ABS Wheels

Till webbplatsen
Visa tidigare rabattkoder

Tidigare rabattkoder

500 KR
ABS Wheels - 500 kr RABATT på alla ABS fälgar från ABS Wheels
500 kr RABATT på alla ABS fälgar från ABS Wheels Gäller till 2020-12-01 23:59:59
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:blackfriday2020
ID: 3878

Villkor för rabattkod ovan: Gäller ej redan rabatterade varor. Gäller ABS fälgar från varumärket ABS Wheels och vid köp av fyra stycken lösa fälgar. Rabatten kan endast användas vid köptillfället och inte i efterhand.

REA & övriga rabatter

FRAKT
ABS Wheels - FRI FRAKT på din order hos ABS Wheels
FRI FRAKT på din order hos ABS Wheels Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 67

Villkor för rabattkod ovan: Gäller vid köp av minst 4 däck eller fälgar.

BILLIGT
ABS Wheels - Sveriges BILLIGASTE paketpris på däck och fälg hos ABS Wheels
Sveriges BILLIGASTE paketpris på däck och fälg hos ABS Wheels Gäller tills vidare.
ID: 68

Vanligt besökta sidor hos ABS Wheels

BBS fälgar

Dubbdäck

Däckomvandlare

Friktionsdäck

Fälgar

Sommardäck

ABS Wheels – sortimentet

 

I butiken hittar du alla sorters däck, fälgar och tillbehör. För att du ska kunna hitta vilka produkter som exakt passar din bil kan du fylla i ditt registreringsnummer. Då får du upp alla matchande produkter. Om du ännu inte har en bil kan du istället söka på bilmodell. I nästa steg kan du välja om du vill ha kompletta hjul eller bara fälgarna. De samarbetar med i princip alla ledande varumärken och har allt från Good Year till Nitro. Det går även att sortera produkterna efter varumärke om du hellre vill det.

Så vet du när det är dags att byta däck
Ett par bra däck är A och O när du ska köra ute på vägarna. Du ska alltid ha en uppsättning sommardäck och vinterdäck och måste följa lagarna gällande detta. Men du kan även behöva byta dina däck om de är slitna. De slits olika fort beroende på hur du kör, hur många mil du kör och lufttrycket i däcken. Om du ser att det finns bulor eller andra ojämnheter på däcken är det ett tecken på att de ska bytas ut. Även om det finns sprickor på däcksidorna eller om du har ojämnt däckslitage. Tänk också på att inte köpa de billigaste däcken utan satsa på kvalitet.

Frågor och svar hos ABS Wheels

Vilka betalningsmetoder kan jag använda?

Det finns flera betalningsmetoder som är tillgängliga när du ska göra ditt köp. Ett alternativ är förskottsfaktura. Då får du en faktura som du betalar som vanligt. När pengarna är inne hos ABS Wheels kommer de att skicka dig varorna. Detta alternativ kräver ingen kreditkontroll. Andra betalningsmetoder du kan använda är direktbetalning via Swish eller delbetalning via Klarna. Dessa är tillgängliga oavsett om du handlar som privatperson eller om du handlar via företaget.

Hur kommer jag i kontakt med kundtjänsten?

Om du inte är så hemma på det här med däck och fälgar kan det vara skönt att rådfråga någon från kundtjänsten innan du gör ditt köp. De finns tillgängliga på telefon, e-post och chatt under kontorstid. Dessutom har de ett showroom som du kan besöka i Stockholm. Här ställer de ut en stor del av de däck och fälgar som finns på hemsidan. Det är också möjligt att kontakta butiken på sociala medier om du föredrar det.

ABS Wheels Sweden AB
  • Turbingatan 13
  • 195 60 Arlandastad
  • Sverige
Kundservice Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Dhl
  • Postnord
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Maestro
Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura