Magnussons Ur

50 KR
Magnussons Ur rabattkoder, kampanjer och erbjudanden
50 kr RABATT vid anmälan till Magnussons Ur nyhetsbrev Gäller tills vidare.
Visa rabattkod
Rabattkod:Skickas med e-post
ID: 165

Vad har Magnussons Ur för sortiment?

Nätbutiken fokuserar främst på klockor för både dam och herr. Du hittar flera kända varumärken som Marc Jacobs, Gucci och Michael Kors samt även billigare alternativ. Du kan välja att sortera efter topplistan eller efter pris. De har också ett stort utbud av smartklockor som du kan koppla till din telefon. Förutom klockor finns det även ett brett sortiment av smycken som halsband, ringar och armband. Det finns även pennor, plånböcker och lite andra tillbehör. Allt är uppdelade i tydliga kategorier så du kan snabbt klicka dig fram till de produkter som du är intresserad av. Det finns även en kategori för ”klockmärken” ifall du vill titta lite extra på ett särskilt varumärke.

Vart hittar jag aktuella kampanjer?

De aktuella kampanjerna syns direkt på förstasidan. Det kan till exempel handla om rabatt på ett visst märke eller gratis frakt. Butiken har även en outlet där du hittar smycken och klockor till ett nedsänkt pris. Den är uppdelad i en smyckesoutlet och en klockoutlet. Här kan du verkligen fynda men det gäller att vara snabb då det ofta bara finns en kvar av varje vara. Magnussons Ur har även ett nyhetsbrev som du kan anmäla dig till om du inte vill missa några aktuella erbjudanden.

Så fungerar en smartwatch

En smartklocka ser ut som en vanlig klocka men har flera olika extra funktioner. Den kan kopplas samman med din mobil och du kan ladda ner din app där du kan följa alla dina resultat. Egenskaperna och funktionerna skiljer sig lite mellan de olika modellerna men normalt kan du mäta din puls och se om du får ett inkommande samtal på din mobil. Många av klockorna går även att dyka med då de tål ett långt vattendjup. Du kan även byta låtar om du lyssnar på musik via appar som Spotify. Självfallet kan du även se vad klockan är precis som på vilken klocka som helst.


Frågor och svar

Hur fungerar det med frakt och leverans?

Om du beställer dina varor innan klockan 12:00 på en vardag så skickas de normalt samma dag. Då har du leveransen inom 1-3 arbetsdagar om allt går som det ska. Det gäller inte för beställningsvaror som har en leveranstid på upp till 2 veckor. På helgerna behandlas inga ordrar, det görs under nästkommande vardag. Den normala fraktkostnaden är 69 kronor men om du beställer för mer än 999 kronor är frakten gratis. Paketen skickas med DHL förutom i enstaka fall då de skickas med postens varubrev.

Vilka betalningssätt kan jag använda mig av?

När du handlar har du tre olika betalningssätt att välja på. Det första är kortbetalning där pengarna dras direkt vid köpet. De två andra är delbetalning eller faktura via Klarna. Om du vill använda någon av dessa måste du först gå igenom en sedvanlig kreditprövning. Du måste även vara folkbokförd i Sverige och ange ditt personnummer vid köp.

Hur tar jag kontakt med kundtjänsten?

Du kan antingen använda dig av formuläret på hemsidan eller ringa under butikens öppettider. Du kan också använda dig av mejladressen: webb@magnussonsur.se vilken hanterar alla ärenden som rör nätbutiken. De återkommer till dig så snart de har möjlighet inom de utsatta öppettiderna.

Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Dhl
  • Hämta
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
Övrigt