Mekonomen

Till webbplatsen

REA & övriga rabatter

50%
Mekonomen - Upp till 50% RABATT på Mekonomen KAMPANJER
Upp till 50% RABATT på Mekonomen KAMPANJER Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 710

Villkor för rabattkod ovan: Gäller så långt lagret räcker.

FRITT
Mekonomen - FRI FRAKT på bildelar och verktyg hos Mekonomen
FRI FRAKT på bildelar och verktyg hos Mekonomen Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 711

Villkor för rabattkod ovan: Gäller till butik och postombud.

RESERV
Mekonomen - Köp BILLIGA reservdelar hos Mekonomen
Köp BILLIGA reservdelar hos Mekonomen Gäller tills vidare.
ID: 712

Välbesökta sidor hos Mekonomen

Bromsbelägg

Bromsok

Motorvärmare

Reservdelar

Takbox

Tändstift

Mekonomen – vilket sortiment finns?

Butiken är främst fokuserad på olika typer av reservdelar för bilar. Det kan vara allt från batterier till avgasrör och filter. De har även torkarblad, motordelar och olika kontakter. Om du letar efter något till din bil kan du börja med att fylla i registreringsnumret. Då får du upp alla delar som passar. Du kan även köpa tillbehör i form av takboxar, bilstolar och dragkrokar. Mekonomen tillhandahåller även olika sorters vätskor och oljor samt allt som faller inom bilvård. Med andra ord kan du hitta det mesta som behövs för att hålla en bil i gott skick.

Då ska du byta torkarblad
Att ha fungerande torkarblad är A och O för att kunna köra säkert på vägarna. Därför bör du hålla dessa under uppsikt och byta ut dem om de börjar bli slitna. Gummilisten ska ligga mot vindrutan genom hela rörelsen och inte ha några glipor. Om gummilistan börjar spricka eller torka ut är det dags att byta ut bladen. Det ska du även göra om de börjar släppa mot rutan. De flesta behöver byta sina torkarblad en gång om året. Försök inte laga de gamla utan byt till nya och fräscha blad.

Vanliga frågor hos Mekonomen

Hur snabbt får jag mina varor?

Om varan finns i lager kan du räkna med leverans inom 1-3 arbetsdagar. Du väljer själv om du vill hämta ut varan i din närmaste fysiska butik eller om du vill hämta ut hos ombud. Om du väljer butik får du dessutom fri frakt vilket är ett stort plus i kanten.

Kan jag få rådgivning av personalen?

Om du inte är någon bilfantast kan det kännas svårt att välja ut reservdelar till din bil. Då kan du alltid kontakta kundtjänsten hos Mekonomen. De är tillgängliga via telefon och e-post varje måndag till fredag mellan 08-17. Där kan du ställa alla dina frågor om deras produkter. De har även en bra FAQ där du hittar svaret på de vanligaste frågorna.

Kan jag ta del av några erbjudanden?

Du har möjlighet att bli medlem i kundklubben vilket ger dig många fördelar. Då har du alltid 10% på samtliga tillbehör i webbshoppen eller i deras fysiska butiker. Du kommer även få del av exklusiva erbjudanden och kunna vara med på deras kundkvällar. Det är helt gratis att bli medlem och du kan göra det direkt på webben.

Mekonomen Detaljist AB
  • Box 19542
  • 104 32 Stockholm
  • Sverige
Kundservice Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Hämta
  • Postnord
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura