Hotels.com

Till webbplatsen
Visa tidigare rabattkoder

Tidigare rabattkoder

8%
Hotels.com - 8% RABATT på din hotellbokning hos Hotels.com
8% RABATT på din hotellbokning hos Hotels.com Gäller till 2019-12-31 23:59:59
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:CLP8SEOFF
ID: 2621

Villkor för rabattkod ovan: Se https://sv.hotels.com/sida/sv-hotel-exclusions/ för fullständiga villkor.

11%
Hotels.com - Black Friday med 11% RABATT hos Hotels.com
Black Friday med 11% RABATT hos Hotels.com Gäller till 2019-12-02 23:59:59
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:BLACKFRI
ID: 2622

Villkor för rabattkod ovan: - Boka på den svenska versionen av Hotels.com senast 2/12/2019 klockan 23.59 (MT). - Res senast 31/03/2020. - Bokningar som utförs med denna rabattkod berättigas inte för Hotels.com Rewards - De flesta stora hotellkedjor exkluderas. Läs här http://sv.hotels.com/sida/sv-hotel-exclusions/?pos=HCOM_SE&locale=sv_SE för att se en lista över icke deltagande hotell - Du måste betala online

REA & övriga rabatter

50%
Hotels.com - Upp till 50% RABATT på weekendresor-London, Prag, Rom, Budapest, Stockholm m.m. hos Hotels.com
Upp till 50% RABATT på weekendresor-London, Prag, Rom, Budapest, Stockholm m.m. hos Hotels.com Gäller tills vidare.
ID: 2616
RESOR
Hotels.com - Dagens POPULÄRASTE ERBJUDANDEN och BILLIGA resor hos Hotels.com
Dagens POPULÄRASTE ERBJUDANDEN och BILLIGA resor hos Hotels.com Gäller tills vidare.
ID: 2617
SISTA
Hotels.com - SISTA MINUTEN till Thailand, Gran Canaria, Mallorca, Kroatien m.m. hos Hotels.com
SISTA MINUTEN till Thailand, Gran Canaria, Mallorca, Kroatien m.m. hos Hotels.com Gäller tills vidare.
ID: 2618
Visa fler erbjudanden
HOTELL
Hotels.com - Boka hotell-Stockholm, Göteborg, Furuvik, Alicante m.m. hos Hotels.com
Boka hotell-Stockholm, Göteborg, Furuvik, Alicante m.m. hos Hotels.com Gäller tills vidare.
ID: 2619
GE BORT
Hotels.com - Ge bort en resa eller hotellvistelse i PRESENT hos Hotels.com
Ge bort en resa eller hotellvistelse i PRESENT hos Hotels.com Gäller tills vidare.
ID: 2620

Mer om Hotels.com

Gratisnätter

På Hotels.com kan du gå med i det program som kallas Hotels.com Rewards, som fungerar lite som ett klassiskt stämpelkort med tio markeringar. När tio nätter har samlats, som bokats genom sajten, får du en frinatt. Håll utkik efter texten ”Samla nätter” som (där erbjudandet gäller) visas för varje enskilt boende. Här finns med andra ord möjligheten att göra en rejäl besparing för den som är en trogen kund. Observera dock att det här inte gäller nätter som bokats med en rabattkupong.


Frågor och svar

Hur fungerar Hotels.com?

Hotels.com affärsidé är att erbjuda en bokningsstjänst för ett enormt stort antal hotell i världen. Företaget grundades 1991 men fick sitt namn Hotels.com 2002.
Med den snygga och lättmanövrerade menyn och navigationen söker du  lätt på resmål över hela världen.
Välj resmål, vilka datum du önskar resa och ange hur många resenärer ni är i sällskapet. Du kan bläddra igenom lämliga hotell antingen ur en lista eller  genom att använda en kart-vy över området för en enklare överblick av hotellets läge.
Det som är särskilt lyckat med just Hotels.com är att det totala priset för hela vistelsen presenteras – det vill säga inte pris per natt som hos vissa andra hotellbokningssajter. På så sätt får du snabbt en överblick över vad vistelsen kommer kosta dig.
Faktarutan visar avstånd från vissa ”viktiga” platser, där det ibland handlar om närmaste flygplats eller hur långt från centrum boendet finns. Det visas dessutom ikoner inklusive förklaring för vissa bekvämligheter på hotellet, såsom pool, luftkonditionering, m.m.
När du valt ett hotell, eller vill läsa mer om det, går du enkelt vidare genom att klicka på knappen ”välj”. Du hamnar då på en sida för det specifika boendet och kan läsa mer detaljerad information. Det är här du väljer rumskategori och eventuella tillägg (frukost, middag etc.). Beroende på vad hotellet i fråga har för villkor kring bokningen så betalar du antingen direkt till Hotels.com eller så har du möjlighet att välja betalning på hotellet vid ankomst.
Vissa erbjudanden har kostnadsfri avbokning fram till och med ett visst datum, medan andra har en bindande bokning och därmed ingen återbetalning.

Hur fungerar prisgarantin?

Hotels.com ger dig ytterligare en anledning att boka med dem genom att erbjuda en prisgaranti. Det här innebär att de matchar ett lägre pris som du hittar hos någon annan hotellbokningssajt.
Handlar det om en återbetalningsbar bokning så betalas mellanskillnaden tillbaka direkt (alternativt efter vistelsen om du valt att betala på plats) och är det en bokning som inte är återbetalningsbar får du en kupong på mellanskillnaden att använda för framtida bokningar på sajten. Prisgarantin gäller dessutom om du skulle hitta ett lägre pris hos Hotels.com. Om så är fallet kan du kontakta kundtjänst för att boka om vistelsen och du får då tillbaka mellanskillnaden.
Alternativt har du möjlighet att själv (som inloggad på sajten) avboka den ursprungliga vistelsen och sedan boka på nytt. Du kan enkelt skicka in en begäran om prismatchning direkt på webbplatsen.

Hur kan jag spara pengar med Hotels.com?

Genom att använda Hotels.com kan du göra riktiga resefynd oavsett var någonstans du vill resa i världen. Ett sätt att spara pengar är helt enkelt att söka på ditt resmål och sedan välja ett attraktivt erbjudande. Det framgår tydligt när sökresultaten presenteras vilka boenden som är prissänkta och med hur mycket. Då och då träffar du på boenden som är markerade med ”Ditt hemliga pris”, vilket innebär extra attraktiva erbjudanden för dig som är medlem och loggar in med ditt konto.
Något att hålla utkik efter är olika rabattkuponger, som ger en viss procentuell rabatt på din bokning – vanligen mellan 5 och 10 %. Det finns också särskilda rabattkuponger för den som gör sina bokningar via appen, som finns för mobiltelefon och surfplatta. Ytterligare ett sätt att spara pengar på sajten är att använda sig av Hotels.com program för samlande av gratisnätter, som beskrivs här nedan.

Hotels.com, L.P.
  • 10440 North Central Expressway, Suite 400
  • Dallas, Texas 75231
  • USA
Kundservice
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Epostlev
Kortbetalning
Mastercard
VISA
VISA Electron
Diners Club
Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Paypal
  • Pkort