REA & övriga rabatter

70%
Uret - Upp till 70% RABATT på Uret REA
Upp till 70% RABATT på Uret REA Gäller tills vidare.
ID: 605
FYNDA
Uret - Klockor och FYND i Uret OUTLET
Klockor och FYND i Uret OUTLET Gäller tills vidare.
ID: 606
BÄST
Uret - Se alla BÄSTsäljande klockor hos Uret
Se alla BÄSTsäljande klockor hos Uret Gäller tills vidare.
ID: 607

Intressanta sidor hos Uret

Armani klocka

Breitling klocka

Citizen

Omega klockor

Rolex Daytona

Rolex klocka

Uret – klockor till låga priser från kända varumärken

Sugen på något nytt att pryda handleden med? Då är nätbutiken Uret verkligen väl värd ett besök. Här finns nämligen allt för klockälskaren, dessutom till pressade priser. Utbudet är också enormt vilket gör att du kan hitta klockor för några hundralappar, och hör och häpna, upp till över en miljon kronor.

Omdöme
Uret lever verkligen upp till att kallas Skandinaviens största klockbutik. Här finns nämligen allt för den som älskar klockor. Det känns också mycket bra att de helförsäkrar leveranser eftersom godset kan kosta ganska mycket pengar. Vi gillar förstås också de pressade priserna och det faktum att butiken även säljer vintage. Även möjligheten till flera olika betalningsalternativ är mycket bra. Vi ger därför butiken Uret många pluspoäng i kanten och rekommenderar er att beställa därifrån.

Frågor och svar om Uret

Vad kan man köpa hos Uret?

Söker du en ny klocka så är butiken Uret verkligen rätt plats att starta på. Här finns nämligen allt inom klockor. Faktum är att de flesta kan hitta en riktigt snygg klocka som passar här, oavsett om man vill lägga ut några hundralappar, flera hundratusen eller spendera någonstans där mitt i mellan.
Butiken är indelad i flera olika kategorier så att det ska vara lätt att hitta sina drömmars klocka. Dessa kategorier är klockmärken, herrklockor, damklockor och finn din klocka.
Med tjänsten ”Finn din klocka” kan du enkelt hitta en klockmodell som passar dig genom att ange olika önskemål.
Icke att förglömma är även att butiken har en avdelning för Vintage. Här kan du hitta välvårdade, äldre klockor av exklusiva varumärken, till exempel Rolex eller Casio. Du kan också själv sälja din begagnade klocka med hjälp av Uret.

Hur beställer man från Uret?

När du har hittat den klocka du önskar så klickar du ned den i varukorgen och går vidare till kassan. Där fyller du i dina uppgifter och väljer en betalningsmetod. Hos Uret kan du betala med kort, faktura, delbetala, direktbetala eller betala med bankgiro.
När du lagt din beställning skickas sedan din vara efter 1-2 arbetsdagar. Bra att veta är att din leverans är helförsäkrad och att den sker med hjälp av en budfirma. På så sätt kan du vara säker på att du inte förlorar din nya klocka eller dina pengar när du gör en beställning.

Scandinavian Luxury AB
 • Box 11256
 • 100 61 Stockholm
 • Sverige
Kundservice Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
 • Dhl
 • Postnord
 • Utkörning
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
 • Bankgiro
 • Delbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Swish