Rabattkoder just nu

CHANSA!
Visa rabattkoder

REA & övriga rabatter

50%
MEDS - Upp till 50% RABATT på veckans KAMPANJER hos Meds
Upp till 50% RABATT på veckans KAMPANJER hos Meds Gäller tills vidare.
ID: 485
FRAKT
MEDS - FRI FRAKT på din order hos MEDS
FRI FRAKT på din order hos MEDS Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 486

Villkor för rabattkod ovan: Gäller om du samtidigt hämtar ditt recept.

BÄST
MEDS - Se veckans BÄSTsäljare hos MEDS
Se veckans BÄSTsäljare hos MEDS Gäller tills vidare.
ID: 487
Visa fler erbjudanden
NYHET
MEDS - NYHETER inom hälsa och skönhet hos MEDS
NYHETER inom hälsa och skönhet hos MEDS Gäller tills vidare.
ID: 488

Vanligt besökta sidor hos MEDS

Graviditetstest

La Roche-Posay

Munskydd

Naproxen

Propavan

Xlash

MEDS och deras sortiment

Hos MEDS hittar du i princip alla läkemedel du kan tänka dig. Oavsett om du lider av klåda eller blåsor i munnen finns ett preparat som hjälper. MEDS har även egna rådgivare som hjälper dig hitta rätt. Om du loggar in med ditt personnummer och ditt mobila BankID kan du även se och beställa recept som du fått utskrivna av läkare. Det passar väldigt bra om du av någon anledning inte kan lämna ditt hem. Förutom mediciner finns även skönhetsprodukter och rengöring från märken som Vichy, Cetaphil och Libero. Alltså finns det produkter för hela familjen. De har också tillstånd från Läkemedelsverket så du kan känna dig trygg när du handlar hos dem.

Så blir du av med hyperpigmentering
De flesta av oss får bruna fläckar i ansiktet som syns extra tydligt efter en dag i solen. Saker som graviditet och acne kan också påverka. Det är inget farligt men kan påverka självförtroendet. Som tur är finns det speciella serum som är framtagna för att motverka just hyperpigmentering. Vissa av dem har även solskyddsfaktor vilket är ett stort plus i kanten.

Vanliga frågor hos MEDS

Vad har MEDS för betalningsmetoder?

MEDS samarbetar med Klarna och erbjuder faktura, delbetalning, direktbetalning eller kort. Alltså finns det ett alternativ som passar det flesta. Om du har frågor om din betalning efter avslutat köp ska du alltså vända dig till Klarna direkt.

Hur kan jag få mina recept levererade?

När du beställer recept kan du antingen få dem levererade direkt hem till din dörr eller hämta dem hos ditt närmaste ombud. Om det rör sig om ett receptbelagt recept får du dessutom fri frakt. Du kan även beställa recept till ditt barn eller någon som har gett dig fullmakt. Du ser exakt vilka fraktalternativ som är aktuella för dina varor när du kommer till kassan.

Kan jag ta del av några kampanjer hos MEDS?

I menyn på startsidan finns en flik som heter just ”kampanjer” och här ser du alla aktuella erbjudanden. De har flera olika kampanjer samtidigt. Oftast är de knutna till ett visst varumärke. Det kan till exempel vara 20% på Weleda eller produkter som passar för barn och föräldrar. Du kan enkelt sortera varorna efter kampanj så du ser aktuella varor. Det går även se varor från samtliga aktuella kampanjer om du föredrar det.

Meds Apotek AB
  • Västberga Allé 32
  • 126 30 Hägersten
  • Sverige
Kundservice Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Best
  • Dhl
  • Postnord
  • Schenker
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura