REA & övriga rabatter

SE BRA
LensNow - Köp linsvätska och BILLIGA linser hos LensNow
Köp linsvätska och BILLIGA linser hos LensNow Gäller tills vidare.
ID: 2830

Populära sidor hos LensNow

Linser online

Acuvue Oasys

Acuvue Oasys for astigmatism

Acuvue Moist

1 day Acuvue Moist

Biofinity toric

Biofinity

LensNow – brett sortiment av linser och linstillbehör

Sortiment och utbud
Det är tydligt att LensNow jobbat hårt för att få ett så brett och varierande utbud som möjligt. Här finns inte bara kontaktlinser för den som är i behov av linser med styrka, utan du hittar även en rad med färgade linser och endagslinser för speciella tillfällen. För den som tycker det är jobbigt att plocka av sina kontaktlinser under natten finns även ett stort utbud av dygnetruntlinser som kan användas även när du sover, samt multifokala-, progressiva- och astigmatiska linser. Gällande tillbehör säljer LensNow linsvätska och ögondroppar.
Beroende på vad det är för typ av kontaktlinser du är i behov av kan du själv välja vilken styrka och baskurva som linserna ska ha. Här väljer du även vilken diameter som passar dig och kan justera måtten och styrkan efter höger- såväl som vänster öga. Har du problem med en beställning eller har svårt att veta vilka du ska välja kan du alltid kontakta kundsupport. Kundsupport når du enklast via kontaktformuläret på hemsidan eller via deras mailadress.

Frakt och leverans
För att du ska kunna få dina produkter så snabbt som möjligt skickas leveranser från LensNow varje dag. Lägger du din order innan klockan 14:00 skickas produkterna samma dag och du får då hem dem med snabbast möjliga leverans. Alla produkter skickas med Postnord som erbjuder snabba, trygga och säkra leveranser över hela Sverige. Då LensNow är ett svenskt företag beläget i Sverige kan du naturligtvis nyttja ångerrätten och returrätten om det skulle vara något fel på din beställning. Oavsett vad det är för produkter du beställer kostar frakten alltid 29 kronor.

Vanliga frågor hos LensNow

Är LensNow trygg att använda sig av?

LensNow är en av Sveriges största återförsäljare av kontaktlinser och är ett tryggt val för dig som vill köpa linser och linstillbehör av hög kvalitet. Här hittar du några av de mest kända varumärkena, där både pris och snabba leveranser är mycket uppskattade. LensNow skyddar dina privata och personliga uppgifter med en stark SSL-kryptering och erbjuder välfungerande kundsupport och trygga betalningsmetoder.

Erbjuder LensNow studentrabatt?

I dagsläget erbjuder LensNow ingen form av rabatt för studenter. Företaget är dock kända för sina mycket högkvalitativa produkter till låga priser och därför kan du fortfarande spara in en hel del pengar. Priserna varierar beroende på vad det är för typ av produkt som du beställer och vilket varumärke du använder dig av, men då företaget har en prisgaranti kan du alltid vara säker på konkurrenskraftiga priser.

Vilka betalningsmetoder erbjuder LensNow?

Med LensNow kan du betala på ett sätt som passar dig. Här kan du använda dig av Qliro för direkt banköverföring, men du kan också beställa på faktura eller använda dig av deras egna delbetalningskonto. För den som önskar finns även möjlighet att använda Trustly med BankID, alternativt kortbetalningar med VISA och MasterCard.

LensNow AB
  • Döbelnsgatan 12
  • 113 58 Stockholm
  • Sverige
Kundservice
  • hej@lensnow.se
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Postnord
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura