Visa tidigare rabattkoder

Tidigare rabattkoder

100 KR
Lyko - Handla för 500 kr och få 100 kr RABATT hos Lyko
Handla för 500 kr och få 100 kr RABATT hos Lyko Gäller till 2019-09-15 23:59:59
Visa rabattkod
Rabattkod:adt100
ID: 2907
100 KR
Lyko - 100 kr RABATT vid köp över 600 kr hos Lyko
100 kr RABATT vid köp över 600 kr hos Lyko Gäller till 2020-04-05 23:59:59
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:adt100
ID: 2908

Villkor för rabattkod ovan: Gäller vid köp över 600 kr.

REA & övriga rabatter

FYNDA
Lyko - Aktuella RABATTer och ERBJUDANDEN hos Lyko
Aktuella RABATTer och ERBJUDANDEN hos Lyko Gäller tills vidare.
ID: 2902
FRAKT
Lyko - FRI FRAKT på din order hos Lyko
FRI FRAKT på din order hos Lyko Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 2903

Villkor för rabattkod ovan: Gäller vid köp över 100 kr.

UTGÅR
Lyko - UTFÖRSÄLJNING på produkter hos Lyko
UTFÖRSÄLJNING på produkter hos Lyko Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 2904

Villkor för rabattkod ovan: Gäller så långt lagret räcker.

Visa fler erbjudanden
DUBBLA
Lyko - Dubbla poäng på din order hos Lyko
Dubbla poäng på din order hos Lyko Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 2905

Villkor för rabattkod ovan: Gäller vid köp över 1000 kr.

SKÖNHET
Lyko - Köp smink och parfym hos Lyko
Köp smink och parfym hos Lyko Gäller tills vidare.
ID: 2906

Mer om Lyko

Lyko är ett svenskt familjeföretag som säljer hårvårds- och skönhetsprodukter och har i dagsläget drivits av tre generationer ur familjen Lyko. Företagets rötter hittar man i en liten herrfrisering i den lilla orten Vansbro. Det var där polske Frans Lyko år 1952 slog upp portarna till sin första salong. Det skulle bli en framgångsrik verksamhet som knoppade av sig i ett flertal filialer. Lyko.se slog upp de virtuella portarna år 2003, men vid det laget var det Frans son Stefan Lyko som höll i rodret. Från början hade sidan endast ca 80 olika hårvårdsprodukter men sortimentet omfattar nu tusentals olika produkter. I dagsläget drivs företaget av Rickard Lyko, sysselsätter runt 400 personer och innefattar både verksamheten på nätet samt ett antal fysiska salonger.

Kampanjer

Lyko säljer med regelbundna mellanrum ut produkter till reapriser i olika kampanjer. Produkter som det finns få exemplar av reas ut i utförsäljningar. Produkter som reas ut hittar du enkelt under varukategorierna ”Utförsäljningar” och ”Kampanjer”.

Betala på faktura och avbetalningar

Hos Lyko kan du välja mellan ett flertal olika betalningsalternativ. Förutom direktbetalningar med Visa, Mastercard eller banköverföringar finns också möjligheten att betala på faktura och delbetalningar. De sistnämnda alternativen administreras av Qliro AB. Om du betalar via delbetalning får du din första delfaktura månaden efter att du la din beställning. Skulle du av någon anledning inte fått fakturan skickad till dig via brev eller e-post kan du hämta den via Lykos hemsida.

Leveranser

Varje paket som lämnar Lykos lager förses med ett spårningsnummer och du kan enkelt spåra din order via Lykos egna hemsida. Mindre försändelser levereras direkt till din brevlåda av Postnord. Ett flertal olika fraktalternativ erbjuds. Ordrar till ett värde över 100 SEK går alltid att skicka fraktfritt men leveranstiderna kan då bli något längre.

Returer

Du har 14 dagars ångerrätt för alla köp som du gör hos Lyko. För att returnera en beställning ska du logga in på ditt konto hos Lyko (du får ett konto i samband med att du lägger en order). Där registrerar du de varor som du ska returnera. Returfrakten står Lyko för. Alla produkter ska returneras i obrutna förpackningar och i nyskick. Underkläder går ej att returnera. Observera att det är du som står för risken när du returnerar varor, det betyder att du får ersätta eventuella skador. Du rekommenderas därför att packa produkterna väl.

Frågor och svar

Vad säljer Lyko?

En fysisk Lyko-salong har ett sortiment bestående av mellan 30-40 varumärken, vilket bara det kan tyckas vara mycket. Det är dock ingenting jämfört med vad de erbjuder på nätet. I dagsläget rymmer deras produktsortiment online drygt 35 000 artiklar från fler än 500 olika varumärken. Bland varumärkena finns till exempel 4711, A to K, ACO, Adidas, Dafni, David Beckham, Ecoya, Fatboy, ICANIWILL, JAGUAR, Kenzo, Lanza, Lyko, Maria Åkerberg, PRIORI, The Ordinary och Wella Professionals.

Har Lyko studentrabatt?

Du som är student kan få 10 procent i rabatt på alla produkter i utbudet genom att ange en rabattkod som du hittar på Lykos hemsida. Studentrabatten kan inte kombineras med andra kampanjer eller rabatterbjudanden och ett fåtal märken är undantagna från erbjudandet. Du hittar alla detaljer kring studentrabatten på hemsidan.

Finns det rabattkoder till Lyko?

Här hos oss på Nextdeal håller vi ständig uppsikt över de senaste rabattkoderna till Lyko och om det finns just nu så kommer dessa att synas längst upp på den här sidan.  Genom att använda någon av våra rabattkoder kan du handla ur deras prisvärda sortiment till ännu bättre priser.

Lyko Online AB
  • Kyrkbyvägen 1
  • 786 33 Vansbro
  • Sverige
Kundservice Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Budbee
  • Instabox
  • Postnord
  • Schenker
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura