Visa tidigare rabattkoder

Tidigare rabattkoder

10%
Werlabs - 10% RABATT på test av hälsa, blodtryck, blodsocker, blodvärde m.m. hos Werlabs
10% RABATT på test av hälsa, blodtryck, blodsocker, blodvärde m.m. hos Werlabs Gäller till 2021-09-17 23:59:59
Visa rabattkod
Rabattkod:LOUISE
ID: 3537
20%
Werlabs - 20% RABATT på valfri hälsokontroll hos Werlabs
20% RABATT på valfri hälsokontroll hos Werlabs Gäller till 2021-09-30 23:59:59
Visa rabattkod
Rabattkod:vaccineramera
ID: 4197

REA & övriga rabatter

HÄLSA
Werlabs - Beställ populära hälsokontroller och tester hos Werlabs
Beställ populära hälsokontroller och tester hos Werlabs Gäller tills vidare.
ID: 645
GE BORT
Werlabs - Ge bort ett PRESENTkort på Hälsokontroll XL Plus hos Werlabs
Ge bort ett PRESENTkort på Hälsokontroll XL Plus hos Werlabs Gäller tills vidare.
ID: 646

Välbesökta sidor hos Werlabs

Albumin

B EVF

Erytrocyter

Hälsokontroll

Kortisol

Testosteron

Werlabs – hälsokontroller för bättre hälsa

Vilka hälsokontroller kan göras?
Det är främst 8 olika områden som behöver kontrolleras för att indikera hälsostatus. Vilka tester som ingår fördelas i olika testpaket.

Blodfetter påverkar hjärta- och kärlsjukdomar och dessa värden kan justeras med kost och motion. Förändringar i blodfetter under livet innebär att flera testtillfällen rekommenderas.

Sköldkörteln styr ämnesomsättningen i kroppen och nivåerna av hormon påverkar vår hälsa. Dessa justeras medicinskt och kost och träning har begränsad betydelse.

Diabetes Typ 2 ändrar insulinproduktionen och dess effekt. Typ 2 diabetes är främst kopplat till kost, träning och gener, varpå livsstilsförändringar har mycket stor betydelse och diabetes typ-2 kan bromsas eller rent av åtgärdas vid diagnos i tidigt skede.

Vitaminer och mineraler tillförs kroppen via kosten, men i vissa fall kan det uppstå brister som behöver kompletteras via koständring eller kosttillskott.

Tester visar även blodstatus samt låggradig men långvarig inflammation i kroppen. Även lever och njurar testas. För kvinnor erbjuds tester av östrogen, progesteron och FSH som tyr fertilitet, samt tester inför och i samband med graviditet. Även allergier och kroppspåverkan av alkohol kan testas. Utöver PSA för prostatan hos män kan inga tester av cancermarkörer erbjudas.

Frågor och svar hos Werlabs

Hur går det till?

Tester kan beställas via e-post eller bank-ID och en digital remiss skickas då till Werlabs provtagningsställen. Några provtagningsställen har tidsbokning medan andra har drop-in. Du går dit med din legitimation och tar blodprovet. Innan blodprovet tas rekommenderas 10 timmars fasta och provtagning på morgonen. Resultatet på blodprovet visas i din digitala journal tillsammans med en kommentar från Werlabs läkare. Vid kraftigt avvikande provsvar ringer en läkare upp dig för att diskutera åtgärder.
Blodproven analyseras på etablerade laboratorier. Läkarna som arbetar hos Werlabs har svensk läkarlegitimation. Werlabs är dessutom en registrerad vårdgivare enligt Inspektionen för vård och omsorg. Werlab erbjuder inte personlig rådgivning inför provtagning. Du kan inte bli friskförklarad då proverna endast fungerar som markörer som kan förknippas med livsstilsrelaterade sjukdomar.

Vilken kunskap bygger blodprovens betydelse på?

Många forskare arbetar med sambanden mellan livsstil och folksjukdomar. Många av dessa forskningsstudier ligger till grund för de blodprov som tas hos Werlabs. Provresultaten analyseras sedan och ger en hänvisning om hur förändringar i livsstil kan förbättra hälsan. Kunskapen ökar i takt med att forskning går framåt, samtidigt som vissa frågeställningar fortfarande saknar vetenskapligt stöd.

Vilka tjänster erbjuds för företagshälsa?

Med hjälp av av vetenskapliga enkäter kartläggs medarbetarnas livsstilsvanor. Rekommenderade blodprov kan sedan utesluta fysiska orsaker till stressrelaterade symtom. Därefter presenteras eventuella åtgärder som behövs och hur små förändringar kan gynna hälsan.

Vad kan ni göra för Covid-19?

PCR-test och antigen-test visar pågående infektion och kan vid negativt provsvar ge ett tillfälligt covidbevis och läkarintyg. Antikroppstest visar om du har haft Covid-19

Finns rabatter och erbjudanden?

Det förekommer tillfälliga kampanjer med rabattkoder som kan användas hos Werlabs. Då det finns en rabattkod hittas denna längst upp på den här webbsidan.

Werlabs AB
 • Hälsingegatan 43
 • 113 31 Stockholm
 • Sverige
Kundservice Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  Kortbetalning
  Mastercard
  VISA
  Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura