Nordic Fighter

Till webbplatsen

REA & övriga rabatter

35%
Nordic Fighter - Upp till 35% RABATT hos Nordic Fighter
Upp till 35% RABATT hos Nordic Fighter Gäller tills vidare.
ID: 685
NYHET
Nordic Fighter - Se alla NYHETER hos Nordic Fighter
Se alla NYHETER hos Nordic Fighter Gäller tills vidare.
ID: 686
GE BORT
Nordic Fighter - Köp ett PRESENTkort på gymutrustning hos Nordic Fighter
Köp ett PRESENTkort på gymutrustning hos Nordic Fighter Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 687

Villkor för rabattkod ovan: Presentkortet är giltigt i 2 år (730 dagar) från beställningsdagen.

Mest besökta sidor hos Nordic Fighter

Chin

Grips

Hopprep

Pull up bar

Sandsäck

Släde

Nordic Fighter – brett utbud av träningsredskap

Berättelsen om Nordic Fighter tog sin början år 2007 då tre killar med passion för kampsport ville ha en egen träningslokal. För att kunna inreda lokalen behövde man mattor, men leverantören ville inte sälja så få kvadratmeter av mattan. Alltså köpte man mattan ändå och sålde de bitar som man inte behövde. Det var också det som var första steget mot att börja sälja utrustning för gym.
Idag arbetar man tillsammans med olika leverantörer och köper in träningsutrustning till konsumenter och företag. Detta görs helt utan mellanhänder, något som gör att man kan pressa priserna.

Omdöme
Nordic Fighter är verkligen ett otroligt stort utbud av träningstillbehör och utrustning för gym. Det gör att den här butiken passar bra för både dig som vill träna själv hemma och för dig som vill starta upp eller redan har en egen rörelse. Vi är även imponerade av de snabba leveranstiderna med tanke på att butiken ofta skickar mycket skrymmande paket. Även betalningsalternativen känns tillräckliga. På grund av detta sammantaget får Nordic Fighter ett riktigt högt betyg av oss.

Vanliga frågor hos Nordic Fighter

Vad har Nordic Fighter för utbud?

Eftersom Nordic Fighter arbetar med flera olika, noga utvalda leverantörer kan man hålla ett mycket brett utbud av träningsutrustning. Faktiskt är det så att det är svårt att komma på någon form av utrustning som man inte har i sitt sortiment.
I nätbutiken är de olika typerna av utrustning indelade i sju olika kategorier vilket gör att det är lätt att hitta. Dessa är fria vikter och skivstänger, bänkar och ställningar, träningsredskap, träningsmaskiner, golv, kampsport samt kläder och presentkort. Det innebär att du kan hitta allt från en bänkpress till en sandsäck här.
Man erbjuder också kläder med den egna loggan, samt möjligheten att beställa presentkort.

Hur beställer man från Nordic Fighter?

Välj ut de varor du vill köpa och klicka sedan ned dem i varukorgen. Fortsätt sedan till kassan och fyll i dina uppgifter samt din betalningsinformation. Företaget erbjuder idag flera olika betalningsalternativ, nämligen kortköp, delbetalning och köp mot faktura. För att godkännas för delbetalning måste din order dock överstiga 1000 kronor i värde.
Man använder sig av DHL som leveranspartner och skickar alla varor från det egna lagret. Beräknad leveranstid förväntas vara 1-2 arbetsdagar. Eftersom DHL är leveranspartner är det också de som sätter taxan för leveransen. Vilken kostnaden blir får du dock specificerat när du lägger din order.
Skulle din vara överstiga 20 kg i vikt levereras den direkt hem till dig. I annat fall kan du hämta ut den hos ett av DHLs ombud på din ort.

Nordic Fighter AB
  • Industrigatan 7
  • 695 50 Finnerödja
  • Sverige
Kundservice Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Dhl
  • Hämta
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
  • Bankgiro
  • Delbetalning
  • Faktura
  • Swish