-31 23:59:59
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:GINOS10
ID: 3698

Villkor för rabattkod ovan: Gäller på allt förutom parfymer och hudvård. Gäller även nedsatta priser.

25%
Ginos - 25% RABATT på ALLT från Kevin Murphy hos Ginos
25% RABATT på ALLT från Kevin Murphy hos Ginos Gäller till 2020-12-31 23:59:59
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:GINOSKM25
ID: 3699

Villkor för rabattkod ovan: Rabattkoden ger 25% rabatt på allt från Kevin Murphy. Gäller även nedsatta priser.

25%
Ginos - 25% RABATT på ALLT från Maria Nila hos Ginos
25% RABATT på ALLT från Maria Nila hos Ginos Gäller till 2020-12-31 23:59:59
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:GINOSMN25
ID: 3700

Villkor för rabattkod ovan: Rabattkoden ger 25% rabatt på allt från Maria Nila. Gäller även nedsatta priser.

REA & övriga rabatter

50%
Ginos - Upp till 50% RABATT på Ginos KAMPANJER
Upp till 50% RABATT på Ginos KAMPANJER Gäller tills vidare.
ID: 190
60%
Ginos - Upp till 60% RABATT i Ginos OUTLET
Upp till 60% RABATT i Ginos OUTLET Gäller tills vidare.
ID: 191
FRAKT
Ginos - FRI FRAKT på din order hos Ginos
FRI FRAKT på din order hos Ginos Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 192

Villkor för rabattkod ovan: Gäller vid köp över 399 kr.

Mest besökta sidor hos Ginos

CK One

CK One parfym från Calvin Klein är en uppfriskande och citrusaktig doft som du kan bära när som helst på dagen eller natten oavsett om du ska ut på middag med vänner eller till jobbet. Parfymen är en edt, eller eau de toilette. Parfymflaskorna från Calvin Klein finns i de tre storlekarna 50 ml, 100 ml och den lite större flaskan på 200 ml, så du vet vilken storlek du kan leta efter. Denna parfym finns i traditionell rund flaskstil. En sak som är trevlig med denna parfym är att den inte är särskilt dyr och är mer på den måttliga sidan så du behöver inte spendera allt för mycket pengar på den. Den har som sagts tidigare en lätt doft som är uppfriskande och trevlig, samtidigt som den är mycket lyxig och lockande. Köp CK One edt 200 ml den på denna sida hos Ginos.

Kerastase

Kerastase grundades 1992 av Pierre Chretien, en fransk stylist. Mr Chretien såg behovet av ett franskt varumärke som specialiserat sig på hårvårdsprodukter. Han bestämde sig därför för att öppna en salong tillägnad hårvård med namnet Kerastase. Sedan dess har Kerastase utökat sitt sortiment av produkter inklusive schampo, balsam och inpackning. Idag är Kerastase en del av L’Oréeal Professional Products Division och deras hårvårdsprodukter säljs i nätbutiker som Ginos världen över. Kerastase har utformat sina produkter för att passa behoven hos kvinnor med långt och tjockt hår samt för kort och tunt hår. Detta märke erbjuder olika anpassade hårvårdsprodukter i olika prisklasser och är utformade för att passa kraven för alla olika typer av hår. En av de mest populära produkterna i detta märke är balsamsprayen. Detta balsam används som sköljning innan du schamponerar håret och som balsam för vått hår. Detta för att bevara hårets fukt efter schamponering.

Kevin Murphy

Kevin Murphy är en Australiensk professionell frisör och skaparen av den internationellt hyllade hårvård för män serien. Innan Murphy startade sin egen salong började han sin karriär som kommersiell stylist i Australien, där han finslipade sina färdigheter som hårkonsult. Det var då han bestämde sig för att lansera sin egen hårvårdsproduktlinje och börja göra sig ett namn i den manliga groomingvärlden. Hårvård för män är en av de produktserier som han har skapat. I den ingår balsam för män och schampo för män. Detta följdes sedan av en framgångsrik satsning på att skapa Murphy Nail Salon i London. Murphys mål har alltid varit att tillhandahålla hårvårdsprodukter av högsta kvalitet till män överallt. Som ett resultat av hans engagemang i sin hårvårdsverksamhet vet han direkt vad som krävs för att göra ett bra schampo och balsam. Förutom att se till att ingredienserna i hans produkter är det bästa det kan vara, har han också sett till att de är säkra att använda. Så vad gör Murphys professionella hårvårdsprodukter så annorlunda än andra märken? Det är hans engagemang för att ge dig allt det senaste inom hårvårdsteknik – tillsammans med hans kunskap och erfarenhet – som ger hans hårprodukter ett övertag över sina konkurrenter. Det är därför Murphy hårvårdsprodukter är förstavalet av professionella stylister överallt. Om du vill få ditt hår att se så bra ut som möjligt besök Ginos sida med produkter från Kevin Murphy.

Loreal shampoo

Den professionella hårvården från Loreal är produktlinjen som kan tillgodose alla dina behov när det gäller friskt hår. Det kan också ge dig den typ av styling som du letar efter utan att gå bet på någon produkt. Med så många olika hårvårdsprodukter på marknaden kan det vara svårt att veta vilka som fungerar bäst för dig. Det är här Loreal-serien verkligen utmärker sig, eftersom de har ett brett utbud av produkter som kan passa nästan alla typer av hår. Oavsett om du har långt eller kort hår, kommer dessa produkter att kunna hjälpa dig i din strävan efter ett nytt fräscht utseende. Alla dessa produkter är designade för olika hårtyper och kan ge dig ett brett utbud av olika utseende utan användning av värmeverktyg eller kemikalier. Det finns till och med några produkter med dubbla syften; vilket innebär att du kan använda dem både som hårbalsam och som schampo. Det finns produkter från Loreal som ger vitaminer och mineraler till håret, vilket innebär att ditt hår blir starkare och friskare inifrån och ut. Dessa typer av produkter kan användas av både män och kvinnor, och mineralerna i formeln är mycket fördelaktiga för hår och hårbotten. Surfa in på Ginos sida för varumärket Loreal och passa på att fynda idag.

Silverschampo

Silverschampo är framtaget för den som har blont, grått eller vitt hår för att ge håret en askliknande neutralare ton. Hårets gulaktiga ton tas bort som en effekt av att använda schampot. Kreatin är det ämne i schampot som neutraliserar den gulhet i håret som finns samt att det ger håret en blålila ton. Silverschampot används som ett komplement till schampot man vanligtvis använder. I praktiken innebär det att man använder sitt vanliga schampo dagligen och därmed ger håret de vårdande ämnen det behöver. Silverschampot används ett par gånger i veckan. Kom ihåg att silverschampot inte får stanna kvar i håret under för lång tid utan det är viktigt att följa rekommendationerna i eller på förpackningen. På Ginos sida för silvershampoo hittar du betrodda varumärken som Matrix, Loreal och Maria Nila. Välkommen till Ginos.

Ginos produktexempel

Kerastase

Ginos Kerastase
Pris349 SEK
Ord. pris.349 SEK
Köp
Ginos Kerastase
Pris279 SEK
Ord. pris.299 SEK
Köp

Kevin Murphy

Ginos 11271 Kevin Murphy
Pris329 SEK
Ord. pris.329 SEK
Köp
Ginos 11502 Kevin Murphy
Pris249 SEK
Ord. pris.249 SEK
Köp

Maria Nila

Ginos 3631 Maria Nila
Pris259 SEK
Ord. pris.259 SEK
Köp
Ginos 3835 Maria Nila
Pris249 SEK
Ord. pris.249 SEK
Köp

Moroccanoil

Ginos 7MOMRS250 Moroccanoil
Pris179 SEK
Ord. pris.179 SEK
Köp
Ginos FMC-RHMK75SW Moroccanoil
Pris109 SEK
Ord. pris.109 SEK
Köp

Schwarzkopf

Ginos Schwarzkopf
Pris249 SEK
Ord. pris.249 SEK
Köp
Ginos 1917267 Schwarzkopf
Pris99 SEK
Ord. pris.119 SEK
Köp

Ginos – trygg och enkel e-handel

Ginos lägger ner mycket tid och engagemang på sina kunder och för att öka tryggheten på sajten. Sortimentet uppdateras ständigt för att hålla sig rätt i tiden och för att du som kund ska ha så många valmöjligheter som möjligt. För att förhindra att kundens känsliga uppgifter hamnar i fel händer finns en stark SSL-kryptering och många olika typer av betalningsmetoder erbjuds för att du ska kunna välja en som du känner dig bekväm med.
Utöver betalningsmetoder och krypteringar så finns det även en professionell och snabb kundsupport på plats i online butiken. Hit kan du vända dig om du har frågor gällande din beställning, sortimentet eller för att få hjälp med en retur eller reklamation. Alla frågor besvaras inom loppet av 24 timmar om du väljer att använda dig av mejlen. Vill du ha snabbare svar än så kan du istället använda telefonnumret. På Ginos hemsida finns det dessutom en sektion för frågor och svar. Här har man samlat de vanligaste funderingar från kunder och naturligtvis även lösningar på dessa.

Frågor och svar om Ginos

Vilket sortiment erbjuder Ginos?

Hos Ginos kan du handla hårvårdsprodukter från olika märken och till riktigt bra priser. Du kommer bland annat att hitta ett stort utbud av olika typer av schampo och balsam, samtidigt som du även finner en bred variation av stylingprodukter och stylingverktyg så som plattänger, hårfönar, klippmaskiner och kammar. Några av de kända märken som du kan hitta på den onlinebaserade shoppen är Balmain, Maria Nila, Revlon, Redkan och American Crew.

Erbjuder Ginos mer än hårvårdsprodukter?

Hårvårdsprodukter är det som Ginos är specialister på, men du kommer också att kunna hitta både parfymer och smink med i utbudet. Det betyder att Ginos är så mycket mer än bara en butik för hårvårdsintresserade. Hit vänder sig både män och kvinnor som vill kunna shoppa skönhetsprodukter av olika slag och till bra priser.

Hur lång är leveranstiden?

Ginos vill att du som kund ska få dina varor så fort som möjligt och har därför väldigt snabb leveranstid. Efter att du har lagt din order kan du räkna med att ha dina produkter inom 1-4 arbetsdagar. Frakten ligger på endast 19 kronor, oavsett hur lågt ordervärde det är som du har beställt för. På Ginos hemsida kan du logga in för att följa och spåra din order efter det att den är lagd.

Vilka betalmetoder kan man använda sig av?

Ginos erbjuder ett flertal olika betalningsmetoder för att du ska kunna välja en du känner dig trygg med. Du kan antingen välja att betala direkt med Nordea, SEB, Swedbank och Handelsbanken eller så väljer du kortbetalning med Mastercard eller VISA. Vill du delbetala kan du använda Klarna Checkout alternativt faktura på 14 dagar med Klarna.

Erbjuder Ginos studentrabatt?

I dagsläget erbjuder Ginos tyvärr ingen specifik rabatt för studenter. Det betyder däremot inte att du inte kommer att kunna få ner kostnaderna. Butiken har redan mycket låga priser, men erbjuder rabattkoder och kampanjer med jämna mellanrum. Vill du vara säker på att inte missa ett erbjudande kan du registrera dig för nyhetsbrev.

Hot Brands Sweden AB
 • Götgatan 35
 • 116 21 Stockholm
 • Sverige
Kundservice
 • info@ginos.se
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
 • Postnord
 • Schenker
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
 • Delbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura