Supercat

Till webbplatsen

REA & övriga rabatter

50%
Supercat - Upp till 50% RABATT på Supercat KAMPANJER
Upp till 50% RABATT på Supercat KAMPANJER Gäller tills vidare.
ID: 210
FRAKT
Supercat - FRI FRAKT på din order hos Supercat
FRI FRAKT på din order hos Supercat Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 211

Villkor för rabattkod ovan: Gäller vid köp över 500 kr.

BÄST
Supercat - Se BÄSTsäljande produkter till din katt hos Supercat
Se BÄSTsäljande produkter till din katt hos Supercat Gäller tills vidare.
ID: 212
Visa fler erbjudanden
NYHET
Supercat - Se alla NYHETER för din katt hos Supercat
Se alla NYHETER för din katt hos Supercat Gäller tills vidare.
ID: 213

Intressanta sidor hos Supercat

Katthjul

Katthus

Kattleksaker

Kattlåda

Klättervägg katt

Klösträd katt

Supercat – allt för kattälskaren och katten

Älskar du allt som har med katter att göra och kanske till och med själv har en pälsbeklädd älskling där hemma? Då är Supercat verkligen en butik som du måste surfa in på. Här hittar du nämligen allt kattrelaterat som du kan tänka dig.

Omdöme
Gillar man katter är Supercat ett måste, helt enkelt på grund av det rika utbudet på alla möjliga kattrelaterade saker. Butiken har ett enormt sortiment vilket gör att det kan vara svårt att hitta rätt. Orkar man leta kan man dock hitta riktiga guldkorn. Både betalningsalternativ och leveranstider är rimliga vilket gör att den här butiken får många pluspoäng från oss. Man får dock inte gratis frakt ens vid riktigt stora beställningar, något som hade varit trevligt.

Vanliga frågor om Supercat

Vilka produkter säljer Supercat?

För den som älskar katter är Supercat verkligen platsen att vara på. Här finns nämligen allt katt-relaterat du kan tänka dig.
I sortimentet hittar du förstås massor av produkter till din katt. Välj bland saker som bäddar, leksaker, klösträd, transportväskor och kattlådor. Varje kategori innehåller också ett väldigt stort utbud av olika modeller. Bara i kategorin klösträd hittar du hundratals produkter, något som gör att det är lätt att hitta något som passar den egna smaken.
Älskar man katter tillräckligt mycket vill man omge sig med dem hela tiden. Det här är något som Supercat verkligen har tagit fasta på. I butiken finns därför ett stort sortiment av heminredningsprodukter med katt-tema. Vad sägs om brickor, koppar och till och med disktrasor? Räcker det inte för dig utan du även vill klä dig i kläder med kattmotiv så är det inga problem. Här erbjuds ett rikt utbud av t-shirts, toppar och collagetröjor med roliga tryck, alla med kattmotiv förstås.

Hur fungerar betalningen?

När du lägger en beställning hos Supercat kan du välja mellan att betala med kort eller Klarna checkout. Väljer du alternativet Klarna kan du välja mellan flera olika betalalternativ, till exempel delbetalning, direktbetalning eller faktura.

Hur fungerar det med frakten?

När du beställer debiteras du också 49 kronor i fraktkostnader. Som leveransalternativ använder man sig av DHL Servicepoint och DHL hempaket. Vissa paket skickas också med så kallad dropship, det vill säga direkt från leverantören. Leveranstiden beräknas vara ungefär 2 till 4 vardagar.

Supercat Sweden AB
 • Kronoskogsvägen 8
 • 903 61 Umeå
 • Sverige
Kundservice
 • info@supercat.se
 • 090-12 56 40
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
 • Dhl
 • Hämta
 • Utkörning
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
 • Delbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura