Rabattkod

5%
PN Jakt - 5% RABATT vid anmälan till PN Jakt nyhetsbrev
5% RABATT vid anmälan till PN Jakt nyhetsbrev Gäller tills vidare.
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:Skickas med e-post
ID: 9

Villkor för rabattkod ovan: Gäller endast nya kunder.

Visa tidigare rabattkoder

Tidigare rabattkoder

5%
PN Jakt - 5% RABATT vid anmälan till PN Jakt nyhetsbrev
5% RABATT vid anmälan till PN Jakt nyhetsbrev Gäller tills vidare.
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:Skickas med e-post
ID: 9

Villkor för rabattkod ovan: Gäller endast nya kunder.

15%
PN Jakt - 15% RABATT på stora delar av sortimentet hos PN Jakt
15% RABATT på stora delar av sortimentet hos PN Jakt Gäller till 2021-11-29 23:59:59
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:BF2021
ID: 4324

Villkor för rabattkod ovan: Vissa varumärken samt produkter som redan är på kampanj är dock borttagna från detta erbjudande. Om kassan ej ger rabatt på produkten innebär det att den ej omfattas av vårt Black Friday erbjudandet. Rabatt kan ej ges på en redan levererad order.

REA & övriga rabatter

REA
PN Jakt - Upp till 50% RABATT på PN Jakt REA
Upp till 50% RABATT på PN Jakt REA Gäller tills vidare.
ID: 6
50%
PN Jakt - Upp till 50% RABATT i PN Jakt Fyndlådor
Upp till 50% RABATT i PN Jakt Fyndlådor Gäller tills vidare.
ID: 7
DÄMPA
PN Jakt - Köp ammunition och ljuddämpare hos PN Jakt
Köp ammunition och ljuddämpare hos PN Jakt Gäller tills vidare.
ID: 8

Välbesökta sidor hos PN Jakt

Ammunition

Ammunition kallas projektilen som skjuts iväg eller avfyras från t. ex ett jaktvapen. Det finns olika utbud av ammunition tillgänglig beroende på vilken typ av jakt som ska utövas. Några olika exempel är älgjakt, vildsvinsjakt eller fågeljakt. Hos PN Jakt kan du köpa ammunition på nätet förutsatt att kopia på ID-handling och licens bifogas. Förutom kul- och hagelammunition så hittar du även övningsammunition i sortimentet. Utbudet utgörs av flera välkända varumärken som Norma ammunition och Lapua ammunition för att nämna ett par leverantörer. Titta in hos PN Jakt idag för att köpa billig ammunition.

Blaser R8

Blazer R8 Professional i standard syntetutförande är det ledande geväret i världen. Det är utrustat med löstagbart magasin och precisionsavtryckare för ökad pålitlighet. Den nya kolven ger maximal komfort och säkerhet. Den estetiskt tilltalande utformningen på R8 gör den till ett vackert vapen med en unik elegans.

GRS Bifrost

GRS Bifrost är en kolv till ditt jaktvapen med otroligt många inställningsmöjligheter. Samtidigt är den lätt och stark. Det är en optimal skyttekolv till många olika gevärsmodeller. Priset är rätt för den som vill ha hög kvalitet kombinerat med många inställningsmöjligheter. Köp GRS Bifrost till din Tikka T3x på den här sidan hos PN Jakt.

Jaktradio

En jaktradio är en självklarhet för dig som jägare. Här finns flera modeller för 31 eller 155 MHz från de stora tillverkarna Zodiac, V-COM, Lafayette, ICOM och Hunter. Samtliga märken från Zodiac och ICOM följer dessutom MIL standard, en militär standard. Du hittar även paket, kombinerade med både jaktradio och hörselkåpor här hos PN Jakt.

KKC kolv

KKC laminatkolvar är utformade med en naturlig och avslappnad vinkel för handleden. Kolvarna är gjorda i björk och har en låg vikt samt ett justerbart kindstöd och bakkappa. Pistolgreppet passar både för smygjakt och pass. KKC gevärskolvar är ergonomiska och har en vacker design. Läs mer om dessa kolvar här.

Ljuddämpare

En ljuddämpare är en anordning som minskar det uppenbara avfyrningsljudet genom att ändra propanbränslets hastighet och tryck från det avfyrade vapnet. Ljudet reduceras genom att krutgaserna expanderar i en baffel med små kammare och därigenom blir ljudet lägre från explosionen. Vissa ljuddämpare minskar även mynningsflamman vid avfyrning. Hos PN Jakt hittar du ljuddämpare, vanligtvis tillverkade i aluminium och gjorda för jaktvapen. I Sverige är ljuddämpare licenspliktiga. Således krävs en licens innan du köper och monterar ljuddämparen. Vanligt förekommande märken på ljuddämpare hos PN Jakt är Stalon, A-Tec och RCC.

Merkel Helix

Här hittar du olika typer av Merkel Helix som är ett kulgevär. Populära modeller av geväret är Noblesse, Explorer, Speedster, Wild Boar, Sportster, Black, Tracker, Speedster Black och Speedster Orange. Förutsatt att du har en vapenlicens kan du köpa detta jaktvapen här.

Sauer 404

Sauer 404 Classic XT är en smidig studsare med mycket goda egenskaper för skytte. Precisionen på vapnet är utmärkt och Sauer ligger i framkant av vapenutvecklingen då det gäller jakt och studsare. Vapnet har en magnumlåda vilket gör att du kan välja kaliber från .243 Win till .375 H&H Mag. För att klara byten mellan olika kalibrar är slutstyckshuvudet utbytbart. PN Jakt säljer vapnet på den här sidan.

Tikka T3x

Paketet med den licenspliktiga studsaren Tikka T3X Lite Adjustable är en av de mest populära i Sverige. Den är vidareutvecklad och har numera en syntetisk kolv och är justerbar på ett flertal olika sätt. Du kan också välja till de populästate tillbehören från Stalon, Hawke, Aimpoint, Leupold, Zeiss för att nämna några märken av ljuddämpare och kikarsikten. Läs mer om vapenpaketet här.

PN Jakt produktexempel

Swarovski

PN Jakt Swarovski
Pris35200 SEK
Ord. pris.35200 SEK
Köp
PN Jakt Swarovski
Pris21600 SEK
Ord. pris.21600 SEK
Köp

Vapen

PN Jakt Vapen
Pris12995 SEK
Ord. pris.12995 SEK
Köp
PN Jakt Vapen
Pris13995 SEK
Ord. pris.13995 SEK
Köp

Viltkyl

PN Jakt Viltkyl
Pris19995 SEK
Ord. pris.22500 SEK
Köp
PN Jakt Viltkyl
Pris31995 SEK
Ord. pris.37995 SEK
Köp

Vortex

PN Jakt Vortex
Pris3780 SEK
Ord. pris.4190 SEK
Köp
PN Jakt Vortex
Pris2480 SEK
Ord. pris.3190 SEK
Köp

PN Jakt och deras sortiment

Du kan köpa allt gällande jaktkläder och fritidskläder från kända varumärken. Förutom jackor och byxor kan du även hitta underställ, tröjor och t-shirts, bara för att nämna några exempel. Det finns störst utbud för herrar men de har även en dam- och en barnavdelning. Du kan även köpa klädvård i form av lädersmörj och produkter som gör dina kläder vattentäta. Genom att använda det håller dina kläder längre om du tar väl hand om dem.
Hos PN Jakt kan du också köpa allt för ditt vapen och ett antal olika gevär. När du köper ett vapen kommer butiken skicka in en ansökan om licens till polisen så det är inget som du behöver tänka på. Du kan även köpa pipor, sikten och allt annat som behövs när du beger dig ut på jakt. Självfallet finns det även ammunition som passar de flesta gevär och bössor. Har du en jakthund finns allt din fyrfotade vän kan tänkas behöva som GPS och antiskallhalsband. Du hittar samtliga produkter i en meny till vänster och en tydlig kategoribeskrivning för varje enskild produktkategori.

Så skaffar du dig jägarexamen
Alla som vill jaga i Sverige måste ha en godkänd jägarexamen, annars kan du glömma allt vad vapenlicens och jaktlicens heter. Under en jägarexamen får du göra ett teoretiskt prov samt tre praktiska skjutprov. Om du klarar provet får du jaga med samtliga vapen i Sverige. Det går att studera på egen hand men det smidigaste är om du anmäler dig till en kurs. Det finns ett stort utbud av jägarkurser och de flesta är mellan 3-5 dagar. Dock kan priserna variera väldigt mycket så det är en fördel om du jämför alternativen innan du anmäler dig. Se också över vad som ingår i kurspriset.

Skydda din jakthund med rätt försäkring

När du är ute på jakt med din fyrbota vän, vill du vara säker på att din jakthund är skyddad mot olyckor och sjukdomar. Oavsett om din hund använder GPS eller antiskallhalsband, är det viktigt att ha en pålitlig hundförsäkring som garanterar den bästa vården. Undrar du vilken hundförsäkring som är bäst för jakthundar? Läs mer här för att ta reda på det, förslagsvis en extra titt på Svedeas hundförsäkring som inriktar sig på just jakthundar som tillägg.

Vanliga frågor om PN Jakt

Vad gäller för leverans och frakt?

När du beställer ett paket sker leveransen antingen med Postnord eller DHL beroende på vad du har beställt. Alla beställningar som kommer in innan klockan 14:00 skickas normalt samma dag förutsatt att allt finns i lager. Den beräknade leveranstiden är upp till 3 arbetsdagar om inte något oförutsägbart sker. Det finns ingen fast fraktkostnad utan det varierar beroende på hur mycket dina varor väger. Fraktpriserna sträcker sig från 35 kronor och uppåt.

Vilka betalningsmetoder kan användas?

PN Jakt har valt att använda Klarna för alla deras betalningsmetoder. Du kan välja att betala direkt med kort, att ta hela beloppet på faktura eller att göra en delbetalning. Om du väljer faktura ska denna betalas inom 14 dagar.

Finns det några erbjudanden att ta del av?

Ja, när du kommer in till förstasidan ser du reklam för alla aktuella kampanjer som körs för tillfället. Det kan till exempel handla om varor som är nedsänkta eller varumärken som är på kampanj. I menyn hittar du även en sektion som heter utförsäljning där du hittar utgående varor med rabatt. Här har du chansen att fynda från varje produktkategori.

PN Jakt AB
 • Gullbacksvägen 3
 • 844 32 Hammarstrand
 • Sverige
Kundservice
 • pnjakt@pnjakt.se
 • 0696-68 15 00
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
 • Dhl
 • Postnord
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
 • Delbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura