Supersavertravel

Till webbplatsen

REA & övriga rabatter

FLYG
Supersavertravel - Boka billiga flygresor hos Supersavertravel
Boka billiga flygresor hos Supersavertravel Gäller tills vidare.
ID: 675
HOTELL
Supersavertravel - Hitta billiga hotell i Stockholm m.m. hos Supersavertravel
Hitta billiga hotell i Stockholm m.m. hos Supersavertravel Gäller tills vidare.
ID: 676

Välbesökta sidor hos Supersavertravel

Flygresor

Finnair

Flyg till Dubai

Flyg till Malaga

Flyg till Stockholm

Flyg till Thailand

Supersavertravel – detta hittar du hos oss

Du kan boka både hotell och flyg hos Supersavertravel. I utbudet finns över 200 000 hotell i flera olika prisklasser. Det går även att hitta andra typer av semesterbostäder samt lägga till en hyrbil om du skulle önska. Även bilarna finns i flertalet olika modeller och prisklasser. När du ska söka efter en resa fyller du bara i vilka flygplatser du vill resa emellan. Sedan får du även välja datum och antalet passagerare. Om du vill boka hotell fyller du bara i destinationen och vilka datum det gäller. Du kan även boka det som ett paket om du hellre vill det.

Så reser du smidigast med små barn
Att resa med små barn kan ses som en utmaning. Så länge du är organiserad och packar ner allt som behövs så brukar allt gå vägen. Börja med att kolla över väsentliga delar som pass, vaccin och försäkringar. Barn över 6 månader rekommenderas till exempel få vaccin mot mässlingen när de ska utomlands, särskilt i ett högriskområde. Kolla upp vad som finns i det land ni ska till. Det är inte säkert att de har samma barnmat som hemma i Sverige. Då kan det vara värt att ta med några favoriter i väskan.

Vanliga frågor hos Supersavertravel

Vilka betalningsmetoder kan jag använda?

När du bokar ett flyg eller hotell kan det handla om väldigt mycket pengar. Supersavertravel erbjuder flera säkra och trygga alternativ. Du kan till exempel boka med ditt VISA, Mastercard eller American Express. Det går även att boka med Klarna, PayPal och Trustly om du föredrar något av dessa. Du får en bokningsbekräftelse skickad till dig så snart din bokning har gått igenom. Här ser du både ditt bokningsnummer och all annan nödvändig information.

Hur kan jag ta kontakt med kundtjänsten?

Om du har någon fråga gällande dina bokningar kan du komma i kontakt med kundtjänsten på flera sätt. De har olika kanaler beroende på om du har gjort en bokning eller inte. Du har möjlighet att chatta med svensktalande support varje mån-sön mellan 08-00. Det går även att ringa till dem. Du kan välja ett svenskt nummer som har öppet mellan 08-15, resterande tider kan du få hjälp på engelska. Dock brukar chatten vara det snabbaste alternativet om du vill ha hjälp så snart som möjligt. Du brukar även komma fram snabbare på den engelska telefonlinjen.

Svenska Resegruppen AB
 • Box 1340
 • 751 43 Uppsala
 • Sverige
Kundservice
 • info@support.supersavertravel.se
 • 0770-45 74 17
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  Kortbetalning
  Mastercard
  VISA
  Betalalternativ
  • Direktbetalning
  • Faktura