Kontorsgiganten

Till webbplatsen

REA & övriga rabatter

20%
Kontorsgiganten - Upp till 20% RABATT på Kontorsgiganten KAMPANJ
Upp till 20% RABATT på Kontorsgiganten KAMPANJ Gäller tills vidare.
ID: 565
FRAKT
Kontorsgiganten - FRI FRAKT på din order hos Kontorsgiganten
FRI FRAKT på din order hos Kontorsgiganten Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 566

Villkor för rabattkod ovan: Gäller vid köp över 995 kr (1 244 kr inklusive moms).

Vanligt besökta sidor hos Kontorsgiganten

Diskmedel

Kontorsmaterial

Miniräknare

Papperspåsar

Pennställ

Rengöringsmedel

Whiteboard eller whiteboardtavla

Kontorsgiganten – onlinebutiken för hem, arbete och skola

Vad finns inom kontor och papper?
Här samlas allt för planering, anteckning och förvaring. Kontorsmaskiner omfattar bland annat skrivare, laminering, scanning, märkning, dokumentförstörare, minnen och miniräknare. Här finns även butiksmaterial för kassa och hantering av varor. Till fikarummet finns både servis, köksmaskiner och fika. Det stora utbudet av skrivbordstillbehör omfattar allt från förbrukningsvaror till mindre förvaring.

Vilka produkter finns för lokalvård, säkerhet och hälsa?
Städ och hygien är viktigt att väga in då lokalerna ska utgöra en bra arbetsmiljö för medarbetare. Lokalvård på arbetsplatser behöver ofta kraftfullare maskiner, ett urval handverktyg och större mängder förbrukningsartiklar. Säkerhetsåtgärder ska vidtas innan olyckor händer och kompletteras med skyddsutrustning och sjukvårdstillbehör. För arbetsplatser med stort behov av specialprodukter finns ett sortiment för sjukvård och annan medicinsk behandling.

Är belysning och möbler anpassade till arbetsplatser?
Det är viktigt att prioritera bra kontorsmöbler. För ergonomi och komfort finns speciellt utvecklade möbler och tillbehör för att avlasta kroppen och uppmuntra till varierande arbetsställningar. Vi har även informationsblad om ergonomi på arbetsplatser. Belysning av varierande sort finns för större lokaler och enskilda arbetsplatser. För klimatjustering finns utrustning för temperaturreglering och ventilation. Olika typer av skärmväggar skapar lugn och avskildhet i större kontorslandskap. Möbler för förvaring underlättar organiseringen och skapar dessutom en lugnare inomhusmiljö. Även arbetsplatser behöver möbler för en paus och miljöombyte utomhus.

Frågor och svar om Kontorsgiganten

Hur handlar du online?

Både privatpersoner och företag är välkomna att handla hos oss. Beställningen levereras oftast inom några dagar och större ordrar skickas fraktfritt. Betalningen görs enkelt via kort, faktura, Swish eller Klarna. Retur, reklamation och öppet köp gäller för vissa varor. För större beställningar kan en offertförfrågan skapas och priserna dessutom jämföras mot en annan leverantör.

Vilka kategorier finns inom IT och teknik?

Här samlas sortimentet av bildskärmar och surfplattor, datorer och datortillbehör, kameror och mobiler, programvaror och skrivare, samt service och support.

Vad finns för skola och hobby?

Kreativa miljöer är viktiga både inom skolan och i hemmet. Vi har ett brett sortiment för klassrum och idrottsaktiviteter, musikinstrument och pedagogiska leksaker, samt material för undervisning och hobby.

Hur kan du bygga upp hemmakontoret?

Oavsett om du jobbar hemifrån ibland eller på heltid har vi hela sortimentet du kan behöva för att inreda din arbetsplats. Strukturera arbetsplatsen med effektiv förvaring och organisera de små artiklarna för bra översikt. Planera vad som behövs beroende på hur du arbetar. Investera i bra kontorsmöbler och prioritera komfort och ergonomi. Beroende på hur du väljer att jobba finns ett brett sortiment av tangentbord och möss, stativ och ställ för datorn, justerbara bord och kontorsstolar, bildskärmar, headset och webbkameror.

Vilka aktuella erbjudanden finns?

På hemsidan presenteras aktuella kampanjer, paketpris och rabatter. Sortimentet uppdateras kontinuerligt. För bonuskund baseras återbäringen på tidigare köp. Finns några rabattkoder så hittar du dessa längst upp på denna sida.

Kontorsgiganten AB
 • Hälsingegatan 49
 • 113 31 Stockholm
 • Sverige
Kundservice
 • kundservice@kontorsgiganten.se
 • 020-10 00 09
Företagsinformation
Leveransalternativ
 • Dhl
 • Postnord
 • Schenker
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
 • Delbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Forskott