Happy Angler

Till webbplatsen

REA & övriga rabatter

60%
Happy Angler - Upp till 60% RABATT på Happy Angler REA
Upp till 60% RABATT på Happy Angler REA Gäller tills vidare.
ID: 2530
FRAKT
Happy Angler - FRI FRAKT på fiskeutrustning, flytoverall, wobbler, spöhållare m.m. hos Happy Angler
FRI FRAKT på fiskeutrustning, flytoverall, wobbler, spöhållare m.m. hos Happy Angler Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 2531

Villkor för rabattkod ovan: Gäller medlemmar i Happy Angler Club vid köp över 1500 kr.

FISKA
Happy Angler - Köp Abu Garcia fiskespö, fiskedrag, ekolod, vadarbyxor m.m. hos Happy Angler
Köp Abu Garcia fiskespö, fiskedrag, ekolod, vadarbyxor m.m. hos Happy Angler Gäller tills vidare.
ID: 2532

Intressanta sidor hos Happy Angler

Vadarstövlar

Ambassadeur 7000

Ambassadeur 6000

Djuprigg

Buster Jerk

Haspelspö

Fiskekläder

Happy Angler fiskebutik

Så ska du tänka kring val av fiskespö
Det viktigaste när du ska ut och fiska är ditt spö. Därför är det viktigt att du inte bara tar första bästa utan tänker igenom ditt köp. Om du bara vill sitta på bryggan och meta lite under varma sommarkvällar är det bäst att välja ett metspö. Det är anpassat för att du ska orka sitta still och hålla i spöet under en längre period. Alltså väger det inte lika mycket som andra spön. Om du hellre vill kasta är det ett kastspö som gäller. Om du är nybörjare är det klokt att välja en inkapslad rulle eftersom de är lättare att kasta med. Det kan även ta lite tid innan du får in tekniken.

Delta i deras Instagramtävling
Något som är roligt med Happy Angler är att du ständigt kan delta i deras Instagramtävling. Allt du behöver göra är att lägga ut dina egna fiskebilder på Instagram och använda dig av hashtaggen #happyangler. Varje månad har de sedan en utlottning bland alla deltagare där du kan vinna ett presentkort på 500 kronor. Du kan delta varje månad om du vill vilket är riktigt spännande.

Vanliga frågor hos Happy Anglers kunder

Vilket sortiment har Happy Angler?

Butiken är främst fokuserad på fiskeutrustning av olika slag. Du hittar bland annat rullar, spön och beten. Det finns även utrustning som är passar en viss typ av fiske, till exempel pimpelfiske. De har ett brett sortiment som är uppdelat i tydliga kategorier så du enkelt kan hitta det du söker. Förutom själva fiskeutrustning finns också alla tillbehör som du kan tänkas behöva. Det kan vara allt från håvar till fiskeknivar. Du kan välja efter produkt men det går även att se samtliga varor från ett visst varumärke om du föredrar det. Happy Angler har två stora produktkategorier och den andra är båtelektronik. Här hittar du allt från ekolod till kartor och autopiloter. Med andra ord allt du behöver för att kunna färdas tryggt och bekvämt på sjön. Det finns även andra båttillbehör, kläder och skor samt viss utrustning för camping. Det är alltså en perfekt butik för dig som gillar friluftsliv.

Kan jag få några förmåner?

Om du handlar ofta hos Happy Angler lönar det sig att gå med i deras medlemsklubb. Det är helt gratis och du behöver bara registrera ett konto. Du kommer då kunna ta del av en rad olika rabatter och exklusiva kampanjer som endast är öppna för medlemmar. Du kan även fylla i produktkategorier som du tycker är särskilt intressanta för att få mer information om dessa. Dessutom kommer du få smarta tips från teamet med jämna mellanrum.

Vilka betalningsmetoder kan jag använda hos Happy Angler?

Happy Angler erbjuder två olika betalningsmetoder när du ska göra ett köp. Du kan antingen betala med ett kreditkort eller med Klarna. Om du väljer Klarna kan du i sin tur välja faktura, delbetalning eller direktbetalning. Om du handlar över 1500 kronor och är medlem i kundklubben får du dessutom fri frakt på din beställning. Väljer du Klarna och har några frågor angående din betalning är det dem du ska vända dig till efter ditt köp.

Hong Kong Suomi Oy
  • Portparksvägen 1
  • 01200 Vanda
  • Finland
Kundservice
  • kundservice@happyangler.se
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Postnord
Kortbetalning
Mastercard
VISA
VISA Electron
Diners Club
Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura