Bikini REA

De produkter som ingår i bikini-REAN här nedanför är bara ett mindre urval av det totala sortimentet. Följ någon av länkarna här nedanför för ytterliga förslag på snygga billiga bikinis.

Köp billiga snygga bikinis

Röd Bikini - 71% rabatt71% rabatt
REA-pris
41 SEK
Ord. pris
139 SEK
Orange Bikini - 71% rabatt71% rabatt
REA-pris
41 SEK
Ord. pris
139 SEK
Mimosa Bikini - 71% rabatt71% rabatt
REA-pris
41 SEK
Ord. pris
139 SEK
 Bikini - 50% rabatt50% rabatt
REA-pris
89 SEK
Ord. pris
179 SEK
Orange Bikini - 50% rabatt50% rabatt
REA-pris
74 SEK
Ord. pris
149 SEK
Orange Mönstrad Bikini - 60% rabatt60% rabatt
REA-pris
59 SEK
Ord. pris
149 SEK

Rätt bikini för din kroppsform

Har du svårt att hitta en bikini som du känner dig bekväm med och som framhäver din figur på bästa sätt? Då är du inte ensam! Varje år känner många kvinnor (och män) ett obehag av att behöva visa sig på stranden, utan kläder. Ändå vill man inget hellre än att få kasta av sig kläderna när solen lyser starkt för att njuta av värmen och få den där efterlängtade D-vitaminen.

Att hitta rätt bikini är inte det allra lättaste, men det finns tips och knep som du kan använda dig av för att processen ska bli lättare. Det är viktigt att du känner dig bekväm med dina badkläder, så att du kan fokusera på att ha roligt och skönt på stranden istället för att behöva tänka på om bikinin åker upp, ner, till höger eller vänster.

Så väljer du rätt bikini för din kropp

Alla människor är byggda på olika sätt och det betyder att alla bikinimodeller inte kommer att vara optimala för alla personer. Vissa trivs bäst i nederdelar med låg skurning och andra vill gärna att de är midjehöga. Vissa vägrar visa sig i bikini och väljer istället en baddräkt. Ja, det är inte helt lätt det där med badkläder, men vi vill göra det enklare för dig. Här nedan har vi därför samlat våra bästa knep på hur du väljer bikini efter kroppsform.

Stor byst – Har du en större byst behöver du se till att ha ett bra stöd. Det får du genom att t.ex. välja höga kupor på din bikini som omsluter ordentligt. Du kan även välja bikinis som är utformade med bröstfoder. Här är det viktigt att komma ihåg att även om du behöver stöd, så behöver du inte dölja din kropp. Ett vackert dekolletage gör sig utmärkt för djupa urringningar för den som önskar.

Mindre byst – Den mindre bysten lämpar sig bäst för bikinis som är triangelformade, de får dem att verkligen hamna i rampljuset. Vill du visuellt ge intryck av mer fyllighet kan du välja bikinis med mönster av olika slag, t.ex. blommor. Här kan det även kännas bra med push-up eller vaddering i bikinin, men det är en smaksak. Mindre byst lämpar sig även riktigt bra för bandeau-modellen.

Välj rätt underdel – Hur underdelen är utformad och skuren kommer vara avgörande för hur din kropp framhävs. Har du breda höfter och en större bak så brukar nederdelar med en högre midja vara det bästa alternativet. Här gäller även underdelar med ett lite bredare midjeband. Även färgvalet är avgörande. Mörka och enfärgade underdelar förminskar, medan ljusa och mönstrade förstorar.