Visa tidigare rabattkoder

Tidigare rabattkoder

5 FÖR 4
D7 - Lyckomynt - köp 5 betala för 4 hos D7
Lyckomynt - köp 5 betala för 4 hos D7 Gäller till 2020-05-31 23:59:59
Visa rabattkod
Rabattkod:Adspring
ID: 2293
10%
D7 - 10% RABATT på ALLT hos D7
10% RABATT på ALLT hos D7 Gäller till 2021-12-30 23:59:59
Visa rabattkod
Rabattkod:D7JUL
ID: 4339

REA & övriga rabatter

FRAKT
D7 - FRI FRAKT på din order hos D7
FRI FRAKT på din order hos D7 Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 530

Villkor för rabattkod ovan: Gäller inom Sverige vid köp över 500 kr.

NAMN
D7 - Ge bort en namn eller textprodukt till någon du tycker om hos D7
Ge bort en namn eller textprodukt till någon du tycker om hos D7 Gäller tills vidare.
ID: 531

Intressanta sidor hos D7

Ambra

Aromalampa

Doftolja

Doftvax

Rökelsepinnar

Ängel

D7 – Heminredning, presenter och prydnader

Presenter, prydnad och väldoft. Det är så nätbutiken D7 marknadsför sig och det är också vad du hittar i deras sortiment. Här finns allt från rökelse och doftljus till prydnader och accessoarer. Kort sagt kan man säga att det mesta i presentväg finns att hitta här.

Omdöme
D7 är verkligen en speciell butik där du kan hitta lite mer annorlunda saker. Det gör att det är en perfekt butik att besöka om du letar efter en speciell present. De har också ett extremt brett utbud inom doftsegmentet så gillar du goda dofter kommer de snabbt att bli en favoritbutik. I övrigt är både betalningsalternativen samt fraktkostnaderna bra. Därför får D7 ett riktigt bra betyg.

Frågor och svar om D7

Vad har D7 för sortiment?

Att beskriva D7:s sortiment är inte helt lätt eftersom butiken har många varor av skilda slag. Vi kan dock börja med att titta på de olika kategorierna. Här finns till exempel en kategori för aromaterapi och väldoft. I denna kategori hittar du saker som doftoljor, eteriska oljor, doftljus och rökelse. Det finns även doftvax och doftpåsar samt rumsspray. Man har även ett sortiment av ansiktsmasker och produkter för skäggvård.
Nästa kategori är presenter och prydnad. Här kan du faktiskt hitta det mesta. Välj till exempel bland roliga muggar och skyltar, prydnadsfigurer, magneter, tavlor och vindspel.
Den tredje kategorin har namnet gothic, wiccan och pagan. Här finns saker för dig som gillar det ockulta som till exempel tarotkort, drakar, magic spell candles och mycket mer.
Det finns även en fjärde kategori i vilken du hittar accessoarer som smycken, strumpor, munskydd, nyckelringar och glasögonfodral. Kort sagt är detta en butik med mycket brett och spännande utbud.

Hur fungerar betalningen hos D7?

Hos D7 kan du använda dig av betallösningen Klarna, något som gör att du kan välja mellan flera olika betalningsalternativ, till exempel faktura, delbetalning eller kortbetalning.

Vilka fraktalternativ finns hos D7?

För frakten använder man sig av Postnord och deras olika fraktlösningar. Fraktkostnaden får du specificerad när du lägger din beställning, den börjar dock från 39 kronor. Skulle du beställa för ett värde över 500 kronor är frakten fri. Leveranstiden beräknar man ska ta två till fyra vardagar.

D7 Postorder AB
  • Hjälmarvägen 75
  • 702 86 Örebro
  • Sverige
Kundservice
  • info@d7.se
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Postnord
  • Utkörning
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura