Nettbuss

Till webbplatsen

REA & övriga rabatter

20%
Nettbuss - 20% RABATT när du åker buss med Bus4you
20% RABATT när du åker buss med Bus4you Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 680

Villkor för rabattkod ovan: Gäller för barn under 16 år, ungdom under 26 år, student om du har godkänt studentkort samt senior om du är är över 65 år. Rabatten är baserat på priset för våra vuxenbiljetter.

BUSS
Nettbuss - Ta bussen till Stockholm från Arlandas ankomster med Bus4you
Ta bussen till Stockholm från Arlandas ankomster med Bus4you Gäller tills vidare.
ID: 681
BUSS
Nettbuss - Ta flygbussarna till Arlanda flygplats med Bus4you
Ta flygbussarna till Arlanda flygplats med Bus4you Gäller tills vidare.
ID: 682

Vanliga sidor hos Bus4you

Buss till Arlanda

Buss Göteborg Stockholm

Buss till Göteborg

Buss till Stockholm

Buss Västerås Arlanda

Flygbussarna

Bus4you – för bussresor i Sverige, Norge och Danmark

Hur går det till att resa med oss?
Bussen stannar endast på de hållplatser där resande har bokat påstigning eller avstigning, därför behövs förbokade biljetter. På de allra flesta bussar finns gratis WiFi. Mindre sällskapsdjur får tas med för priset av en barnbiljett, men ledarhundar får följa med gratis. Enklare matsäck kan tas med på resan, men inga stopp görs för inköp. Rullator och barnvagn kan tas med, men ej cyklar. Plats för skrymmande bagage som sportutrustning kan bokas vid biljettköp. Annars ingår en resväska och ett handbagage per resenär.

Hur bokas en biljett?
Biljetter köps via hemsidan, telefon eller återförsäljare. På ett fåtal orter kan biljetter köpas i automater i anslutning till busshållplatsen. Billigast priser finns alltid i webbshoppen. Biljettkategorier gäller barn, ungdomar, student, vuxen och senior. Den komfort som gäller anges som komfortnivå ekonomi och komfortnivå plus, men valet av plusnivå finns inte på alla bussar. Plusbiljetter ger bättre placering i bussen, bekvämare säten och mer benutrymme. Biljetter kan ombokas, men kan endast återbetalas vid avbokning med avbokningsskydd. Pendlarkort köps i webbshoppen och gäller ett större antal förköpta resor för samma sträcka.

Vanliga frågor hos Bus4you

Vad är skillnaden mellan Vy Buss4You och Vy Express?

Vy Bus4You erbjuder bekväma resor till bra pris. Vy Express erbjuder resor i de allra lägsta prisklasserna. Vid bokning av biljett via bus4you.se är avgångarna märkta med Bus4You eller Express.

Vilka sträckor finns att välja mellan?

Samtliga destinationer och tidtabeller finns på bus4you.se där biljetter även bokas. Där finns även en översiktlig linjekarta. I Danmark går resor till Köpenhamn och Kastrup flygplats. I Norge finns resor till Oslo, Sarpsborg och Moss.

Vad gäller för flygbussarna?

Flygbussarna till Arlanda och Landvetter har direktturer utan byte från ett antal orter i Sverige. Mellan Stockholm och Arlanda går shuttlebussar med täta avgångar. Det finns även flygbussar till flygplatserna i Västerås, Bromma, Skavsta, Malmö och Visby. Till Köpenhamns flygplats Kastrup går flera direktlinjer från Oslo samt från flera orter i Sverige.

Vad gäller för gränspassering mellan Sverige, Norge och Danmark?

Du kan behöva visa upp en giltig id-handling i form av pass eller nationellt id-kort.

Finns rabatter och erbjudanden?

Erbjudanden och kampanjer omfattar rabatterade priser för seniorer, studenter och personer under 26 år. Rabatten för studenter gäller med studentkortet eller mecenatkortet. Premiummedlemmar får bonus på varje köp och ges även ett rabatterat pris på avbokningsskyddet.

Vy Travel AB
 • Polhemsplatsen 5
 • 411 11 Göteborg
 • Sverige
Kundservice
 • info@nettbuss.se
 • 0771-15 15 15
Företagsinformation
Leveransalternativ
  Kortbetalning
  Mastercard
  VISA
  Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura