Visa tidigare rabattkoder

Tidigare rabattkoder

15%
inkClub - 15% på bläck och toner hos inkClub
15% på bläck och toner hos inkClub Gäller till 2019-09-15 23:59:59
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:ATSuperweekSE
ID: 2665

Villkor för rabattkod ovan: Gäller endast på inkclubs eget varumärke på bläck och toner. Rabatten går inte att kombinera med andra erbjudanden.

20%
inkClub - 20% RABATT på bläck och toner hos inkClub
20% RABATT på bläck och toner hos inkClub Gäller till 2020-04-05 23:59:59
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:SuperweekSE
ID: 2666

Villkor för rabattkod ovan: Gäller endast på Inkclubs eget varumärke på bläck och toner. Rabatten går inte att kombinera med andra erbjudanden.

20%
inkClub - 20% RABATT på bläck och toner av märket inkClub hos inkClub
20% RABATT på bläck och toner av märket inkClub hos inkClub Gäller till 2022-03-27 23:59:59
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:SuperweekadtSE
ID: 4433

Villkor för rabattkod ovan: Rabatten gäller bläck och toner av märket inkClub och Budget..

REA & övriga rabatter

30%
inkClub - Upp till 30% RABATT hos inkClub
Upp till 30% RABATT hos inkClub Gäller tills vidare.
ID: 390
FRAKT
inkClub - FRI FRAKT på din order hos inkClub
FRI FRAKT på din order hos inkClub Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 391

Villkor för rabattkod ovan: Gäller standardfrakt vid köp över 899 kr.

OUTLET
inkClub - Upp till 75% RABATT i inkClub OUTLET
Upp till 75% RABATT i inkClub OUTLET Gäller tills vidare.
ID: 392
Visa fler erbjudanden
1 KR
inkClub - Bläckpatroner eller fotopapper för 1 kr hos inkClub
Bläckpatroner eller fotopapper för 1 kr hos inkClub Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 393

Villkor för rabattkod ovan: Erbjudandet gäller för de flesta skrivare. En gång per kund per produkttyp.

1 KR
inkClub - Dammsugarpåsar för 1 kr hos inkClub
Dammsugarpåsar för 1 kr hos inkClub Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 394

Villkor för rabattkod ovan: Erbjudandet gäller för de flesta dammsugare, en gång per kund per produkttyp.

Mest besökta sidorna hos inkClub

Bläckpatroner och toner

Hos inkClub kan du köpa bläckpatroner och toner till de flesta modeller av skrivare. I sortimentet kan man hitta såväl billiga bläckpatroner som originalpatroner. Inc Club har även ett eget märke som sägs klara av många utskrifter. För högsta kvalitet på utskrifterna rekommenderas orginalpatroner. Det finns även miljöpatroner som är ett miljövänligare alternativ med bläckpatroner som återvinns och därefter återfylls. Beställ dina produkter på den här sidan hos inkClub.

Brother

Skrivarmärket Brother, med ursprung från Japanska Nagoya, tillhör en av de mer framstående tillverkarna av skrivare i världen. I inkClubs webbshop kan du köpa bläckpatroner till Brothers bläcksstråleskrivare både för hem och kontor. Du hittar toner och bläck till multifunktionsskrivare, laserskrivare eller fotoskrivare. InkClub ger dig en snabb leverans samt, ett öppet köp i 30 dagar. Beställ toner eller färgpatron till din Brotherskrivare idag. Ink Club har vad du behöver.

Dammsugarpåsar

InkClub säljer dammsugarpåsar till de flesta märken av dammsugare som finns på marknaden i Sverige. Du hittar även filter till utblås och motor samt tillbehör som dammsugarmunstycken. Du väljer först vilket märke du har på dammsugaren och sedan modellen. Därefter ser du sortimentet som finns till ditt val. Dammsugarpåsar till Volta, Nilfisk, Kärcher, Electrolux Ultrasilencer och Electrolux Classic Silence är vanligt förekommande hos kunder som handlar hos inkClub. Beställ billiga dammsugarpåsar eller tillbehör idag.

Glödlampor

Glödlampor lyser upp vår tillvaro och har så gjort sedan 1880-01-27 då Thomas Alva Edison fick patent på glödlampan. Glödtråden avger ljus men också värme. Denna snillrika uppfinning har underlättat människans vardag under väldigt lång tid. Idag är glödlampan ersatt, i de flesta fall av LED-lampor, som är bättre både för miljö och plånbok. InkClub har ett stort urval av alla möjliga glödlampor online. Helt vanliga glödlampor hittar du här men även hängande glödlampor om du är i behov av det.

Kontorsmaterial

Sidan för kontorsmaterial hos inkClub finner du här. Kontorsprodukterna köper du online och de levereras snabbt till din kontorsplats. I sortimentet finns allt ifrån kuvert, kalendrar, kopieringspapper till skrivare och whiteboard. Sortera dina papper i mappar eller bordsställ. Anteckningsblock, pärmar och register är lika självklart som ett hålslag. Beställ ditt kontorsmaterial från inkClub idag.

Skrivare

När du behöver köpa skrivare är inkClub butiken för dig. Du hittar lätt en billig skrivare eller varför inte en smidig trådlös skrivare? Behöver du en nätverksskrivare till hemmet eller det lilla kontoret finns många sorters skrivare att välja bland. För färgutskrifter kan du hitta både bläckstråleskrivare och laserskrivare med färg. Du hittar dessutom bläckpatroner och lasertoner om du är i behov av att byta till nya. Välj en skrivare med den funktion och kapacitet du behöver i sortimentet från inkClub.

inkClub produktexempel

Bläckpatroner

InkClub Bläckpatroner
Pris695 SEK
Ord. pris.695 SEK
Köp
InkClub Bläckpatroner
Pris379 SEK
Ord. pris.408 SEK
Köp

Dammsugarpåsar

InkClub Dammsugarpåsar
Pris119 SEK
Ord. pris.119 SEK
Köp
InkClub Dammsugarpåsar
Pris179 SEK
Ord. pris.198 SEK
Köp

Skrivare

InkClub Skrivare
Pris1374 SEK
Ord. pris.1374 SEK
Köp
InkClub Skrivare
Pris1045 SEK
Ord. pris.1045 SEK
Köp

Toner

InkClub Toner
Pris1989 SEK
Ord. pris.1989 SEK
Köp
InkClub Toner
Pris1155 SEK
Ord. pris.1155 SEK
Köp

inkClub – mer än bläckpatroner och toner

Hemsidan har ett stort utbud av toner och bläckpatroner. Det går att välja utifrån skrivarens märke, exempelvis genom att klicka på knappen ”Hitta din HP-skrivare” eller någon av alla de andra märken som inkClub säljer produkter till. InkClub erbjuder också egna ersättningsprodukter för ordinarie bläckpatroner som HP och övriga märken säljer, vilket gör det möjligt att som konsument spara mycket pengar. För den som hellre vill köpa originalprodukter från skrivartillverkarna finns förstås också de att tillgå på hemsidan, samt återfyllda miljöpatroner som är bättre och billigare för miljön.

Kontorsmaterial och dammsugarpåsar
Även när det gäller kontorsmaterial har inkClub mycket att välja mellan. Här finns olika varianter av kopieringspapper och skrivarpapper, både hålat och ohålat. Du kan köpa åldersbeständiga kopieringspapper som ger utskrifter med bra färgåtergivning och hög hållbarhet. Det finns svanenmärkt papper utan fossila CO2-utsläpp och papper som passar särskilt väl till laserskrivare.
Inkclub har en avdelning med dammsugarpåsar som erbjuder ett varierat sortiment från märken som Electrolux, Volta och Siemens. Kategorin är uppbyggd på samma sätt som den för bläckpatroner, där besökaren klickar på tillverkarens namn och kan hitta rätt dammsugarpåse. I denna kategori finns även anti-allergifilter, doftkulor och mikrofiberdukar. Många ser nog fördelar i att kunna beställa dammsugarpåsar från inkClub dygnet runt, och inte behöva anpassa sig till affärernas öppettider när det finns tid för en shoppingrunda.

Kaffekapslar och elektronik
Kaffekapslar är en annan av de förbrukningsvaror som ofta brukar gå åt i vardagen och där det kan vara svårt att komma ihåg att köpa nya i rätt tid. InkClub säljer också de kaffemaskiner som behövs för att kunna använda kaffekapslarna, samt mjölkskummare som skummar och värmer mjölk till drycker som varm choklad och cappuccino.
Hos inkClub kan du prenumerera på hörapparatsbatterier, välj mellan många olika märken och modeller. Det finns även alkaliska batterier, knappcells-, lithium- och mobiltelefonbatterier samt powerbanks och batteriladdare. Inkclub har många typer av mobiltillbehör som skal, fodral, skärmskydd och träningsarmband. För att kunna lyssna på musik eller titta på film kan du köpa bärbara och smidiga högtalare och hörlurar på inkClubs hemsida. Du hittar också tillbehör till din surfplatta, som hållare och skal.

Frågor och svar om inkClub

Går det att ångra ett köp?

För en privatperson erbjuder inkClub 30 dagars ångerrätt. Hygienkänsliga produkter måste ha kvar skyddsplast eller plombering för att kunna returneras. Alla tillbehör som kom med varan måste också skickas tillbaka vid användande av ångerrätt.

Har inkClub fri frakt?

Ja, inkClub har fri frakt (standardfrakt) om du handlar du för mer än 899 kr som privatperson. Privatpersoner betalar annars en fraktavgift på 49 kronor vilket inkluderar moms. Avgiften är lika stor oavsett hur mycket kunden handlar för. Prenumerationer har dock kostnadsfri frakt. Företagare får betala en fraktkostnad för postpaket och brev. Leverans med företagspaket är dyrare än ordinarie leverans.

Går det att handla på avbetalning?

InkClub erbjuder möjligheten att köpa nu och betala senare via tjänsten Qliro. Kunden betalar en uppläggningsavgift utan ytterligare avgifter. En faktura skickas via e-post under mitten av kampanjmånaden. Om kunden missar en betalning skickas en påminnelse ut och en förseningsavgift samt dröjsmålsränta läggs till skulden. För att kunna handla på avbetalning kommer Qliro att göra en kreditupplysning i förväg.

iPiccolo AB
 • Box 23027
 • 750 23 Uppsala
 • Sverige
Kundservice
 • info.se@inkclub.com
 • 018-751 31 00
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
 • Postnord
 • Schenker
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Paypal