Padelspecialisten

5%
Padelspecialisten rabattkoder, kampanjer och erbjudanden
5% RABATT på alla nya padelracket hos Padelspecialisten Gäller till 2021-12-31 00:00:00
Visa rabattkod
Rabattkod:padel2021
ID: 3911
GRATIS
Padelspecialisten rabattkoder, kampanjer och erbjudanden
Peliga padelbollar på köpet vid köp över 1000 kr hos Padelspecialisten Gäller till 2021-12-31 23:59:59
Visa rabattkod
Rabattkod:bollar2021
ID: 4051
Visa tidigare rabattkoder
5%
Padelspecialisten rabattkoder, kampanjer och erbjudanden
5% RABATT på alla nya padelracket hos Padelspecialisten Gäller till 2020-12-31 23:59:59
Visa rabattkod
Rabattkod:sommar2020
ID: 3785
GRATIS
Padelspecialisten rabattkoder, kampanjer och erbjudanden
FÅ ett rör med PADELBOLLAR hos Padelspecialisten Gäller till 2020-12-31 23:59:59
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:RSPADEL20
ID: 3786

Villkor för rabattkod ovan: Gäller vid köp över 1000 kr.

Vad kan du köpa hos Padelspecialisten?

Padelspecialistens sortiment består till största del av padelrackets för damer, herrar och juniorer. Det finns bra alternativ vare sig du är nybörjare eller en mer rutinerad spelare. De samarbetar med flera stora varumärken som till exempel Adidas och Bullpadel. Du hittar även alla tillbehör du kan tänkas behöva inklusive bollar, padelskor, väskor och grepplindor. De första gångerna du provar på padel kan du hyra racket och övrig utrustning hos padelhallen men sedan kan det vara skönt att ha sina egna saker. Padelspecialisten har även sitt eget presentkort om du vill att en vän eller familjemedlem ska kunna shoppa hos dem.

Vad finns det för betalningsmetoder och leveransalternativ?

Butiken har valt att samarbeta med Klarna som erbjuder ett flertal olika alternativ. Du kan välja mellan kortbetalning, Swish, faktura eller direktbetalning. Det går även att välja delbetalning med ett upplägg över flera fakturor. Klarna gör normalt en kreditupplysning i samband med att du väljer delbetalning eller faktura.
Du erbjuds fri frakt på alla beställningar över 1 000 kronor, annars kostar det 79 kronor. Dina varor kommer antingen att skickas med Postnord eller Budbee. De alternativ som är tillgängliga för dig ser du när du klickat dig fram till kassan. Om du beställer innan klockan 13:00 en vardag kommer varorna vanligtvis att skickas samma dag och du har dem inom max 3 dagar. Oftast tar det endast 1 dag innan din beställning kommer. De kan även leverera till resten av EU för dig som är bosatt utomlands.


Frågor och svar

Finns det några kampanjvaror att ta del av?

Ja, under fliken ”kampanjvaror” hittar du alltid samtliga nedsänkta varor. Det kan vara allt från racket till skor och övriga tillbehör. Du erbjuds flera filtreringsalternativ så du enkelt kan se de varor som du är intresserad av. Det aktuella priset står alltid tydligt i svart så du vet vad som gäller. Det överstrukna priset i grått är alltså originalpriset.

Vad innebär det att vara med i kundklubben?

Om du tänkt handla ofta hos Padelspecialisten lönar det sig att gå med i deras kundklubb. Då kommer du tjäna poäng för varje krona som du handlar för. Dessa poäng kan sedan omvandlas till krediter som används vid framtida köp. Om du samlar ihop 1 000 kronor så får du 50 poäng. Du behöver bara registrera dig på hemsidan för att bli medlem. Passa på att även anmäla dig till nyhetsbrevet på samma gång för att vara 100 procent säker på att inte missa några framtida erbjudanden.

Hur väljer jag rätt padelracket?

Om du precis har börjat spela padel kan det vara svårt att veta vilket racket som passar bäst för dig. Det är till exempel viktigt att välja ett racket med rätt vikt då ett tungt kan få förödande konsekvenser. Därför är de uppdelade i dam, junior och herr. Om du är nybörjare bör du börja med ett rundformat racket eftersom de är lättast att spela med. Ett diamantformat är mycket mer svårspelat och lämpar sig endast för dig som är en van spelare. Dock får du extra kraft i slagen när du smashar om du vet hur du ska hantera det.

Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Budbee
  • Postnord
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Swish
Övrigt