TT-Line

10%
TT-Line rabattkoder, kampanjer och erbjudanden
10% RABATT på PAKETRESOR med hotell och färja till Polen hos TT-Line Gäller tills vidare.
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:HOTEL10
ID: 404

Villkor för rabattkod ovan: Gäller på båtresan när du bokar boende och båtresa samtidigt.

10%
TT-Line rabattkoder, kampanjer och erbjudanden
10% RABATT på PAKETRESOR med hotell och färja till Tyskland hos TT-Line Gäller tills vidare.
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:HOTEL10
ID: 405

Villkor för rabattkod ovan: Gäller på båtresan när du bokar boende och båtresa samtidigt.

Detta kan du uppleva i Rostock, Tyskland

Rostock ligger i norra Tyskland och har cirka 200 000 invånare. Staden är främst känd för sin hamn och ligger på bekvämt avstånd från de båda storstäderna Hamburg och Berlin. Rostock i sig är en väldigt mysig stad med vackra byggnader och trånga gator. I centrum finns det flera mysiga restauranger och uteserveringar som serverar tyska och internationella delikatesser. Många svenskar är bekanta med staden tack vare dess bordershops där du kan köpa alkohol och godis för billiga priser. Om du vill uppleva Rostock på nära håll kan du ta en av de många cityguidningar som erbjuds på 1-2 timmar.


Frågor och svar

Vad kan jag boka hos TT-line?

Hos TT-line kan du boka båtresor till Rostock och Travemünde i Tyskland, Świnoujście i Polen och Klaipėda i Litauen. Färjorna avgår flera gånger om dagen från Trelleborg och du ser den aktuella tidtabellen direkt på hemsidan. Det finns flera olika biljettyper att välja mellan för att passa alla typer av resenärer. Ska du stanna mer än en dag i något av länderna kan du även boka ett hotell direkt hos TT-line. De har alternativ i städer som Hamburg, Berlin och Rostock, bara för att nämna några exempel. Då kan du snabbt och smidigt boka hotell och båtresa på samma gång.

Har TT-Line rabattkoder, kampanjer och erbjudanden?

Under fliken ”aktuella erbjudanden” ser du alltid aktuella rabatter och kampanjer. Oftast inkluderar de mängdrabatt när ni reser flera inklusive en bil och en hytt. Var noga med att läsa all information för att se om du och ditt resesällskap kvalificerar er för erbjudandet. De har också en flik som heter ”våra bästa deals” där du hittar olika former av paketresor. Det kan handla om en weekendresa, shoppingresa eller vinprovning. Du ser alltid den aktuella rabatten innan du klickar på ”boka” samt det ursprungliga priset. Det finns även olika familjepaket för dig som letar efter aktiviteter som kan roa alla i familjen. De brukar inkludera resa, hotell och någon aktivitet i form av badland, zoo eller något liknande.

Vad innebär det att ha bonus card?

Om du reser ofta till kontinenten lönar det sig att skaffa TT-lines bonus card och börja samla poäng. Dessa går sedan att byta mot olika former av premier. Dessutom kan du nyttja flera specialrabatter i shoppen ombord. Kortet är helt gratis att införskaffa. Kortet är inte personligt så din familj och dina vänner kan också nyttja det när de reser. Poängen går inte lösa in mot pengar utan de går endast att använda i samband med en ny bokning. På hemsidan ser du en full översikt över hur mycket poäng en viss bokning ger. Att boka en enkel personbiljett ger som exempel 4 000 poäng. En panoramasvit för en enkel resa ger motsvarande 14 000 poäng.

Hur tar jag kontakt med kundtjänsten?

Skulle det dyka upp några frågor eller funderingar kan du ta kontakt med kundtjänsten genom att bläddra ner till ”kontakta oss”. De flesta frågor besvaras genom deras kontaktformulär. Det finns även en särskild kontaktsida om du har tappat bort något ombord. När du skickat in en fråga besvaras den så fort som de har möjlighet.

TT-Line AB
 • Box 94
 • 231 22 Trelleborg
 • Sverige
Kundservice
 • info@ttline.se
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  Kortbetalning
  Betalalternativ
   Övrigt