REA & övriga rabatter

70%
Dentway - 70% RABATT på Dentway Starter Kit hos Dentway
70% RABATT på Dentway Starter Kit hos Dentway Gäller tills vidare.
ID: 610
FRAKT
Dentway - FRI FRAKT på din order hos Dentway
FRI FRAKT på din order hos Dentway Gäller tills vidare.
Visa villkor
ID: 611

Villkor för rabattkod ovan: Gäller vid köp över 400 kr.

Mest besökta sidor hos Dentway

Dentway starter kit

Dentway tandblekning

Dentway whitening strips

Sensodyne

Tandkänslighet orsakas av försämring av emalj och avtagande tandkött. När detta händer blir dentinet under emaljen exponerad. Denna dentin är fylld med tusentals mikroskopiska kanaler som innehåller nerver. Dessa kanaler stimuleras lätt av varma och kalla drycker. Det bästa sättet att förhindra att dentin exponeras är att använda tandkräm med Sensodyne-teknik.

Tänder med känslighet har vanligtvis ett vikande tandkött och eroderad emalj. Detta orsakar exponering av dentin, den mjukare delen av tanden. Den inre nerven ligger i denna dentin, och yttre stimuli kan aktivera den. Det är här Sensodyne tandkräm kommer in i den. Denna tandkräm skyddar dentin och minskar tandkänsligheten. Ingredienserna i Sensodyne förhindrar att dentin exponeras.

Sensodyne är en munvårdslösning för personer med känsliga tänder. Det fungerar för att reparera de drabbade områdena genom att bygga ett skyddande skikt över tänderna. Denna produkt är tillverkad av en speciell formel som bleker emaljen och förhindrar färgning. Det har visat sig vara effektivt för att lindra känslighet. Denna tandlösning och andra bra tandkrämer kan du hitta hos Dentway.

Förutom tandkräm har Sensodyne flera andra produkter. Sensodyne Repair and Protect Toothpaste kan användas som ett dagligt borsthjälpmedel. Tandkrämen är gjord av en speciell formulering som reparerar och stärker tändernas emalj. Tandkrämen är fri från SLS, vilket kan irritera känsliga tänder. Utöver detta har Sensodyne också ett antibakteriellt medel för att förhindra tandkänslighet.

Tandblekning hemma

Vita tänder hemma

Dentway – tandblekning hemma

Dentway är en nätbutik som erbjuder prisvärda produkter för att bleka tänderna hemma. Det är Nordens ledande företag inom hemmatandblekning. De erbjuder alltid fri tandrådgivning till sina kunder samt snabba leveranser, nöjd kund-garanti och 14 dagars ångerrätt.

Sortiment
Dentways sortiment har ett tydligt fokus på tandblekning. Här hittar du allt som behövs för att säkert och enkelt bleka tänderna hemma. Sortimentet består av kompletta tandblekningspaket med skenor och tandblekningsgel som effektivt tar bort missfärgningar och gör tänderna vitare. Du hittar även andra tandprodukter, exempelvis tandborstar, tandkräm, tandtråd, tandblekningsstrips och produkter för att förbättra andedräkten. Tack vare företagets långa erfarenhet inom branschen har de kunnat förfina och förbättra sortimentet utifrån kundernas önskemål och rådande regler. Samtliga produkter uppfyller alla krav för att få säljas i Sverige. Många av Dentways produkter har vunnit tester och fått positiva recensioner från journalister.

Trygghet i fokus
Dentway lägger stor vikt vid att erbjuda produkter som är säkra och skonsamma mot tänderna. Alla produkter är godkända av Läkemedelsverket och har genomgått noggrann analys och labbtestning. Det gör att du som kund kan känna dig trygg när du handlar. Produkterna är skonsamma och ger inte ilningar i tänderna. De passar även personer med tunn emalj eller känsligt tandkött. Deras nya formula är helt utan peroxid vilket gör den extra skonsam. Dentway erbjuder kostnadsfri tandrådgivning för att hjälpa kunderna att hitta rätt tandblekning för deras behov.

Vanliga frågor om Dentway

Är Dentway ett eget varumärke?

Ja, Dentway är ett registrerat varumärke. Det säljer även andra varumärken inom tandvård och munhygien.

Vem kan använda Dentways produkter?

För att använda Dentways tanblekningsprodukter ska du vara minst 18 år gammal. Innan 18 års ålder är tänderna inte fullt utvecklade och ska därför inte blekas. Även gravida, ammande samt personer med synliga rötter eller hål i tänderna ska undvika tandblekning.

Har Dentway säkra köp och snabba leveranser?

Dentway har säkra betallösningar genom Klarna och följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Företaget är certifierad av Trygg E-handel och kunder har alltid rätt till 14-dagars öppet köp. De erbjuder snabba hemleveranser inom 1-2 arbetsdagar. Vid försenad leverans kan du som kund häva köpet utan kostnad.

Erbjuder Dentway fri frakt?

När du handlar för över 400 kronor får du fri frakt. För köp under 400 kronor tillkommer en fraktkostnad på 39 kronor.

Erbjuder Dentway studentrabatt?

Dentway erbjuder 10% rabatt till studenter med studentkortet. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Dentalbolaget Sverige AB
  • Gjuterigatan 9
  • 553 18 Jönköping
  • Sverige
Kundservice
  • info@dentway.se
  • 08-12 20 07 80
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Postnord
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura