Sporttema

Till webbplatsen
Visa tidigare rabattkoder

Tidigare rabattkoder

GÅVA
Sporttema - Köp en motionscykel från Sporttema och få en underlagsmatta värde 395 kr på köpet.
Köp en motionscykel från Sporttema och få en underlagsmatta värde 395 kr på köpet. Gäller till 2019-07-31 23:59:59
Visa rabattkod
Rabattkod:SUMMER
ID: 3338

REA & övriga rabatter

FRITT
Sporttema - FRI FRAKT på din order hos Sporttema
FRI FRAKT på din order hos Sporttema Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 3335

Villkor för rabattkod ovan: Det finns alltid ett fraktfritt alternativ inom Sverige.

BÄST
Sporttema - Se alla BÄSTsäljare hos Sporttema
Se alla BÄSTsäljare hos Sporttema Gäller tills vidare.
ID: 3336
NYHET
Sporttema - Se NYHETER inom träningsredskap hos Sporttema
Se NYHETER inom träningsredskap hos Sporttema Gäller tills vidare.
ID: 3337

Välbesökta sidor hos Sporttema

Boxningssäck

Crosstrainer

Gåstavar

Motionscykel

Roddmaskin

Ryggsträckare

Sporttema onlinebutik

Sortiment och utbud
Sporttema är den perfekta butiken för dig som söker professionella och högkvalitativa träningsmaskiner och träningsutrustning som håller länge. Under kategorin boxning hittar du bland annat boxningshandskar och boxningssäckar, men också slagbollar och lindor. Tittar vi istället under kategori styrketräning finns mängder av olika maskiner så som dipsställningar, hantlar, benmaskiner, magmaskiner, multigym och sandsäckar. För den som gillar yoga hittar du en separat kategori med produkter som bland annat gymmattor, foam rollers och mycket mer. Som om detta inte vore nog erbjuder Sporttema även en kategori som kallas för ”övrigt” och här hittar du mängder med roliga saker som gör träningen såväl som återhämtningen mer effektiv. Kategorin bjuder på bland annat professionella massagestolar, pulsklockor och ribbstolar, men också fotbollsmål till trädgården, studsmattor och gåstavar.

Frakt och leverans
Sporttema erbjuder flera olika leveransalternativ beroende på vad du föredrar och vad det är för typ av beställning som du har gjort. För produkter och paket som väger maximalt 20 kg använder sig företaget av DHL för att skicka din beställning till närmaste postombud eller utlämningsställe. Om beställningen väger över 20 kilo eller är längre än 1,2 meter kan du istället välja hemleverans med transportföretaget DSV Road AB. Denna leveransmetod tar vanligtvis 4-5 dagar.
Stora och mycket tunga beställningar är alltid bäst att beställa hem till dörren. Hos Sporttema erbjuds hemleverans på dagtid såväl som kvällstid under vardagar mot ett tillägg. Kostnaden för hemleverans under dagtid ligger på 149-245 kronor.

Frågor och svar om Sporttema

Erbjuder Sporttema studentrabatt?

I dagsläget erbjuder Sporttema ingen typ av studentrabatt via Studentkortet, men genom att prenumerera på nyhetsbrev kan du se till att alltid få tillgång till de senaste erbjudandena. Trots att Sporttema håller mycket bra priser på sina produkter och sin utrustning ser de ändå till att uppmuntra kunderna med roliga rabatter på löpande band. Du registrerar dig enkelt för nyhetsbrev längst ner på Sporttemas hemsida.

Har Sporttema någon kundtjänst?

Det korta svaret på den frågan är ja. Sporttema har en mycket bra och välfungerande kundsupport som du kan använda dig av om du har frågor gällande sortimentet eller frågor om din beställning. Genom att erbjuda flera olika kontaktalternativ kan du själv välja om du vill ringa till företaget, skicka ett mail eller använda dig av kontaktformuläret som finns på hemsidan.

Vilka betalningsmetoder kan man använda?

Sporttema erbjuder flera betalningsmetoder så att du själv kan hitta det som passar dig bäst. Här kan du använda dig av Klarna för att betala med direktöverföring eller så använder du dig av deras fakturatjänst. Det går också bra att betala direkt med kreditkort som Mastercard eller VISA.

Sporttema Sverige AB
 • Drottninggatan 47
 • 374 36 Karlshamn
 • Sverige
Kundservice
 • support@sporttema.se
 • 0454-109 20
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
 • Dhl
 • Dsv
 • Klimatkompenserad
 • Postnord
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
 • Delbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Paypal
 • Swish