MyTrendyPhone

Till webbplatsen

Rabattkod

10%
MyTrendyPhone - 10% RABATT på ditt nästa köp hos MyTrendyPhone
10% RABATT på ditt nästa köp hos MyTrendyPhone Gäller tills vidare.
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:Skickas med e-post
ID: 703

Villkor för rabattkod ovan: Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter och specialerbjudanden. Du kan endast använda denna kod en gång. Rabatten gäller inte produkter som kostar mer än 1000 kr. Koden är endast giltig i 14 dagar. Vid att registrera dig samtycker du till mottagande av nyhetsbrev från MyTrendyPhone.

Visa tidigare rabattkoder

Tidigare rabattkoder

10%
MyTrendyPhone - 10% RABATT på ditt nästa köp hos MyTrendyPhone
10% RABATT på ditt nästa köp hos MyTrendyPhone Gäller tills vidare.
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:Skickas med e-post
ID: 703

Villkor för rabattkod ovan: Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter och specialerbjudanden. Du kan endast använda denna kod en gång. Rabatten gäller inte produkter som kostar mer än 1000 kr. Koden är endast giltig i 14 dagar. Vid att registrera dig samtycker du till mottagande av nyhetsbrev från MyTrendyPhone.

10%
MyTrendyPhone - 10% RABATT hos MyTrendyPhone
10% RABATT hos MyTrendyPhone Gäller till 2019-07-31 23:59:59
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:adsummerdeals
ID: 3022

Villkor för rabattkod ovan: Rabattkoden gäller inte på reavaror. Rabattkoden gäller inte på produkter med ett ordervärde på 1000 kr eller högre.

20%
MyTrendyPhone - Cyber Monday med 20% RABATT hos MyTrendyPhone
Cyber Monday med 20% RABATT hos MyTrendyPhone Gäller till 2019-12-02 23:59:59
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:CM2019
ID: 3023

Villkor för rabattkod ovan: gäller endast för produkter under 1000 kr och kan inte användas med andra rabatter och erbjudanden eller till produkter som redan är nedsatta.

12%
MyTrendyPhone - 12% RABATT hos Mytrendyphone
12% RABATT hos Mytrendyphone Gäller till 2019-12-29 23:59:59
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:ADTBOOST1212
ID: 3024

Villkor för rabattkod ovan: Gäller ej på reavaror. Gäller endast produkter som kostar 1000 kr eller lägre.

12%
MyTrendyPhone - 12% RABATT hos MyTrendyPhone
12% RABATT hos MyTrendyPhone Gäller till 2020-01-26 23:59:59
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:ADTBOOST1201
ID: 3025

Villkor för rabattkod ovan: Gäller endast på produkter under 1000 kr. Gäller ej reavaror.

14%
MyTrendyPhone - 14% RABATT vid köp över 300 kr hos MyTrendyPhone
14% RABATT vid köp över 300 kr hos MyTrendyPhone Gäller till 2020-02-15 11:03:00
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:AMOR14
ID: 3026

Villkor för rabattkod ovan: Gäller endast beställningar över 300 kr. Gäller för samtliga produkter under 1 000 kr. Gäller ej redan rabatterade produkter. Max 1 rabattkod per köp som ej kan kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

12%
MyTrendyPhone - 12% RABATT hos MyTrendyPhone
12% RABATT hos MyTrendyPhone Gäller till 2020-03-01 23:59:59
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:ADTBOOST1202
ID: 3027

Villkor för rabattkod ovan: Gäller inte på reavaror. Gäller endast på produkter som kostar 1 000 kr eller lägre.

REA & övriga rabatter

95%
MyTrendyPhone - Upp till 95% RABATT på MyTrendyPhone LAGERRENSNING
Upp till 95% RABATT på MyTrendyPhone LAGERRENSNING Gäller tills vidare.
ID: 700
60%
MyTrendyPhone - Upp till 60% RABATT på MyTrendyPhone REA
Upp till 60% RABATT på MyTrendyPhone REA Gäller tills vidare.
ID: 701
FRAKT
MyTrendyPhone - FRI FRAKT på din order hos MyTrendyPhone
FRI FRAKT på din order hos MyTrendyPhone Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 702

Villkor för rabattkod ovan: Gäller vid köp över 450 kr.

Välbesökta sidor hos MyTrendyPhone

Designa eget mobilskal

Mobilfodral

Mobilhållare

Mobilskal

Smartwatch

En smartklocka är en elektronisk enhet som ansluts till din smartphone via Bluetooth. Som sådan kan den läsa e-postmeddelanden och WhatsApp-meddelanden men låter dig inte svara på dem. Det är mer som en klocka som kommer med extra funktioner. Dessa klockor är dock fortfarande elektroniska enheter med skärmar och kan gå sönder när de tappas. SPH-WP10 från Samsung är den första klocktelefonen som kan ta emot personsökarliknande meddelanden.

Den första smartklockan var Timex Datalink, som introducerades 1994. Timex Datalink kunde realisera ett trådlöst dataöverföringsläge. Den kan ta emot data från datorn genom protokollet ”blinkande ljus” på skärmen. Detta var ett genombrott för den tiden, och det gjorde smartklockor till verklighet för miljontals människor. Dessutom hade den förmågan att läsa data från en mängd olika applikationer, inklusive Microsofts Schedule+.

Den första smartklockan som möjliggör betalning använder NFC-teknik. Denna funktion gör det möjligt att betala i registret utan en smartphone. Samsung, Apple och Google har aktiverat den här funktionen i sina enheter. En rad andra stora företag, som Garmin och Fitbit, jobbar på att göra smartklockor mer användbara än bara klockor. De är inte bara en form av betalning, utan kan också vara en praktisk underhållningsenhet. Vissa smartklockor kommer med pekskärmar och till och med spel. Det är särskilt troligt att barn tycker om att spela dessa spel, vilket kan vara mycket övertygande.

Xiaomi

MyTrendyPhone – allt för mobilen

Butiken MyTrendyPhone har funnits på nätet ända sedan 2003, något som borgar för lång erfarenhet inom mobiltelefoner. Företaget är även svenskt och har sitt huvudkontor i Solna.
Även om huvudfokuset för butiken är olika fodral och skal till telefoner hittar du även en hel del annat här, till exempel reservdelar, surfplattor, smartklockor, drönare och olika typer av stativ.

Omdöme
MyTrendyPhone är minst sagt en butik med ett enormt utbud, något som kan göra att det kan vara svårt att hitta rätt ibland. Det finns dock smarta menyer som är till stor hjälp. Orkar du leta kan du hitta riktiga guldkorn till ett riktigt bra pris här.
Vi har heller inget att anmärka på de olika betalningsalternativen. Möjligen kan leveransen upplevas något krånglig då varorna kan skickas från olika platser. Det finns dock möjlighet att samla sina order vilket är ett plus.

Vanliga frågor hos MyTrenyPhone

Vad har MyTrendyPhone för utbud?

Det är lätt att nästan bli överväldigad av utbudet hos butiken eftersom det finns så mycket av allt. Kort kan man dock säga att utbudet är indelat i främst sju kategorier vilka är mobiltillbehör, tillbehör till surfplatta, reparation, smartphones, gadgets, jobba hemifrån och eco line.
Alla kategorier är smart indelade så att du enkelt kan hitta tillbehör till just din telefon. I kategorin för mobiltillbehör hittar du bland annat skal, fodral, skyddsglas, batterier och mycket mer.
I kategorin ”tillbehör till surfplatta” finns liknande tillbehör till din surfplatta.
Reparation är också en intressant kategori. Här erbjuder man nämligen reparationer av smartphones och surfplattor. Genom att följa de olika menyerna är det mycket enkelt att boka en reparation av just din typ av produkt.
Vi vill också belysa de två kategorierna ”jobba hemifrån” och ”eco line”. I jobba hemifrån-kategorin finns produkter som underlättar just arbete från hemmet, till exempel strålningsglasögon, surfplattehållare och väckarklockor.
I kategorin ”eco line” hittar du extra miljövänliga produkter, något som är bra om du vill värna om vår miljö. Där finns bland annat saker som power banks med solceller, skal i hållbara material och vattenflaskor.

Hur beställer man från MyTrendyPhone?

Att beställa från MyTrendyPhone är enkelt. Allt du behöver göra är att klicka ned dina valda produkter i varukorgen och fylla i dina uppgifter. Butiken erbjuder även en lång rad av betalningsalternativ, bland annat direktbetalning från de vanligaste bankerna, kortbetalning, PayPal och Klarna faktura eller Klarna konto. Fraktkostnaden är 39 kronor.
Värt att säga är också att det finns en kundklubb som heter Club Trendy. Går du med i den får du 7% rabatt på ditt köp.
Leveranstiden kan dock skilja sig mellan olika varor eftersom de skickas från olika ställen. Den beräknade leveranstiden går dock att se för varje enskild vara. Det är också möjligt att samla sina order så att alla varor skickas samtidigt.

My Trendy Phone Sweden AB
 • Vretenvägen 13 B 4TR
 • 171 54 Solna
 • Sverige
Kundservice
 • support@mytrendyphone.se
 • 08-58 09 70 89
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
 • Postnord
 • Ups
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Maestro
VISA Electron
Diners Club
Betalalternativ
 • Delbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Paypal
 • Swish