REA & övriga rabatter

DOMÄN
Loopia - Köp domännamn eller beställ webbhotell hos Loopia
Köp domännamn eller beställ webbhotell hos Loopia Gäller tills vidare.
ID: 670
WEBMAIL
Loopia - Beställ Loopia webmail eller Office 365 hos Loopia
Beställ Loopia webmail eller Office 365 hos Loopia Gäller tills vidare.
ID: 671

Vanligt besökta sidor hos Loopia

365

Domännamn - köpa domän

E-post

Loopia webmail

VPS

Wordpress

Loopia – Tjänster, paket och tillägg

Loopia erbjuder tre olika paket i tre olika prisklasser. Beroende på vilket paket som passar det egna behovet ingår allt från hemsida till blogg, e-post, support, SSL med mera. Utöver detta går det även att starta egen webbshop, vilket görs via ett system som kallas WooCommerce.
På Loopias egen sajt finns tydlig information om samtliga tjänster, där även paket, erbjudanden, kontaktuppgifter och diverse tillägg beskrivs. Sajten är detaljerad och överskådlig på en och samma gång, och tack vare sektionen med vanliga frågor går det att ta reda på mycket helt på egen hand.
För den som behöver hjälp är kontaktvägarna många: live-chatt, e-post, telefon och kontaktformulär. Det är bara att kontakta Loopias prisbelönta support, alternativt logga in i Loopia kundzon, för att få hjälp eller hantera kontot på egen hand.

Domänpaket, e-post, webbshop och säkerhet
Vad gäller Loopias domänpaket finns det lite olika vägar att gå. Vilket paket som passar bäst beror främst på behov, syfte och mål. Självklart kan även kostnaden spela en roll, men det bästa är om man har möjlighet att välja paket helt efter eget behov.
Med ett säkerhetscertifikat (SSL/TLS) krypteras trafiken till och från webbsidan, vilket minimerar risken för olaga intrång och skyddar den mot obehörig användning av känsliga data.

Loopia webbpaket
Alla tre paket omfattar en viss mängd webbutrymme, SSL samt ett visst antal hemsidor och e-postadresser. Även hosting och omedelbar uppsägning ingår i vissa paket, och tumregeln för mängden webb- och e-postutrymme är att ju mer man betalar, desto mer utrymme (GB) får man.

Loopia webbmail
Vad gäller hantering av e-post går den knappast att göras mer flexibel än med tjänsten Loopia Webbmail. Något som även gäller för den som vill starta webbshop, där den heltäckande e-handelslösningen WooCommerce är en av marknadens mest använda. Ett plus är att WooCommerce ingår i Loopias webbhotellpaket.

Vanliga frågor hos Loopia

Kan jag flytta eller överföra tjänster till Loopia?

För den som önskar flytta en hemsida, e-postadress och/eller webbshop till Loopia från en annan leverantör, krävs det ett aktivt webbhotellpaket. Så snart paketet är beställt och aktiverat kan flytten påbörjas, något som sker med hjälp av stegvisa anvisningar och med Loopia support ett knapptryck bort.

Erbjuder Loopia öppet köp?

Loopia erbjuder öppet köp på samtliga webbhotell, undantaget domännamn och eventuella extratjänster som har beställts direkt via Loopia.

Kan jag bli återförsäljare hos Loopia?

Det finns möjlighet att bli återförsäljare hos Loopia. Det innebär en viss procents provision på tjänster som säljs under år ett. För att få återkommande provision krävs det dock en försäljning av minst tio webbhotell.

Har Loopia något affilitate-program?

För den som vill testa på Loopias affilitate-program är kraven något lägre, även om principen är densamma: att tjäna pengar på att sälja Loopias tjänster. Saknas erfarenhet av att vara affiliate finns detaljerad information på Loopias hemsida, vilket även gäller för den som vill bli återförsäljare. Önskas ytterligare läsning rekommenderas Loopias blogg.

Loopia AB
  • Kopparbergsvägen 8
  • 722 13 Västerås
  • Sverige
Kundservice Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Epostlev
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Diners Club
Betalalternativ
  • Autogiro
  • Faktura