Magnussons Ur

Till webbplatsen

Rabattkod

50 KR
Magnussons Ur - 50 kr RABATT vid anmälan till Magnussons Ur nyhetsbrev
50 kr RABATT vid anmälan till Magnussons Ur nyhetsbrev Gäller tills vidare.
Visa rabattkod
Rabattkod:Skickas med e-post
ID: 165
Visa tidigare rabattkoder

Tidigare rabattkoder

50 KR
Magnussons Ur - 50 kr RABATT vid anmälan till Magnussons Ur nyhetsbrev
50 kr RABATT vid anmälan till Magnussons Ur nyhetsbrev Gäller tills vidare.
Visa rabattkod
Rabattkod:Skickas med e-post
ID: 165

REA & övriga rabatter

50%
Magnussons Ur - 10-50% RABATT på DET MESTA hos Magnussons Ur
10-50% RABATT på DET MESTA hos Magnussons Ur Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 160

Villkor för rabattkod ovan: Gäller online och i butik.

OUTLET
Magnussons Ur - Upp till 50% RABATT i Magnussons Ur OUTLET
Upp till 50% RABATT i Magnussons Ur OUTLET Gäller tills vidare.
ID: 161
ALLRISK
Magnussons Ur - 6 månaders FRI ALLRISKFÖRSÄKRING hos Magnussons Ur
6 månaders FRI ALLRISKFÖRSÄKRING hos Magnussons Ur Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 162

Villkor för rabattkod ovan: Gäller vid köp över 900 kr och upp till 50 000 kr. Läs mer på landningssidan för fullständiga villkor.

Visa fler erbjudanden
FRAKT
Magnussons Ur - FRI FRAKT på din order hos Magnussons Ur
FRI FRAKT på din order hos Magnussons Ur Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 163

Villkor för rabattkod ovan: Gäller inom Sverige vid köp över 999 kr.

20%
Magnussons Ur - 20% RABATT på ALLA Swatch-klockor hos Magnussons Ur.
20% RABATT på ALLA Swatch-klockor hos Magnussons Ur. Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 164

Villkor för rabattkod ovan: Gäller så långt lagret räcker.

Populära sidor hos Magnussons Ur

Magnussons Ur

Magnussons Ur är auktoriserade återförsäljare av samtliga märken på deras hemsida. Några exempel på dessa varumärken är Gant, Armani, Michael Kors, Casio, Seiko etc. för att nämna några. Deras långa historia började redan 1862 och fortsätter nu med den 5:e generationens led. Magnussons Ur guidar dig genom klockornas djungel för att hitta klockan du verkligen söker till dig själv eller som present till någon du håller kär. Självklart finns också klocktillbehör som läderband, klocketuier och Watchwinders. Kolla in sortimentet av klockor herr och klockor dam hos Magnussons Ur.

Bulova

1875 grundade Joseph Bulova sitt företag J. Bulova Company. Det etablerades i New York, United States. År 1923 ombildades företaget och bytte namn till Bulova Watch Company. Klockorna som använder amerikansk uppfinningsrikedom blandat med professionellt hantverk från Europa och urverk från Japan är ett lyckat koncept. Sekundvisaren är flytande och kallas precisionistverket. Bulova tillverkar och säljer modellerna Accutron II, Diamond, Precisionist, Sea King, Military, Marine Star, Classic och Automatic. Dom kan beställas här hos Magnussons Ur.

Casio klocka

Casio har ett av de bredaste sortimenten av armbandsur. Från tuffa, tåliga, eleganta, traditionella modeller till modernare multifunktionella hjälpmedel för sport och fritid som G-SHOCK, Pro Trek och Edifice. Casio erbjuder också trendsättande modeller som Baby-G. Vill du säkerställa att du alltid har rätt tid är radiokontrollerade Wave Ceptor ett bra val. Köp din Casio klocka här.

Glycine

Glycine, armbandsuren från Schweiz och en historia från år 1914 har den säregna stilen med blandning av modernt och tidlöst. Urverkens diametrar är väl tilltagna och är kända för sina maskulina pilotklockor. År 1953 lanserades kollektionen Airman i samband med uppsvinget för internationell flygtrafik. Nu i modern tid är deras automatiska klockor väldigt erkända. Klockorna har en extraordinär kvalitet med tanke på prisbilden. I kollektionen Airman hittas modellerna Glycine Airwoman, Airman Contemporary och Airman Vintage. Combat-kollektionen har modellerna Glycine Combat Classic, Glycine Combat Sub och Glycine Combat Vintage.

Grand Seiko klocka

En japansk Grand Seiko klocka känns igen som tidlös och elegant. Den definieras av kvalitet och exklusivitet. Grand Seiko har samma standard på hållbarhet, precision och läsbarhet för varje enskild modell. Målet är att formge de mest praktiska och avanverade klockorna i världen. 1960 introducerades den första Grand Seiko-klockan i Japan. Den spegelliknande ytan på klockans kropp är Zaratsu-handpolerad och riktig ingenjörskonst. Grand Seiko är kvalitet och perfektion in i minsta detalj och du köper den här hos Magnussons Ur.

Sjöö Sandström klocka

Sjöö Sandström är en oberoende svensk klocktillverkare som visar upp den svenska traditionen och ingenjörstekniken på bästa sätt. Med småskaligt hantverk och fokus på tradition, design och innovation tillverkas modellerna i exklusiva serier med noggrann testning innan klockorna går vidare till försäljning. Köp dessa exklusiva klockor här.

Victorinox klocka

Victorinox klockor är ett företag med mycket gamla anor. Från början tillverkades den smarta multikniven på uppdrag av den schweiziska armén och det var då den välkända logon med ett vitt kors mot röd bakgrund skapades. Victorinox är en kombination av namnet Victoria som var grundaren Carl Elsener’s fru och det franska ordet inox som betyder rostfritt stål. Här hos Magnussons Ur köper du dessa fina klockor.

Magnussons Ur produktexempel

Bulova

Magnussons Ur Bulova
Pris3895 SEK
Ord. pris.3895 SEK
Köp
Magnussons Ur Bulova
Pris6395 SEK
Ord. pris.6395 SEK
Köp

Longines

Magnussons Ur Longines
Pris12650 SEK
Ord. pris.12650 SEK
Köp
Magnussons Ur Longines
Pris24100 SEK
Ord. pris.24100 SEK
Köp

Tissot

Magnussons Ur Tissot
Pris5450 SEK
Ord. pris.5450 SEK
Köp
Magnussons Ur Tissot
Pris3950 SEK
Ord. pris.3950 SEK
Köp

Victorinox

Magnussons Ur Victorinox
Pris4495 SEK
Ord. pris.4495 SEK
Köp
Magnussons Ur Victorinox
Pris5395 SEK
Ord. pris.5395 SEK
Köp

Vad har Magnussons Ur för sortiment?

Nätbutiken fokuserar främst på klockor för både dam och herr. Du hittar flera kända varumärken som Marc Jacobs, Gucci och Michael Kors samt även billigare alternativ. Du kan välja att sortera efter topplistan eller efter pris. De har också ett stort utbud av smartklockor som du kan koppla till din telefon. Förutom klockor finns det även ett brett sortiment av smycken som halsband, ringar och armband. Det finns även pennor, plånböcker och lite andra tillbehör. Allt är uppdelade i tydliga kategorier så du kan snabbt klicka dig fram till de produkter som du är intresserad av. Det finns även en kategori för ”klockmärken” ifall du vill titta lite extra på ett särskilt varumärke.

Så fungerar en smartwatch
En smartklocka ser ut som en vanlig klocka men har flera olika extra funktioner. Den kan kopplas samman med din mobil och du kan ladda ner din app där du kan följa alla dina resultat. Egenskaperna och funktionerna skiljer sig lite mellan de olika modellerna men normalt kan du mäta din puls och se om du får ett inkommande samtal på din mobil. Många av klockorna går även att dyka med då de tål ett långt vattendjup. Du kan även byta låtar om du lyssnar på musik via appar som Spotify. Självfallet kan du även se vad klockan är precis som på vilken klocka som helst.

Frågor och svar om Magnussons Ur

Hur fungerar det med frakt och leverans?

Om du beställer dina varor innan klockan 12:00 på en vardag så skickas de normalt samma dag. Då har du leveransen inom 1-3 arbetsdagar om allt går som det ska. Det gäller inte för beställningsvaror som har en leveranstid på upp till 2 veckor. På helgerna behandlas inga ordrar, det görs under nästkommande vardag. Den normala fraktkostnaden är 69 kronor men om du beställer för mer än 999 kronor är frakten gratis. Paketen skickas med DHL förutom i enstaka fall då de skickas med postens varubrev.

Vilka betalningssätt kan jag använda mig av?

När du handlar har du tre olika betalningssätt att välja på. Det första är kortbetalning där pengarna dras direkt vid köpet. De två andra är delbetalning eller faktura via Klarna. Om du vill använda någon av dessa måste du först gå igenom en sedvanlig kreditprövning. Du måste även vara folkbokförd i Sverige och ange ditt personnummer vid köp.

Hur tar jag kontakt med kundtjänsten?

Du kan antingen använda dig av formuläret på hemsidan eller ringa under butikens öppettider. Du kan också använda dig av mejladressen: webb@magnussonsur.se vilken hanterar alla ärenden som rör nätbutiken. De återkommer till dig så snart de har möjlighet inom de utsatta öppettiderna.

Var hittar jag aktuella kampanjer?

De aktuella kampanjerna syns direkt på förstasidan. Det kan till exempel handla om rabatt på ett visst märke eller gratis frakt. Butiken har även en outlet där du hittar smycken och klockor till ett nedsänkt pris. Den är uppdelad i en smyckesoutlet och en klockoutlet. Här kan du verkligen fynda men det gäller att vara snabb då det ofta bara finns en kvar av varje vara. Magnussons Ur har även ett nyhetsbrev som du kan anmäla dig till om du inte vill missa några aktuella erbjudanden.

Aug Magnussons Eftr AB
 • Korsgatan 22
 • 411 16 Göteborg
 • Sverige
Kundservice
 • butik@magnussonsur.se
 • 031-13 54 70
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
 • Dhl
 • Hämta
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
 • Delbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura