Rabattkoder just nu

10%
TT-Line - 10% RABATT på PAKETRESOR med hotell och färja till Polen hos TT-Line
10% RABATT på PAKETRESOR med hotell och färja till Polen hos TT-Line Gäller tills vidare.
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:HOTEL10
ID: 404

Villkor för rabattkod ovan: Gäller på båtresan när du bokar boende och båtresa samtidigt.

10%
TT-Line - 10% RABATT på PAKETRESOR med hotell och färja till Tyskland hos TT-Line
10% RABATT på PAKETRESOR med hotell och färja till Tyskland hos TT-Line Gäller tills vidare.
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:HOTEL10
ID: 405

Villkor för rabattkod ovan: Gäller på båtresan när du bokar boende och båtresa samtidigt.

Visa tidigare rabattkoder

Tidigare rabattkoder

10%
TT-Line - 10% RABATT på PAKETRESOR med hotell och färja till Polen hos TT-Line
10% RABATT på PAKETRESOR med hotell och färja till Polen hos TT-Line Gäller tills vidare.
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:HOTEL10
ID: 404

Villkor för rabattkod ovan: Gäller på båtresan när du bokar boende och båtresa samtidigt.

10%
TT-Line - 10% RABATT på PAKETRESOR med hotell och färja till Tyskland hos TT-Line
10% RABATT på PAKETRESOR med hotell och färja till Tyskland hos TT-Line Gäller tills vidare.
Visa villkor
Visa rabattkod
Rabattkod:HOTEL10
ID: 405

Villkor för rabattkod ovan: Gäller på båtresan när du bokar boende och båtresa samtidigt.

REA & övriga rabatter

60%
TT-Line - Upp till 60% RABATT på TT-Line bästa Deals
Upp till 60% RABATT på TT-Line bästa Deals Gäller tills vidare.
ID: 400
35%
TT-Line - Upp till 35% RABATT på TT-Line KAMPANJER
Upp till 35% RABATT på TT-Line KAMPANJER Gäller tills vidare.
ID: 401
SPA
TT-Line - Ge bort en Spa-weekend eller minisemester hos TT-Line
Ge bort en Spa-weekend eller minisemester hos TT-Line Gäller tills vidare.
ID: 402
Visa fler erbjudanden
FÄRJA
TT-Line - Trafikinformation med färja hos TT-Line
Trafikinformation med färja hos TT-Line Gäller tills vidare.
ID: 403

Välbesökta sidor hos TT-Line

Trelleborg-Travemunde

Det snabbaste sättet att resa mellan Trelleborg-Travemunde är genom att ta en färja med TT-Line. Om du är en person som aldrig har rest med färja tidigare, kan du upptäcka att det kan vara ganska obehagligt till en början. Detta eftersom det kan finnas en språkbarriär med varje ny person du möter. Annars är det inte speciellt svårt. Du bör också notera att priserna varierar beroende på säsong. Sommarsäsongen och vintersäsongens färjeresor kostar ofta mer än vanligt. Det kan därför vara lämpligt att du gör en resebokning så långt i förväg som möjligt för att utnyttja bästa möjliga priser på de tillgängliga båtarna. Här hittar du enkelt priser och tidtabeller för färjetrafik mellan Trelleborg i Sverige och Travemünde i Tyskland.

Tropical Island

Tropical Islands är en utmärkt tillflykt, där dagarna långsamt glider bort, världens oro sakta lättar och tiden saktar bara ner. Jag älskar att kunna åka till detta äventyrsbad med mina vänner och familj och fortfarande njuta av de bästa tiderna på året. Det ligger i närheten av Berlin i Tyskland. Jag hade nöjet att besöka Tropical Islands som barn, och även nu tycker jag om att tillbringa mina dagar här och ha kul med mina barn. På den här sidan hos TT-Line bokar du t. ex familjepaketet med färja mellan Trelleborg-Rostock. Du kan även ta med bilen till det största äventyrsbadet i Europa.

Trelleborg-Swinoujscie

Resor med färja mellan Trelleborg i Sverige och Swinoujscie i Polen med TT-Line kryssningar är bland de mest spännande resorna i hela Europa. Att resa med färja är en trevlig och unik upplevelse eftersom det gör det möjligt för resenärer att bevittna och uppskatta några av de skandinaviska ländernas mer spektakulära landskap. Resenärer har valet att välja mellan en rad lyxiga båtar utrustade med allt du kan förvänta dig. Många resenärer föredrar att ha valt sitt eget lyxiga boende så att de kan koppla av och njuta av varandras sällskap när de reser till sin destination. Vädret och havsförhållandena på båda rutterna kan vara oförutsägbara så resenärer bör planera vad de ska bära med sig i bagaget. Läs mer och boka din båtresa till Polen med TT-Line på denna sida.

TT-Line Trelleborg-Rostock

Ett av de mest intressanta sätten att resa med färja i Sverige är mellan Trelleborg i Sverige och Rostock i Tyskland. Du kan resa landvägen till de båda hamnarna och ta en färja valfri väg över Östersjön mellan städerna Trelleborg-Rostock. Denna passage är i allmänhet mindre trafikerad eftersom det är en kortare kryssning. Båtarna är snabbare än båtarna från södra Stockholm och möjliggör därmed en trevligare resa. Res sedan vidare och se de andra fantastiska delarna av Europa. Det finns gott om historisk arkitektur här, plus att landskapet är fantastiskt. Om du letar efter en unik upplevelse, ta en kryssning till olika Östersjödestinationer som Rostock. Att resa med båt i Östersjön ger dig ett annat perspektiv på livet i Europa. För tidtabeller, bokningar och pris, besök TT-Line.

TT-Line – upplevelser i Rostock, Tyskland

Rostock ligger i norra Tyskland och har cirka 200 000 invånare. Staden är främst känd för sin hamn och ligger på bekvämt avstånd från de båda storstäderna Hamburg och Berlin. Rostock i sig är en väldigt mysig stad med vackra byggnader och trånga gator. I centrum finns det flera mysiga restauranger och uteserveringar som serverar tyska och internationella delikatesser. Många svenskar är bekanta med staden tack vare dess bordershops där du kan köpa alkohol och godis för billiga priser. Om du vill uppleva Rostock på nära håll kan du ta en av de många cityguidningar som erbjuds på 1-2 timmar.

Vanliga frågor hos TT-Line

Vad kan jag boka hos TT-line?

Hos TT-line kan du boka båtresor till Rostock och Travemünde i Tyskland, Świnoujście i Polen och Klaipėda i Litauen. Färjorna avgår flera gånger om dagen från Trelleborg och du ser den aktuella tidtabellen direkt på hemsidan. Det finns flera olika biljettyper att välja mellan för att passa alla typer av resenärer. Ska du stanna mer än en dag i något av länderna kan du även boka ett hotell direkt hos TT-line. De har alternativ i städer som Hamburg, Berlin och Rostock, bara för att nämna några exempel. Då kan du snabbt och smidigt boka hotell och båtresa på samma gång.

Vad innebär det att ha bonus card?

Om du reser ofta till kontinenten lönar det sig att skaffa TT-lines bonus card och börja samla poäng. Dessa går sedan att byta mot olika former av premier. Dessutom kan du nyttja flera specialrabatter i shoppen ombord. Kortet är helt gratis att införskaffa. Kortet är inte personligt så din familj och dina vänner kan också nyttja det när de reser. Poängen går inte lösa in mot pengar utan de går endast att använda i samband med en ny bokning. På hemsidan ser du en full översikt över hur mycket poäng en viss bokning ger. Att boka en enkel personbiljett ger som exempel 4 000 poäng. En panoramasvit för en enkel resa ger motsvarande 14 000 poäng.

Hur tar jag kontakt med kundtjänsten?

Skulle det dyka upp några frågor eller funderingar kan du ta kontakt med kundtjänsten genom att bläddra ner till ”kontakta oss”. De flesta frågor besvaras genom deras kontaktformulär. Det finns även en särskild kontaktsida om du har tappat bort något ombord. När du skickat in en fråga besvaras den så fort som de har möjlighet.

Har TT-Line rabattkoder, kampanjer och erbjudanden?

Under fliken ”aktuella erbjudanden” ser du alltid aktuella rabatter och kampanjer. Oftast inkluderar de mängdrabatt när ni reser flera inklusive en bil och en hytt. Var noga med att läsa all information för att se om du och ditt resesällskap kvalificerar er för erbjudandet. De har också en flik som heter ”våra bästa deals” där du hittar olika former av paketresor. Det kan handla om en weekendresa, shoppingresa eller vinprovning. Du ser alltid den aktuella rabatten innan du klickar på ”boka” samt det ursprungliga priset. Det finns även olika familjepaket för dig som letar efter aktiviteter som kan roa alla i familjen. De brukar inkludera resa, hotell och någon aktivitet i form av badland, zoo eller något liknande.

TT-Line AB
  • Box 94
  • 231 22 Trelleborg
  • Sverige
Kundservice
  • info@ttline.se
Företagsinformation
Sociala kanaler
Leveransalternativ
    Kortbetalning
    Betalalternativ