PN Jakt

5%
PN Jakt rabattkoder, kampanjer och erbjudanden
5% RABATT vid anmälan till PN Jakt nyhetsbrev Gäller tills vidare.
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:Skickas med e-post
ID: 9

Villkor för rabattkod ovan: Gäller endast nya kunder.

Vad hittar du för sortiment hos PN Jakt?

Du kan köpa allt gällande jaktkläder och fritidskläder från kända varumärken. Förutom jackor och byxor kan du även hitta underställ, tröjor och t-shirts, bara för att nämna några exempel. Det finns störst utbud för herrar men de har även en dam- och en barnavdelning. Du kan även köpa klädvård i form av lädersmörj och produkter som gör dina kläder vattentäta. Genom att använda det håller dina kläder längre om du tar väl hand om dem.
Hos PN Jakt kan du också köpa allt för ditt vapen och ett antal olika gevär. När du köper ett vapen kommer butiken skicka in en ansökan om licens till polisen så det är inget som du behöver tänka på. Du kan även köpa pipor, sikten och allt annat som behövs när du beger dig ut på jakt. Självfallet finns det även ammunition som passar de flesta gevär och bössor. Har du en jakthund finns allt din fyrfotade vän kan tänkas behöva som GPS och antiskallhalsband. Du hittar samtliga produkter i en meny till vänster och en tydlig kategoribeskrivning för varje enskild produktkategori.

Så skaffar du dig jägarexamen

Alla som vill jaga i Sverige måste ha en godkänd jägarexamen, annars kan du glömma allt vad vapenlicens och jaktlicens heter. Under en jägarexamen får du göra ett teoretiskt prov samt tre praktiska skjutprov. Om du klarar provet får du jaga med samtliga vapen i Sverige. Det går att studera på egen hand men det smidigaste är om du anmäler dig till en kurs. Det finns ett stort utbud av jägarkurser och de flesta är mellan 3-5 dagar. Dock kan priserna variera väldigt mycket så det är en fördel om du jämför alternativen innan du anmäler dig. Se också över vad som ingår i kurspriset.


Frågor och svar

Finns det några erbjudanden att ta del av?

Ja, när du kommer in till förstasidan ser du reklam för alla aktuella kampanjer som körs för tillfället. Det kan till exempel handla om varor som är nedsänkta eller varumärken som är på kampanj. I menyn hittar du även en sektion som heter utförsäljning där du hittar utgående varor med rabatt. Här har du chansen att fynda från varje produktkategori.

Vad gäller för leverans och frakt?

När du beställer ett paket sker leveransen antingen med Postnord eller DHL beroende på vad du har beställt. Alla beställningar som kommer in innan klockan 14:00 skickas normalt samma dag förutsatt att allt finns i lager. Den beräknade leveranstiden är upp till 3 arbetsdagar om inte något oförutsägbart sker. Det finns ingen fast fraktkostnad utan det varierar beroende på hur mycket dina varor väger. Fraktpriserna sträcker sig från 35 kronor upp till 95 kronor.

Vilka betalningsmetoder kan du använda?

PN Jakt har valt att använda Klarna för alla deras betalningsmetoder. Du kan välja att betala direkt med kort, att ta hela beloppet på faktura eller att göra en delbetalning. Om du väljer faktura ska denna betalas inom 14 dagar.

Hur kommer du i kontakt med kundtjänsten?

Det enklaste sättet att komma i kontakt med kundtjänsten är att ringa till dem under deras öppettider. De har öppet vardagar mellan 10-17 med undantag för lunchstängt mellan 12-13. Det går även att mejla till: pnjakt@pnjakt.se.

Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Dhl
  • Postnord
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
Övrigt