Klippkungen

Till webbplatsen

REA & övriga rabatter

50%
Klippkungen - Upp till 50% RABATT hos Klippkungen
Upp till 50% RABATT hos Klippkungen Gäller tills vidare.
ID: 380
SUPER
Klippkungen - Veckans superklipp hos Klippkungen
Veckans superklipp hos Klippkungen Gäller tills vidare.
ID: 381
60%
Klippkungen - Upp till 60% RABATT på Klippkungens KAMPANJER
Upp till 60% RABATT på Klippkungens KAMPANJER Gäller tills vidare.
ID: 382

Mest besökta sidorna hos Klippkungen

Godis online

Klippkungen har största utbudet i Sverige då det gäller billigt godis online. Du hittar stycksaker, lösviktsgodis, choklad, energidryck, nougat, påskgodis och läsk från varumärken som Marobou, Monster, Nocco, Aladdin och Trocadero bara för att nämna en del av sortimentet. Beställ godis på nätet hos Klippkungen. Smidigare kan det inte bli.

Djungelvrål

Malacos storfavorit Djungelvrål lanserades i Sverige 1982. Salmiakälskarna kunde för första gången vräka i sig dessa klassiska salta lakritsdjur i mängder, helt utan begränsning. Djungelvrål faller troligtvis även den helt vanliga, normala godisälskaren i smaken också eftersom den har blivit en riktigt stor favorit genom tiderna.

Energidryck

Klippkungens sortiment av energidryck hittar du på den här sidan. Battery, Monster, Powerking, Red Bull med flera kan du hitta på flak. Genom att köpa ett eller flera flak får du tag i billig energidryck. Reign och Pandy kan du beställa styck- eller parvis hos Klippkungen.

Dubbelnougat

Låt Marabous dubbelnougat smälta i din mun då de 2 skikten av mörkt krämig hasselnötsnougat och ljus mandelnougat blandas samman till den bästa smakupplevelsen du upplevt i nougatens värld. Beställ den online här hos Klippkungen innan någon annan hinner före.

Godispåse eller godis i påse

Klippkungens sortiment av godispåsar är imponerande. Du hittar många små godispåsar med en vikt runt 100 gram. Det finns även storpack med flera mindre påsar i en större förpackning om du är en storförbrukare. I utbudet hittar du bl.a. Dragster, Jättesalt godis, Kina godis och Kalles godis. Malaco godispåsar är vanliga.

Kexchoklad

Cloetta Kexchoklad fick sitt namn år 1938 och blev snabbt en populär chokladprodukt. Då den först lanserades år 1921 hette den Five o’ clock. Kexchokladen innehåller 3 lager med rån som alla är överdragna med mjölkchoklad. Kexchoklad marknadsförs ofta som det godaste mellanmålet i Sverige och du kan beställa den här hos Klippkungen.

Klippkungen produktexempel

Choklad

Klippkungen Choklad
Pris69 SEK
Ord. pris.69 SEK
Köp
Klippkungen Choklad
Pris7 SEK
Ord. pris.7 SEK
Köp

Godis online

Klippkungen Godis online
Pris99 SEK
Ord. pris.99 SEK
Köp
Klippkungen Godis online
Pris49 SEK
Ord. pris.49 SEK
Köp

Lakrits

Klippkungen Lakrits
Pris79 SEK
Ord. pris.79 SEK
Köp
Klippkungen Lakrits
Pris269 SEK
Ord. pris.269 SEK
Köp

Pringles

Klippkungen Pringles
Pris25 SEK
Ord. pris.25 SEK
Köp
Klippkungen Pringles
Pris25 SEK
Ord. pris.25 SEK
Köp

Vad har Klippkungen för sortiment?

Hos Klippkungen kan du hitta olika sorters godis och snacks till ett bra pris. Framför allt är det sortimentet av godis som är stort, där du kan hitta lösviktsgodis och godispåsar av olika slag. Klippkungen har faktiskt ett av världens största sortiment av lösgodis. Sockerfritt godis finns i en egen kategori och är lätt att hitta, liksom veganskt godis. Andra lite mer speciella kategorier är norska, finska och danska favoriter, där du kan hitta godis som är populärt i just de länderna, på samma sätt som kategorin ”Amerikanskt utbud” innehåller godis som är speciellt för just USA. En annan kategori är ”Retro”, där det finns godis i gammaldags stil. Det finns också säsongsvaror, där bland annat påskgodis, julgodis och godis som kan passa till alla hjärtans dag samlas. Hos Klippkungen kan du dessutom hitta supportergodis – profilprodukter för Brynäs, Sandvikens, Leksands, Frillesås och Öster IF:s supportrar.
Förutom godiset finns ett sortiment av chips, nötter, ostbågar och andra snacks, och ett relativt stort sortiment med läsk, energidrycker, mineralvatten och andra drycker. Det finns också hälsoprodukter som framför allt är olika bars och drycker.

Vad finns det för erbjudanden?
Klippkungen har alltid kampanjer, men hur de ser ut varierar. Ofta handlar det om utvalda produkter som säljs till ett nedsatt pris, eller att allt från ett särskilt varumärke är rabatterat. Det kan finnas utförsäljningar eller kampanjer inför en viss högtid. Det kan också finnas specialpris om du köper mycket av en viss vara. Varje vecka finns ”Veckans superklipp”, som är produkter som det är extra bra pris på. För att komma till aktuella erbjudanden kan du välja ”Kampanj” i menyn, så hittar du dem samlade. Har du Studentkortet kan du dessutom få upp till 50% rabatt hos Klippkungen.
En annan sorts erbjudanden finns under ”Ät snart”. Där finns varor där bäst före-datumet närmar sig eller redan passerat, och som är billigare på grund av det.

Frågor och svar om Klippkungen

Vem kan handla på Klippkungens sida?

Både privatpersoner och företag kan handla hos Klippkungen. För den som önskar lite mer av varje sort finns flerkiloslådor, men det finns också mindre förpackningar som kan passa om du bara vill handla till dig själv och din familj.

Hur skickas paketen och vad kostar det?

Paket från Klippkungen kan skickas antingen med DHL eller Bring. Med DHL skickas paket upp till 60 kg för 49 kronor, och du får hämta ut det på en DHL Service Point. Paket som väger mer än 60 kg skickas med DHL på hel eller halv pall, och kommer då hem till dig eller ditt företag. Med Bring kan du få hemleverans även på mindre paket, och priset blir då 99 kronor för leveransen. Väger det mer än 35 kg kostar det 149 kronor att få det hemlevererat med Bring.

Hur kontakter jag Klippkungen?

Klippkungen är ett företag som har funnits online sen 2016, och som nu inte bara finns i Sverige utan också i Finland, Norge och Danmark. Företaget har sin bas i Växjö och uppstår det några problem med beställning eller varor kan du alltid kontakta deras kundtjänst på telefon på 0470-515654 eller mejla till info@klippkungen.se

Klippkungen Växjö AB
 • Annavägen 8
 • 352 46 Växjö
 • Sverige
Kundservice
 • info@klippkungen.se
 • 0470-51 56 54
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
 • Dhl
 • Utkörning
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
 • Delbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura