LeksaksCity

Till webbplatsen
Visa tidigare rabattkoder

Tidigare rabattkoder

3%
LeksaksCity - 3% RABATT på ditt köp hos LeksaksCity
3% RABATT på ditt köp hos LeksaksCity Gäller till 2019-12-20 23:59:59
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:ad3p
ID: 2826

Villkor för rabattkod ovan: Gäller ej på nedsatta priser Gäller en gång per kund.

5%
LeksaksCity - 5% RABATT på HELA SORTIMENTET hos LeksaksCity
5% RABATT på HELA SORTIMENTET hos LeksaksCity Gäller till 2019-12-20 23:59:59
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:ad5p
ID: 2827

Villkor för rabattkod ovan: Gäller vid köp över 1500 kr. Gäller ej på nedsatta priser. Gäller en gång per kund.

REA & övriga rabatter

75%
LeksaksCity - Upp till 75% RABATT på LeksaksCity KAMPANJER
Upp till 75% RABATT på LeksaksCity KAMPANJER Gäller tills vidare.
ID: 425
REA
LeksaksCity - REA på leksaker hos LeksaksCity
REA på leksaker hos LeksaksCity Gäller tills vidare.
ID: 426
FRAKT
LeksaksCity - FRI FRAKT på din order hos LeksaksCity
FRI FRAKT på din order hos LeksaksCity Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 427

Villkor för rabattkod ovan: Gäller vid köp över 999 kr.

Vanligt besökta sidor hos LeksaksCity

Barbie

Barbie är en av de mest populära leksakerna som är kända över hela världen. Barbiedockor tillverkades första gången 1959 och är nu världskända. Du kan hitta Barbiedockor i många olika varianter inklusive kläder, frisyrer, smink, bilar och till och med Barbiehus. Barbieleksaken som idag är mycket känd härstammar från den amerikanska affärskvinnan Ruth Handlers sinne. Hon började designa dockorna Inchnograps som senare blev grunden för dagens Barbie docka som vi känner idag. År 1960 bestämde hon sig för att introducera en tjejleksak som liknade Barbiedockan på marknaden. Denna docka kallades Barbie Princess och den var älskad av många barn, särskilt de som tillhörde den yngre generationen. Idag kan du hitta nästan alla typer av Barbie tillbehör som inkluderar möbler, hus och till och med bilar och du kan också se Barbie dockor klädda i olika vackra och glamorösa kostymer. Hos LeksaksCity kan du köpa populära produkter med Barbie.

Barnkök

Om du frågar de flesta föräldrar kommer de förmodligen att berätta för dig att det bästa sättet att lära sina barn är genom att göra det själva eller genom att involvera sina barn i någon form av projekt och aktiviteter. Till exempel är barnköket förmodligen ett av de mest utmanande projekten för alla föräldrar. Detta beror på att vi som föräldrar vill ge våra barn allt de behöver för att kunna utmärka sig. Dessutom vill vi också att de ska kunna interagera med oss, och samarbeta bra med andra människor. Om du tänker på det är köket en perfekt plats att göra alla dessa saker på så länge dina barn är tillåtna där. Om inte så kan dina barn få ett leksakskök komplett med diskbänk, kylskåp och alla redskap de behöver för att förbereda mat. Naturligtvis behöver du inte betala mycket pengar för den här leksaken, men det kommer att få dem att känna att de verkligen arbetar i köket med alla matlagningsuppgifter de känner att de måste göra. Förutom att ge dina barn det kök de behöver, bör du också överväga att göra köket realistiskt och interaktivt. För att uppnå detta ändamål bör du köpa ett leksaksköksset som har köksapparater, förvaringsenheter och andra intressanta delar som dina barn kan interagera med. Leksaksköksset finns i olika former och storlekar och du kommer säkert att hitta ett på den här sidan hos LeksaksCity. Allt du behöver göra är att se till att leksaksköket ger dem tillräcklig frihet och flexibilitet när det gäller matlagning.

Dinosaurier leksaker

Om du letar efter de bästa dinosaurieleksakerna för barn så titta in på LeksaksCity och deras sida med dinosaurier leksaker. De bättre leksakerna har till och med ljudeffekter så att dina barn kan låtsas att de verkligen går genom skogen eller har utsikt över en fantastisk scen som utspelas av enorma köttätare för cirka 65 miljoner år sedan. Du hittar figurer och dinosarier från exempelvis Jurassic World från kända varumärken som Eofauna, Jamara, Play Fun, Schleich, King me World med flera på denna sida.

Dockhus

Ett dockhus är egentligen bara ett leksakshus gjort speciellt i miniatyr för barnet att leka med. Dockhus finns i alla olika stilar och storlekar, från små dockhus till gigantiska Disney Princess-hus. De finns tillgängliga från en mängd olika tillverkare som KidKraft t. ex. De flesta dockhus är gjorda av trä och har invecklade detaljer och målarjobb som säkert kommer att göra vilken liten flicka som helst glad. De kan variera från roliga Barbie dockhus, My Little Pony dockhus eller det älskvärda klassiska svenska Lundby dockhus. Hos LeksaksCity hittar du lätt det perfekta dockhuset för ditt barn.

My Little Pony

My Little Pony är en animerad TV-serie och en populär leksakskollektion utvecklad av den amerikanska leksakstillverkaren Hasbro. Originalleksakerna tillverkades av Bonnie Zacherle, Charles Muenchheimer och Steve D’Aguanno och släpptes 1980. Ponnyerna innehöll mångfärgade kroppar, mångfärgade manar och ibland en unik sadel på en eller båda sidor av flankerna. Berättelsen kretsar kring en ung, försiktig ponny som lever i den magiska världen som heter Equestria. Hon drömmer om att vara en stor och kraftfull enhörning. För att rädda sina vänner måste Twilight Sparkle hitta dem och besegra de onda varelserna. Det finns många klassiska leksaker och plyschleksaker som My Little Pony dockor och tillbehör och du hittar dom på den här sidan hos LeksaksCity.

Leksakshund

Innan du köper en söt robothund på LeksaksCity måste du förstå att en leksakshund är mer än bara ett gosedjur eller en leksak som barn leker med. Du bör veta att dessa hundar är interaktiva och kan lära sig många saker precis som hur du lär dina barn. Som vi alla vet kan barn ge leksakshunden vilket namn de vill, och ibland är detta ännu mer underhållande än om de namngavs ordentligt. Dessa leksakhundar är också utformade på ett sådant sätt att du kan lära din hund att följa enkla kommandon som fot, sitt, stanna och så vidare. Med en leksakshund behöver du inte oroa dig för att de orsakar olyckor eller skador i ditt hem heller. Titta in på den här sidan för att få en överblick på LeksaksCity’s sortiment av leksakshundar.

Robot-leksak

Radiostyrda och fjärrstyrda robotleksaker som fungerar via en radiosignal eller infrarött ljus kan antingen fjärrstyras eller styras via en Bluetooth-enhet. Vissa är avsedda för inomhus- eller lågljusanvändning och är lämpliga för små barn som kanske använder sin fantasi istället för sina fysiska färdigheter. Andra är avsedda för utomhuslek och användning i situationer där en vuxen kanske inte kan hjälpa till. De fjärrstyrda leksaksrobotarna av bästa kvalitet är de som kan användas både för rekreation och för utbildning. Leksaker som fungerar via en signal från leksaken till en fjärrmottagare är vanligtvis mer robusta än de som styrs via infrarött ljus. De fjärrstyrda leksaksrobotarna av bästa kvalitet är de som gör det möjligt för användaren att justera sin robot i tre dimensioner. De bör ha hjul som kan användas för att ”rocka” roboten fram och tillbaka eller kunna vända den så att föraren kan se roboten från vilken vinkel som helst. Vissa modeller gör det möjligt för användaren att bygga eller modifiera sina egna RC-leksaker via internet eller genom att ladda upp nödvändig information till roboten själv. Dessa typer av leksaker innehåller vanligtvis också instruktioner för användare som inte har erfarenhet av att bygga eller använda RC leksaker eller robotar. En ytterligare fördel med de inbyggda instruktionerna är att de kommer att göra leksaken lättare att använda för barn som är för unga för att läsa eller använda verktyg. Hitta en robot-leksak till dina barn på den här sidan hos LeksaksCity.

LeksaksCity produktexempel

Barbie docka

Leksakscity Barbie docka
Pris239 SEK
Ord. pris.239 SEK
Köp
Leksakscity Barbie docka
Pris129 SEK
Ord. pris.129 SEK
Köp

Bondgård

Leksakscity Bondgård
Pris129 SEK
Ord. pris.129 SEK
Köp
Leksakscity Bondgård
Pris139 SEK
Ord. pris.139 SEK
Köp

Dinosaurier

Leksakscity Dinosaurier
Pris279 SEK
Ord. pris.279 SEK
Köp
Leksakscity Dinosaurier
Pris99 SEK
Ord. pris.99 SEK
Köp

My little pony

Leksakscity My little pony
Pris79 SEK
Ord. pris.79 SEK
Köp
Leksakscity My little pony
Pris209 SEK
Ord. pris.209 SEK
Köp

LeksaksCity – bebisar

I början så behöver inte din bebis så många leksaker. Fokus kommer vara på att äta och sova. Med tiden kommer din bebis vara mer vaken och behöva mer stimulans. Välj gärna pedagogiska leksaker som är utvecklande för barnet. Stapeltorn, mjuka klossar i olika storlekar eller enklare pussel är perfekta leksaker att börja med. Försäkra dig om att din bebis inte kan stoppa in några delar i munnen innan du börjar leka. Bebisar gillar även sådant som blinkar, skramlar och låter. Därför kan du även köpa ett gosedjur som pratar eller en bok som blinkar och låter. Blanda även olika texturer och material så din bebis får känna på och bekanta sig med olika saker.

Vanliga frågor hos LeksaksCity

Vilket sortiment har LeksaksCity?

Butiken erbjuder leksaker för stora som små. Kategorierna är tydligt uppdelade i inne- och uteleksaker vilket gör det enklare att hitta det du söker. Det går även sortera efter ålder vilket gör det enkelt för dig som förälder. Oavsett om ditt barn gillar dockor, figurer, pyssel eller klossar finns det något som passar. Bland uteleksakerna finns flera eldrivna fordon, cyklar, gungor och sandlådor, bara för att nämna några exempel. När du går in i en enskild kategori kan du även sortera efter pris, varumärke och ålder för att endast få upp de produkter som är aktuella. Om du klickar dig in på en enskild produkt får du även en utförlig produktbeskrivning om vad du kan förvänta dig av leksaken. Det som gör LeksaksCity unikt är att de fokuserar på lite mer ovanliga varumärken och produkter som du inte hittar i andra leksaksaffärer.

Hur fungerar frakt och leverans?

Om du beställer på en vardag kan du räkna med att få dina varor inom 1-3 dagar förutsatt att de finns i lager. Vissa större produkter som till exempel gungställningar och andra uteleksaker har normalt längre leveranstid eftersom de inte finns i butikens centrallager. Det framgår redan på produktsidan om det kommer bli en längre leveranstid. Du har alltid fri frakt på alla beställningar över 999 kronor.

Vilka betalningsmetoder kan jag använda?

När du ska handla på LeksaksCity kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder. Du kan till exempel betala direkt med ditt VISA eller MasterCard. Det är också möjligt att betala via Klarna som erbjuder att handla på faktura eller via direktbetalning. Om du väljer Klarna är det dem du ska vända dig till om du senare har frågor gällande din transaktion.

Har LeksaksCity några rabatter eller kampanjer?

Under fliken ”kampanjer” kan du alltid se aktuella erbjudanden som gäller för LeksaksCity. Det rör sig oftast om specifika leksaker som är prissänkta för stunden. Lite som en outlet med andra ord. Du ser direkt hur mycket de är nedsänkta i den röda lilla prisrutan som syns högst upp i produktbilden. De har också regelbundna tävlingar som hänger ihop med deras affiliateprogram. Du som driver en blogg eller annan typ av hemsida kan alltså skriva om butiken i ett inlägg och referera kunder till hemsidan. Om du skriver ett inlägg har du också möjlighet att delta i aktuella tävlingar och får chansen att vinna fina priser.

Leksakscity Sverige AB
 • Idrottsvägen 2
 • 334 33 Anderstorp
 • Sverige
Kundservice
 • hej@leksakscity.se
 • 0371-22 22 00
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
 • Dhl
 • Postnord
 • Utkörning
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
 • Delbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura